hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

tamam benıde toblaya eklersenız sevınırım. bende yazarım ne yaptıklarımı bu sekılde inşallah kılo verırız

insallahhhh canim cani gonulden diliyorum. bugun orda tatil oldugu nasil belli ugrayan yok. ben de bu gurbet ellerde calisayimmm
hiç canını sıkma kuzum bende çalışıyorum malesef (( 66 zor olabilir özel durumumdan dolayı ödem olabilir

ama evde kalmak iyi değil habire şimdi ne yesem diye düşünüyorum
KOLAY GELSIN CANIM.KUTLUYORUM DOKTORA YAPANLARI.KIZ BEN VIZELERI FINALLERI ZOR GECTIM DE KURTULDUM HAKLISIN YEMEK KONUSUNDA EVDE HEP BEN DE BU DUSUNCEDEYIM.ZATEN BU HALE NASIL GELDIK ANACIM.

hedefime 3 kilo-4 kilo var diyenlerin yanında abes olacak ama hedefme 12 kilocuk var

hedefime 3 kilo-4 kilo var diyenlerin yanında abes olacak ama hedefme 12 kilocuk var
yahu aslında benim de o kadar vermem gerek ama çok diye önce bir 6 vereyim dedim. 8 kiloyu yeni verdim zaten. Ver ver bitmiyor anacım ne haldeyim
CANCAGIZLARIM SIZLER UZUNSUNUZ SIZIN HEDEFLERINIZ FISTIK GIBI OLMAK.NITEKIM OLURSUNUZ SULUN GIBISINIZ MASALLAH. BENIM HEDEFIM KISACIK BOYUMA NACIZANE GIYDIGIM YAKISSIN YETER MODUNDA O YUZDEN 160 CM BOYA 58 CANDIR..

CANCAGIZLARIM SIZLER UZUNSUNUZ SIZIN HEDEFLERINIZ FISTIK GIBI OLMAK.NITEKIM OLURSUNUZ SULUN GIBISINIZ MASALLAH. BENIM HEDEFIM KISACIK BOYUMA NACIZANE GIYDIGIM YAKISSIN YETER MODUNDA O YUZDEN 160 CM BOYA 58 CANDIR..
ben 160 a 62 olsam o bile yetecek bana

bugün 23 nisan kutlamalarımız vardı kar yağdı hava buz gibiydik donduk resmen zaten hastaydım
eve gelir gelmez çayla bişeyler atıştırdım önüme ne geldiyse artık bakalım yarın ne cıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…