tamam benıde toblaya eklersenız sevınırım. bende yazarım ne yaptıklarımı bu sekılde inşallah kılo verırızBuyur gel canim hergun kilo bildirimi yapiyoruz.isteyen gun icinde ne yedigini hangi sporu yaptigini da yaziyor.cuma gunleri de bendeniz tablo hazirliyorum yani cuma bildirim yapmak sartbiz baya destek olduk birbirimize hepimiz az da olsa verdik kilo...
insallahhhh canim cani gonulden diliyorum. bugun orda tatil oldugu nasil belli ugrayan yok. ben de bu gurbet ellerde calisayimmmTUUBA CANIM inşallah yarın 66, olurum
hiç canını sıkma kuzum bende çalışıyorum malesefinsallahhhh canim cani gonulden diliyorum. bugun orda tatil oldugu nasil belli ugrayan yok. ben de bu gurbet ellerde calisayimmm
BEN DE OZEL DURUMLARDAYIM SU ANDA. ONA RAGMEN VERMISIM BU HAFTA BAKARSIN HAFTAYA HOP 2 KILO BIRDEN GIDER...hiç canını sıkma kuzum bende çalışıyorum malesef(( 66 zor olabilir özel durumumdan dolayı ödem olabilir
belkide canımBEN DE OZEL DURUMLARDAYIM SU ANDA. ONA RAGMEN VERMISIM BU HAFTA BAKARSIN HAFTAYA HOP 2 KILO BIRDEN GIDER...
benim 6 şimdilikkızlar hedeflerinize kaç kilo kaldı
valla ben de çalışıyorum evde doktora tezimi yazıyorum iş dışarda yok içerde var.insallahhhh canim cani gonulden diliyorum. bugun orda tatil oldugu nasil belli ugrayan yok. ben de bu gurbet ellerde calisayimmm
KOLAY GELSIN CANIM.KUTLUYORUM DOKTORA YAPANLARI.KIZ BEN VIZELERI FINALLERI ZOR GECTIM DE KURTULDUMama evde kalmak iyi değil habire şimdi ne yesem diye düşünüyorum
KOLAY GELSIN CANIM.KUTLUYORUM DOKTORA YAPANLARI.KIZ BEN VIZELERI FINALLERI ZOR GECTIM DE KURTULDUMHAKLISIN YEMEK KONUSUNDA EVDE HEP BEN DE BU DUSUNCEDEYIM.ZATEN BU HALE NASIL GELDIK ANACIM.
HAYY MAŞALLAH VERİRSİN SIKINTI YAPMAhedefime 3 kilo-4 kilo var diyenlerin yanında abes olacak ama hedefme 12 kilocuk var
yahu aslında benim de o kadar vermem gerek ama çok diye önce bir 6 vereyim dedim. 8 kiloyu yeni verdim zaten. Ver ver bitmiyor anacım ne haldeyimhedefime 3 kilo-4 kilo var diyenlerin yanında abes olacak ama hedefme 12 kilocuk var
Ama senin şu resim beni acaip motive ediyorhedefime 3 kilo-4 kilo var diyenlerin yanında abes olacak ama hedefme 12 kilocuk var
SÜPERDİ :)Ama senin şu resim beni acaip motive ediyorkadının beline baktıkça göbek yağlarımı sıkıştırıyorum
hedefime 3 kilo-4 kilo var diyenlerin yanında abes olacak ama hedefme 12 kilocuk var
CANCAGIZLARIM SIZLER UZUNSUNUZ SIZIN HEDEFLERINIZ FISTIK GIBI OLMAK.NITEKIM OLURSUNUZ SULUN GIBISINIZ MASALLAH. BENIM HEDEFIM KISACIK BOYUMA NACIZANE GIYDIGIM YAKISSIN YETER MODUNDA O YUZDEN 160 CM BOYA 58 CANDIR..yahu aslında benim de o kadar vermem gerek ama çok diye önce bir 6 vereyim dedim. 8 kiloyu yeni verdim zaten. Ver ver bitmiyor anacım ne haldeyim
ben 160 a 62 olsam o bile yetecek banaCANCAGIZLARIM SIZLER UZUNSUNUZ SIZIN HEDEFLERINIZ FISTIK GIBI OLMAK.NITEKIM OLURSUNUZ SULUN GIBISINIZ MASALLAH. BENIM HEDEFIM KISACIK BOYUMA NACIZANE GIYDIGIM YAKISSIN YETER MODUNDA O YUZDEN 160 CM BOYA 58 CANDIR..
Hadi insallah canim. kuselim biz bu sulun gibi hatunlarla yaaaaben 160 a 62 olsam o bile yetecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?