hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Günaydın kızlar ,

Benim kilom 59.5 geçen haftaya göre -500. Çarşamba günü regl olduğum için bir şişlik var tabii ki! Bugün evde olmadığım için fotoğraf paylaşamıyorum. Kilo veren herkesi tebrik ederim

boy ve hedef nedir canimm

kizlar bugun bildirim yapmayan herkesi siliyorum ne diyorsunuz. cunku cok oynuyorum excel de ve hic duzenli durmuyor

Bencede sil canım gereksiz uğraşıyorsun çünkü kalabalık da duruyor gelirlerse tekrar ekleriz
Canim tekrar ekliyorum ama yine her hafta bildirim yapmayan oluyo.en iyisi herkes paylasim yapabilir tabi ki ama tabloya artik 3 hafta ustuuste bildirim yapmayanlari yazmayacagim.

Canim tekrar ekliyorum ama yine her hafta bildirim yapmayan oluyo.en iyisi herkes paylasim yapabilir tabi ki ama tabloya artik 3 hafta ustuuste bildirim yapmayanlari yazmayacagim.
Tamam kuzum çok haklısın ciddiye alınır hem öyle laylaylom diye düşünülemez

yani gecen hafta yazdi diyelim bu hafta yazmadi o yuzden haftaya gelse de eklemeyecegim ben sutunlarda bosluk olsun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…