iste budurgünaydın kızlar bakın da görün sonunda 70e el sallamış olabilir miyim?
ben birazdan hatirlatirim canim65.2
Dune gore +200
Gecen haftaya gore kac hatirlamiyorum
-800 olmasi lazim heralde
daha haftada 1 kilo vermisligim yok tebrik ederim canim...
heleki ne ben iki haftadan fazladır aynı duruyordum hatta geçen hafta kırmızıydımuzulme canim herkesin oyle donemleri oluyoo.birakma yeter ki.
Süpersinn kuzum kaldı :))Eki Görüntüle 1506212 Günaydın kızlar sayenizde...
ya süpersin
Teşekkür ederim canlarım bende üç hafta hiç verememiştim nerdeyse durgunluk döneminden sonra patlama oluyodaha haftada 1 kilo vermisligim yok tebrik ederim canim...
Yetismissin canim zaten ama haftaya cok iddialiyim ona gore...böyle yaparsan sana yetişirim ama dikkat
boy ve hedef nedir canimmselaaam oncelikle o gün başlayamadım çünkü misafirler geldi bişiler fln zaten sigarayı bırakıyorm herşeyi en az stresle yapmaya çalışıyorm..bugün başlıyorm yürüyüş ve diyete kilo aynı 67..sigara konusunda allen car ın kitabını ve internetteki videosunu bende herkes gibi hatmettim ve ilacı bende kullanıyorm :) sanırım ilacın devamını kullanmadın insana bir özgüven geliyor çünkü :) doktora danış tabi derim ama tecrübelerden gördüğüm mutlaka 3 aya yaymak ve bu sırada dozu iyice azaltarak bırakmak..pat diye bırakınca sigaraya geri başlama çok görülüyotabii doktora danış sen yani o kitap ve videoyla kendikendine bırakanda var :)) en önemlisi kafayı ve vücudu devamlı mesşgul etmek e bu da diyete yarıyor :) inss bu işin üstesinden gelicezz canım :)
Bencede sil canım gereksiz uğraşıyorsun çünkü kalabalık da duruyor gelirlerse tekrar eklerizkizlar bugun bildirim yapmayan herkesi siliyorum ne diyorsunuz. cunku cok oynuyorum excel de ve hic duzenli durmuyor
KATILIYORUMkizlar bugun bildirim yapmayan herkesi siliyorum ne diyorsunuz. cunku cok oynuyorum excel de ve hic duzenli durmuyor
Canim tekrar ekliyorum ama yine her hafta bildirim yapmayan oluyo.en iyisi herkes paylasim yapabilir tabi ki ama tabloya artik 3 hafta ustuuste bildirim yapmayanlari yazmayacagim.Bencede sil canım gereksiz uğraşıyorsun çünkü kalabalık da duruyor gelirlerse tekrar ekleriz
Tamam kuzum çok haklısın ciddiye alınır hem öyle laylaylom diye düşünülemezCanim tekrar ekliyorum ama yine her hafta bildirim yapmayan oluyo.en iyisi herkes paylasim yapabilir tabi ki ama tabloya artik 3 hafta ustuuste bildirim yapmayanlari yazmayacagim.
YETERLI CANIM AMA YUKARIYIDA OKUMUSSUNDUR. HERHAFTA BEKLERIZZZ....Selam kızlar. maşallah herkesi çok azimli gördum:)) bugunde dunle ayniyim 65.9 geldm. Geçen haftaya göre -2.100 68le başlamştm.
Kesinlikle katılıyorum canım .Canim tekrar ekliyorum ama yine her hafta bildirim yapmayan oluyo.en iyisi herkes paylasim yapabilir tabi ki ama tabloya artik 3 hafta ustuuste bildirim yapmayanlari yazmayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?