Ohhh mavi maviiiii
Ama en fazla kilo da benimOhhh mavi maviiiii
Hersey sizler icin arkadasimm.. hepiniz gaza gelin beni de getirin diye tabi birazdaaaa..Canim emegine saglik ne guzel olmus bu tablo. Çok guzel fıkir ya tebrikler. Insan bunu görurde nasil gaza gelmesin he he
canım eline sağlık çok güzel olmuş.kırmızı olmamışım
ay harika tabloooo verilen kalan falan bayıldım
kilo al ver al ver kısır döngü .ve en güzel kilo mu yarışmalarda veriyorum :) ama ben yarışma bitince tekrar alıyorum benimle inatci yarışı bırakmayacak arkadaşlar hep birlikte verelim kiloları
Hersey sizler icin arkadasimm.. hepiniz gaza gelin beni de getirin diye tabi birazdaaaa..
emegin için yazdım ama telefon sana kendiliğinden bir aferin çaktıCanım ellerine sağlık bu tablo müthiş oluyor. hafta içinde bile açıp açıp bakıyorum sürekli . aferin için teşekkürler...
Rica ederim canim zevkle yapiyorum .hepinizin kilo verdigini gormek beni mutlu ve motive ediyorrr.emegin için yazdım ama telefon sana kendiliğinden bir aferin çaktıe hakettin gerçekten bunu tel. bile biliyor
Kuzum ellerine sağlık çok güzel olmuş tablo oğluşumla parka gitmiştik yeni gördümRica ederim canim zevkle yapiyorum .hepinizin kilo verdigini gormek beni mutlu ve motive ediyorrr.
Eline saglik tuuba tablo cok guzel olmuş. Rengimi beğenmedim haftaya vercem inşallahRica ederim canim zevkle yapiyorum .hepinizin kilo verdigini gormek beni mutlu ve motive ediyorrr.
bEN ALIŞAMADIM YEŞİL ÇAYA BİTÜRLÜ KOKUSU TADI ÇOK AĞIR GELİYORkızlar bugünkü menüm:
sabah şekersiz sütlü filtre kahve
öğlen bir dilim çavdar ekmek, beyaz peynir, 8-9 zeytin, birkaç yarım ceviz, 3 fincan yeşil çay
akşam bir porsiyon etli bezelye, yoğurt, bir dilim çavdar ekmek
Birazdan yeşil çay yapacağım gene. Tadını sevdim.
evet ok bak ben 69.9 oldum ona göre yanlış yazma haaa
boşver arkadaşım gitsinde ne olursa olsunArkadaşlar şu açiklamayı yapmayi kendime borç bilirimbu hafta -2100 geldm ama rejime bu hafta başladigm icin bunun buyuk cogunlugunun mide payi oldugunu duşunyrum. Nekadari gercek kilo kaybi bilmiyorum. Benim için haftaya verdigim kilo daha gerçekci olck .
olsun arkadaşım seni de haftaya aramıza beklerizaboooooo hepiniz vermişsiniz kırmızı bende kalmış
Ben demleme aldım iyi kaliteli bir yeşil çay dedi adam. Bilmem cins cins mi oluyor. Ama suyu kaynattım. Bir çorba kaşığına bir demlik kaynar suyu döktüm 5 dakika sonra içmeye hazırdı. Çok bekletme acı olur.bEN ALIŞAMADIM YEŞİL ÇAYA BİTÜRLÜ KOKUSU TADI ÇOK AĞIR GELİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?