hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

kilo al ver al ver kısır döngü .ve en güzel kilo mu yarışmalarda veriyorum :) ama ben yarışma bitince tekrar alıyorum benimle inatci yarışı bırakmayacak arkadaşlar hep birlikte verelim kiloları

Ben Dukan diyatine başladım dört gün oldu atak evresindeyim 72 kilo ile başladım şu an 68.7 kiloyum veeee Yarışa varım:)

Rica ederim canim zevkle yapiyorum .hepinizin kilo verdigini gormek beni mutlu ve motive ediyorrr.
Eline saglik tuuba tablo cok guzel olmuş. Rengimi beğenmedim haftaya vercem inşallah .. iştahım acayip acikkk bugun tokluk hissetmiyorum. Birde ufak bi ricada bulunsam verilen kiloyu degistirebilirmsn size katilali 1 verdm ama asil 1ay once basladim diyete toplam 3.3 verilen motivasyonum artsin gordukce

kızlar bugünkü menüm:
sabah şekersiz sütlü filtre kahve
öğlen bir dilim çavdar ekmek, beyaz peynir, 8-9 zeytin, birkaç yarım ceviz, 3 fincan yeşil çay
akşam bir porsiyon etli bezelye, yoğurt, bir dilim çavdar ekmek
Birazdan yeşil çay yapacağım gene. Tadını sevdim.

bEN ALIŞAMADIM YEŞİL ÇAYA BİTÜRLÜ KOKUSU TADI ÇOK AĞIR GELİYOR

boşver arkadaşım gitsinde ne olursa olsun

bEN ALIŞAMADIM YEŞİL ÇAYA BİTÜRLÜ KOKUSU TADI ÇOK AĞIR GELİYOR
Ben demleme aldım iyi kaliteli bir yeşil çay dedi adam. Bilmem cins cins mi oluyor. Ama suyu kaynattım. Bir çorba kaşığına bir demlik kaynar suyu döktüm 5 dakika sonra içmeye hazırdı. Çok bekletme acı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…