hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

ya şu yeşil çayı hiç denemedim denemek istiyorum ben de. sallama mı yapıyorsunuz bi fark mı demleme almayıp sallama alsam?
Canım ben doğadan beşi bir yerde aldım içinde yeşil çayda var.Bence güzel olmuş tavsiye ederim.Ayrıca tek yeşil çayda var ben onun tadını hiç sevmediğimden arada içiyorum.Bir zamanlar teneke kutuda satılan yeşil çaydan almıştım çok içmedim ama o daha yoğun kokulu gelmişti.

ben de onu bir deneyim o zaman teşekkür ederim canım.

Merhaba arkadaşlar
30 yaşımda çok ileri düzeyde olmaması ile birlikte insülin direnci hastasıyım
Boy 165 kilo 64 yaklaşık 12 gündür her sabah 1 saat akşam ise yemekten 1 saat sonra yarım saat yüksek tempoda yürüyorum . 15 dak kadar da pilates işte karın sıkılaşsın falan diye... Ancak tartıda hiç oynama yok acaba çok mu acele ediyorum ki

Aslında tartı gerçek bir gösterge değil eğer sıkılaşabiliyorsanız umursamayın bile kas kütleniz artıyordur belki de

ay acıktım ya aç aç yatcam valla yarın cuma duyanda hiçbirşey yemedim sanır ha

ya şu yeşil çayı hiç denemedim denemek istiyorum ben de. sallama mı yapıyorsunuz bi fark mı demleme almayıp sallama alsam?
Demleme olunca bir kupadan fazla cikiyor. Hemen tuketmek lazim normal cay gibi bekledikce aciyor cunku. Ben sallama poset yapiyorum. Tarcinli limonlu yaseminli vs vs cesitleri de var. Keyfime gore iciyorum oyle kolay oluyor :) nanelisini tavsiye etmem ama acilastiriyor bence tadini nane veya nane limonlu falan.

Yeme miktarinizi kontrol ediyor musunuz? Spor yaptikca ozellikle acik havada yapilan spordan sonra istah aciliyor. Yeme miktariniz artmadiysa sıkılasıyor olabilirsiniz. Spor yaptiginiz gunler suyu da her zamankinden fazla icmek gerekiyor.

Yeme miktarinizi kontrol ediyor musunuz? Spor yaptikca ozellikle acik havada yapilan spordan sonra istah aciliyor. Yeme miktariniz artmadiysa sıkılasıyor olabilirsiniz. Spor yaptiginiz gunler suyu da her zamankinden fazla icmek gerekiyor.
Açık havada spor yapıyorum hatta orman yolunda gelince de protein ağırlıklı kahvaltı bir dilim tam buğday ekmeği iki haşlanmış yumurta 300 milim kadar süt bol yeşillik peynir bir adet de üstüne yaklaşık bir tatlı kaşığı keten tohumu dökülmüş kivi
Zaten saat 11.00 i buluyor sonrasında da saat 17.00 gibi akşam yemeği yiyorum o da bazen fırında tavuk göğsü bazen sebze bazen de baklagil oluyor ( nohut , buğday ..) yani bu yediklerim toplam 1200-1500 kalori arası ama belli arkadaşların dediği gibi kas oluyordur . Hani bu aldığın kalori yaktığın kalori hesabına göre 3 kilo vermem gerekiyordu

Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım 69.1 geçen haftaya göre malesef +200.Ama bu hafta ne oldu böyle anlamadım.Bir haftadır hafta sonu gelen o manasız kiloları vermek için debelenip durdum.Boşuna gitmiş gibi oldu bir haftam ama artık haftasonu yemenin acısını öğrendim bundan sonra haftasonunu abatmadan hatta mümkün olduğu kadar misafir almadan ya da gitmeden geçirmeye çalışacağım.İnşallah bu hafta benden başka herkes - görür.

böyle yaparsan sana yetişirim ama dikkat

selaaam oncelikle o gün başlayamadım çünkü misafirler geldi bişiler fln zaten sigarayı bırakıyorm herşeyi en az stresle yapmaya çalışıyorm..bugün başlıyorm yürüyüş ve diyete kilo aynı 67..sigara konusunda allen car ın kitabını ve internetteki videosunu bende herkes gibi hatmettim ve ilacı bende kullanıyorm :) sanırım ilacın devamını kullanmadın insana bir özgüven geliyor çünkü :) doktora danış tabi derim ama tecrübelerden gördüğüm mutlaka 3 aya yaymak ve bu sırada dozu iyice azaltarak bırakmak..pat diye bırakınca sigaraya geri başlama çok görülüyo tabii doktora danış sen yani o kitap ve videoyla kendikendine bırakanda var :)) en önemlisi kafayı ve vücudu devamlı mesşgul etmek e bu da diyete yarıyor :) inss bu işin üstesinden gelicezz canım :)

uzulme canim herkesin oyle donemleri oluyoo.birakma yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…