hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Canım hatta şöyle yapalım istersen herkesin bi deneme süresi olsun bi hafta iki hafta gibi ondan sonra listeye al çünkü ben de gelebilir miyim diyorlar hoşgeldin diyoruz hooppp ortadan kayboluyorlar

Canım hatta şöyle yapalım istersen herkesin bi deneme süresi olsun bi hafta iki hafta gibi ondan sonra listeye al çünkü ben de gelebilir miyim diyorlar hoşgeldin diyoruz hooppp ortadan kayboluyorlar
EVET YA AYNENNNN OYLE YAPALIM 3. HAFTA EKLEYELIMM 3 HAFTA GOZLEMLEME HAFTASI

Selam kizlar...bugun fazla cikar diyodum ama sasirdim...kilo vermisim yupppiii:))))simdi yeni bi karar mi aldiniz ben sayfalari tam okuyamadim??

Arkadaşlar şu açiklamayı yapmayi kendime borç bilirim bu hafta -2100 geldm ama rejime bu hafta başladigm icin bunun buyuk cogunlugunun mide payi oldugunu duşunyrum. Nekadari gercek kilo kaybi bilmiyorum. Benim için haftaya verdigim kilo daha gerçekci olck .

selin-ebru-LAMEKAN size kiyamiyorum demirbaslarim. haydin bekliyorummmm.
Ask olsuunn!...ben sabah tartildim...ama yzmadim cunku bu tarti beni yaniltiyo...kosa kosa eve geldim disardaydim...hemen yine tartilip cektim fotoyu...ben yetsmeye calistim yanisozumu tutarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…