YETERLI CANIM AMA YUKARIYIDA OKUMUSSUNDUR. HERHAFTA BEKLERIZZZ....
EVET YA AYNENNNN OYLE YAPALIM 3. HAFTA EKLEYELIMM 3 HAFTA GOZLEMLEME HAFTASICanım hatta şöyle yapalım istersen herkesin bi deneme süresi olsun bi hafta iki hafta gibi ondan sonra listeye al çünkü ben de gelebilir miyim diyorlar hoşgeldin diyoruz hooppp ortadan kayboluyorlar
ISTE BUDUR YAHUUU.YAKAMIZDAN DUSMEYECEKLER TAKILSIN BURALARAGördum canim benden kurtuluş yokhedefime ulaşana kadar inh.
iste budur
anammm iyice hırslandımYetismissin canim zaten ama haftaya cok iddialiyim ona gore...
EVET YA AYNENNNN OYLE YAPALIM 3. HAFTA EKLEYELIMM 3 HAFTA GOZLEMLEME HAFTASI
evet ok bak ben 69.9 oldum ona göre yanlış yazma haaakizlar bugun bildirim yapmayan herkesi siliyorum ne diyorsunuz. cunku cok oynuyorum excel de ve hic duzenli durmuyor
dimi ama okadar kalabaliklasir mazallah karistiririm filannevet ok bak ben 69.9 oldum ona göre yanlış yazma haaa
ISTE BUDUR YAHUUU.YAKAMIZDAN DUSMEYECEKLER TAKILSIN BURALARA
bildirim yapmayanlari silecegim canim. yeni katilacaklari da 3 hafta bildirim yaparlarsa ekleyecegimm.Eki Görüntüle 1506447
Selam kizlar...bugun fazla cikar diyodum ama sasirdim...kilo vermisim yupppiii:))))simdi yeni bi karar mi aldiniz ben sayfalari tam okuyamadim??
dimi ama okadar kalabaliklasir mazallah karistiririm filann
Benim bu hafta 3.mu oluyodu ki?bildirim yapmayanlari silecegim canim. yeni katilacaklari da 3 hafta bildirim yaparlarsa ekleyecegimm.
Ask olsuunn!...ben sabah tartildim...ama yzmadim cunku bu tarti beni yaniltiyo...kosa kosa eve geldim disardaydim...hemen yine tartilip cektim fotoyu...ben yetsmeye calistim yaniselin-ebru-LAMEKAN size kiyamiyorum demirbaslarim. haydin bekliyorummmm.
ekledim zaten seni canimBenim bu hafta 3.mu oluyodu ki?
Ask olsuunn!...ben sabah tartildim...ama yzmadim cunku bu tarti beni yaniltiyo...kosa kosa eve geldim disardaydim...hemen yine tartilip cektim fotoyu...ben yetsmeye calistim yanisozumu tutarim
Tişkür ettimekledim zaten seni canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?