Gördüğünüz gibi bir günde yeşil çay uzmanı kesildimBen demleme aldım iyi kaliteli bir yeşil çay dedi adam. Bilmem cins cins mi oluyor. Ama suyu kaynattım. Bir çorba kaşığına bir demlik kaynar suyu döktüm 5 dakika sonra içmeye hazırdı. Çok bekletme acı olur.
BEN HAZIR SALLAMA OLANLARIN KOKUNA BİLE DAYANAMIYORUMBen demleme aldım iyi kaliteli bir yeşil çay dedi adam. Bilmem cins cins mi oluyor. Ama suyu kaynattım. Bir çorba kaşığına bir demlik kaynar suyu döktüm 5 dakika sonra içmeye hazırdı. Çok bekletme acı olur.
ama çok yememişsin arkadaşım sıkma canınıEvet bugün çoook yedim ama artık günü kapattım inşallah.
Sabah(7.00):1 dlm tb ekmeği bal
1 bardak çay
Ara(8.30):sade nescafe
Öğle(12.00):4 kurabiye(küçük)
1 bardak meyve suyu
Akşam(18.00)2 dlm ekmek
sucuk
bal
2 bardak çay
inşallah sabah + çıkmam
Yaa insan hem korkar hem yapacağını yaparmı?Hem kilo almaktan korkuyorum ama yapacağımdan da geri kalmıyorum Allah sonumu hayır etsin.
o zaman ben sizin yerinize de severek bir fincan daha içeyim. Ama kızlar bunun fazlası zarar değil dimi? bugün 6 küçük boy fincan içtim de.Bende şekersiz içiyorum canım çayı kahveyi ama bu yeşil çayla hiçbir zaman aram olmadı
çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.Kızlar üzgünüm bugün bildirim yapamadım tıpkı gecen hafta oldugu gibigibi.gecen hafta ablam rahatsızlandı dün gecede eşim.2 şehir uzaga hastaneye sevk ettiler bu sabah anjiyo olduk.bben sizi takip edicem ama mecburi ara veriyorum diyete.
Çok geçmış olsun canim rabbm şfalar versin ınh.Kızlar üzgünüm bugün bildirim yapamadım tıpkı gecen hafta oldugu gibigibi.gecen hafta ablam rahatsızlandı dün gecede eşim.2 şehir uzaga hastaneye sevk ettiler bu sabah anjiyo olduk.bben sizi takip edicem ama mecburi ara veriyorum diyete.
Gecmis olsun allah acil sifalar versinKızlar üzgünüm bugün bildirim yapamadım tıpkı gecen hafta oldugu gibigibi.gecen hafta ablam rahatsızlandı dün gecede eşim.2 şehir uzaga hastaneye sevk ettiler bu sabah anjiyo olduk.bben sizi takip edicem ama mecburi ara veriyorum diyete.
Canım benim çok geçmiş olsun böyle şeyler hep art arda olur zatenKızlar üzgünüm bugün bildirim yapamadım tıpkı gecen hafta oldugu gibigibi.gecen hafta ablam rahatsızlandı dün gecede eşim.2 şehir uzaga hastaneye sevk ettiler bu sabah anjiyo olduk.bben sizi takip edicem ama mecburi ara veriyorum diyete.
Rica ederim canım herkesi doğru yazmışım kendimi yanlışKuzum ellerine sağlık çok güzel olmuş tablo oğluşumla parka gitmiştik yeni gördüm
Çok geçmiş olsun canım sen tabloda yerli yerinde duruyorsun meraklanma. İyi haberlerini bekliyoruzKızlar üzgünüm bugün bildirim yapamadım tıpkı gecen hafta oldugu gibigibi.gecen hafta ablam rahatsızlandı dün gecede eşim.2 şehir uzaga hastaneye sevk ettiler bu sabah anjiyo olduk.bben sizi takip edicem ama mecburi ara veriyorum diyete.
ben de üzülmüştüm 2 kiloyu verip gideceksin diye tam da alışmıştık iyiydik böyleRica ederim canım herkesi doğru yazmışım kendimi yanlış2 yazmışım kalana 4 kilo var ayol daha 58 e. 60 iddia kilom.
Ben böyle devam edersem siz benden önce verirsiniz canım. Herkes verince de kilo koruma sayfası açarızben de üzülmüştüm 2 kiloyu verip gideceksin diye tam da alışmıştık iyiydik böyleneyseki tabi senin için malesef ki 4 kiloymuş
Benimkini de 54 e düşürüver canım o zaman, buraya ilk geldiğimde uzak hedef 54 yazmıştım çok şükür ki artık uzak deilimRica ederim canım herkesi doğru yazmışım kendimi yanlış2 yazmışım kalana 4 kilo var ayol daha 58 e. 60 iddia kilom.
Başlangıç kilom 72 boyum 160 cm Dukan diyeti atak evresinin 6.günündeyim veeee bugünkü kilom 68.3 toplam kilo kaybı 3700 kg yuppiiibuyrunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?