hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

BEN HAZIR SALLAMA OLANLARIN KOKUNA BİLE DAYANAMIYORUM

Evet bugün çoook yedim ama artık günü kapattım inşallah.
Sabah(7.00):1 dlm tb ekmeği bal
1 bardak çay
Ara(8.30):sade nescafe
Öğle(12.00):4 kurabiye(küçük)
1 bardak meyve suyu
Akşam(18.00)2 dlm ekmek
sucuk
bal
2 bardak çay
inşallah sabah + çıkmam
Yaa insan hem korkar hem yapacağını yaparmı?Hem kilo almaktan korkuyorum ama yapacağımdan da geri kalmıyorum Allah sonumu hayır etsin.

ama çok yememişsin arkadaşım sıkma canını

Kızlar ben de yeşil çayı hiç sevmem ama mecbur içiyorum şu an size yaseminli yeşil çayı öneririm biraz daha içilebilir

ben bugün ilk kez içtim ve çok sevdim ya ama ben çayı kahveyi de normalde şekersiz içerim bilmem ondan mıdır acep?

Bende şekersiz içiyorum canım çayı kahveyi ama bu yeşil çayla hiçbir zaman aram olmadı

Bende şekersiz içiyorum canım çayı kahveyi ama bu yeşil çayla hiçbir zaman aram olmadı
o zaman ben sizin yerinize de severek bir fincan daha içeyim. Ama kızlar bunun fazlası zarar değil dimi? bugün 6 küçük boy fincan içtim de.

Kızlar üzgünüm bugün bildirim yapamadım tıpkı gecen hafta oldugu gibigibi.gecen hafta ablam rahatsızlandı dün gecede eşim.2 şehir uzaga hastaneye sevk ettiler bu sabah anjiyo olduk.bben sizi takip edicem ama mecburi ara veriyorum diyete.

çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.

Çok geçmış olsun canim rabbm şfalar versin ınh.

Gecmis olsun allah acil sifalar versin

Canım benim çok geçmiş olsun böyle şeyler hep art arda olur zaten rabbim acil şifalar versin durumundan haberdar et bizi

Çok geçmiş olsun canım sen tabloda yerli yerinde duruyorsun meraklanma. İyi haberlerini bekliyoruz

Rica ederim canım herkesi doğru yazmışım kendimi yanlış 2 yazmışım kalana 4 kilo var ayol daha 58 e. 60 iddia kilom.
ben de üzülmüştüm 2 kiloyu verip gideceksin diye tam da alışmıştık iyiydik böyle neyseki tabi senin için malesef ki 4 kiloymuş

Son düzenleme:
ben de üzülmüştüm 2 kiloyu verip gideceksin diye tam da alışmıştık iyiydik böyle neyseki tabi senin için malesef ki 4 kiloymuş
Ben böyle devam edersem siz benden önce verirsiniz canım. Herkes verince de kilo koruma sayfası açarız Böylelikle kilo cabası hayatımızın bir parçası olur

Rica ederim canım herkesi doğru yazmışım kendimi yanlış 2 yazmışım kalana 4 kilo var ayol daha 58 e. 60 iddia kilom.
Benimkini de 54 e düşürüver canım o zaman, buraya ilk geldiğimde uzak hedef 54 yazmıştım çok şükür ki artık uzak deilim

günaydın kızlar bu haftasonu dikkat etmeyi umuyorum dünden bugün -600 bu arada. Yeşil çay mı yaradı ne

Eklentiler

• image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…