Hedef kilom 54 bu aradaBen Dukan diyatine başladım dört gün oldu atak evresindeyim 72 kilo ile başladım şu an 68.7 kiloyum veeee Yarışa varım:)
geçmiş olsun canımKızlar üzgünüm bugün bildirim yapamadım tıpkı gecen hafta oldugu gibigibi.gecen hafta ablam rahatsızlandı dün gecede eşim.2 şehir uzaga hastaneye sevk ettiler bu sabah anjiyo olduk.bben sizi takip edicem ama mecburi ara veriyorum diyete.
ooooo hızla yaklaşıyorsunn bana.günaydın kızlar bu haftasonu dikkat etmeyi umuyorum dünden bugün -600 bu arada. Yeşil çay mı yaradı ne
ne dondurmalı irmik helvası mı bayılırımmmmGünaydın sabahki kilom 68.9.Dünden itibaren -200.Aslında akşam 10 da yediğim dondurmalı irmik helvası olmasaydı daha iyi verirdim belki.
peşindeyimooooo hızla yaklaşıyorsunn bana.
Çok geçmiş olsunHerkese tdk ederim iyi dilekleriniz için.eşim bugün daha iyi. Şükürler olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versinHerkese tdk ederim iyi dilekleriniz için.eşim bugün daha iyi. Şükürler olsun
:)) boy 1.66 hedef 55 :)))boy ve hedef nedir canimm
offf ya mavimli sen sabah beni geçersin.Ben bugünde bir organizasyona davetliydim yemeyeceğim diye gittim ama bir yaprak sarması vardı o biçimdi.bir tane alayım diye başladım,başlayış o başlayış...10 tane filan yedimkızlar nasıl geçiyor hafta sonu?
benim bugünkü menüm şöyle:
sabah bir dilim çavdar ekmek, biraz beyaz peynir, üç beş zeytin, çay
öğlen: bir muz, birkaç ceviz, badem, kuru kayısı, tam sütlü kahve
ara: yeşil çay
akşam: bir porsiyon somon, bir büyük salata
olsun erkenden bitirmişsin yemeği bu da iyidir sıkma canını bence olmazsın artıofff ya mavimli sen sabah beni geçersin.Ben bugünde bir organizasyona davetliydim yemeyeceğim diye gittim ama bir yaprak sarması vardı o biçimdi.bir tane alayım diye başladım,başlayış o başlayış...10 tane filan yedimsonra 3 tanecik sigara böreği yedim 1 tanecikte ekler....tek tesellim saat 4 civarı yedim az alırım belki.sabah yine + olmak istemiyorum...
..
sen bayağı az yemişsin ya arkadaşım bence sen pat diye vericeksin bak görürsünBen bugun yine +çok ciktim ya. Anlamiyorum neden boyle oluyor. Bir gunde +800 olur mu
66.0 ciktim yine ve 66dan bikmis bulunmaktayim her yerden 66 cikiyor karsima
Yarin 5 gunde 5 kilo diyetine baslayip kurtulucam su 66dan
Menum:
Sabah
Yagda yumurta 5 6 lokma
Peynir
Zeytin
Ara
1 halley
Aksam
3 servis kasigi kuru fasulye
Yogurt
1 dilim tambugday ekmegi
Su 1.5 litreye tamamlamayi umuyorum
Insallah oyle olur. Bi arti bi eksi insanin morali bozuluyor. Oyle az buz da degil. +800 bildigin 1 kilosen bayağı az yemişsin ya arkadaşım bence sen pat diye vericeksin bak görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?