hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

günaydın herkese ben bu sabah beş kere tartıldım beşinde de ayrı çıktım pes yani hiçbişey anlamadım doğrusu. bu yüzden en iyisi dünle aynı kilodayım deyip geçeyim
Benimle aynı dertte olan birini görünce azcık rahatladım :)) iki haftadir arasira benim tartimda 1 kilo fazla tartiyodu. Daha alalu yeni olmustu.Servisi aradim gönderin bakalim dedilrr. Seninde tartida sorun vardir belki canim

Herkese günaydınlar
Malum hafta sonundan çıkınca ben rütin olarak bol kilo alıyorum.Sabah yine şaşırmadım 70.0 çıktım (of offff ne olacak benim bu halim bilmiyorum

günaydın kızlar haftasonu kaçamağıyla birlikte 67,70 bu hafta kesin vermeliyim

Herkese günaydınlar
Malum hafta sonundan çıkınca ben rütin olarak bol kilo alıyorum.Sabah yine şaşırmadım 70.0 çıktım (of offff ne olacak benim bu halim bilmiyorum
Sürekli atıştıran eş ve çocukla sabretmek o kadar zorki

Gunaydin kizlar bugun 3.gunum diyette henuz bozacak kadar daralmadim henuz :))o yuzden uydum..300 gram olleyy :)))

Herkese günaydınlar
kız neler yedin bakim de 70 çıktın bu hafta cumaya kadar 69un altında çıkmalıyız mesela ben 68.5 u hedefliyorum inşallah

Kizlar yaa benim tartimda sorun var!...cuma 69.8di 3 gundur tartiyorum 70.3 70.8 71.1 dye cikiyo ama artis olarak degil yani rastgele...hatta bi ayagimi kaldiriyorum 70.8 diyo koyuyorum yine 70.8diyo...esimide 2 kilo fazladan gosterdi ben kendimde incelme hissediyorum gobegim gitti cogu...ama niye boyle anlamadimiade yapicam gitti gidiyordan aldim...sartlarini falan filan tamamen karisti yaaa!.

Benimle aynı dertte olan birini görünce azcık rahatladım :)) iki haftadir arasira benim tartimda 1 kilo fazla tartiyodu. Daha alalu yeni olmustu.Servisi aradim gönderin bakalim dedilrr. Seninde tartida sorun vardir belki canim
yok tartıda değil sorun bizim ev ahşap zemin ondan oluyor ama genelde ikincide sabitliyordu bugün manyaklaştı işte

yok tartıda değil sorun bizim ev ahşap zemin ondan oluyor ama genelde ikincide sabitliyordu bugün manyaklaştı işte
yok be ondan değilmiş sorun. söylemesi ayıptır tuvalete çıkamamıştım birkaç gün ondanmış şimdi yeniden tartıldım sabitliyor. malesef düne göre artılardayım

günaydın arkadaslar kaçak geldi :)
kaldığım yerden devam kilo almamıştım süper oldu kb bırakınca hemen alınmıyor sanırım neyse kb devam kb ci arkadaşlar sizler neler yapiyorsunuz + 100 yola devam :)

kız neler yedin bakim de 70 çıktın bu hafta cumaya kadar 69un altında çıkmalıyız mesela ben 68.5 u hedefliyorum inşallah
ah ahh arkadaşım ya.tmm benim de hedefim 68,5 olsun.beraber yarışalım belki gaza gelirim.bende hiç hırs yoktur.hep biraz hırs olması gerektiğine inanırım

Baska bir tartida tartildim simdi 64.6 ciktim. Nasil bu kadar fark olur ya hangisine inanacagim ben simdi

Ilk tartiyi test ettim 5 litrelik su dolu bidonla
Dogru cikti.

Simdir tartildigimi edemem ama vucut analizli olunca tartmaz sanki bidonu

Hangisine guvenmeliyim sizce? Var mi bunlardan birini kullanan?

Baska bir tartida tartildim simdi 64.6 ciktim. Nasil bu kadar fark olur ya hangisine inanacagim ben simdi

Ilk tartiyi test ettim 5 litrelik su dolu bidonla
Dogru cikti.

Simdir tartildigimi edemem ama vucut analizli olunca tartmaz sanki bidonu
bu tartılarla başımız dertte anacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…