- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Benimle aynı dertte olan birini görünce azcık rahatladım :)) iki haftadir arasira benim tartimda 1 kilo fazla tartiyodu. Daha alalu yeni olmustu.Servisi aradim gönderin bakalim dedilrr. Seninde tartida sorun vardir belki canimgünaydın herkese ben bu sabah beş kere tartıldım beşinde de ayrı çıktım pes yanihiçbişey anlamadım doğrusu. bu yüzden en iyisi dünle aynı kilodayım deyip geçeyim
Sürekli atıştıran eş ve çocukla sabretmek o kadar zorkiHerkese günaydınlar
Malum hafta sonundan çıkınca ben rütin olarak bol kilo alıyorum.Sabah yine şaşırmadım 70.0 çıktım(of offff ne olacak benim bu halim bilmiyorum
Ay 200 gr dunden bugune heyecandan gozumde buyuttuysem demekkiEki Görüntüle 1509150 Gunaydin kizlar bugun 3.gunum diyette henuz bozacak kadar daralmadim henuz :))o yuzden uydum..300 gram olleyy :)))
kız neler yedin bakim de 70 çıktınHerkese günaydınlar
Malum hafta sonundan çıkınca ben rütin olarak bol kilo alıyorum.Sabah yine şaşırmadım 70.0 çıktım(of offff ne olacak benim bu halim bilmiyorum
yok tartıda değil sorun bizim ev ahşap zemin ondan oluyorBenimle aynı dertte olan birini görünce azcık rahatladım :)) iki haftadir arasira benim tartimda 1 kilo fazla tartiyodu. Daha alalu yeni olmustu.Servisi aradim gönderin bakalim dedilrr. Seninde tartida sorun vardir belki canim
yok be ondan değilmiş sorun. söylemesi ayıptır tuvalete çıkamamıştım birkaç gün ondanmışyok tartıda değil sorun bizim ev ahşap zemin ondan oluyorama genelde ikincide sabitliyordu bugün manyaklaştı işte
desene başabaş gidiyoruzHerkese günaydınlar
ah ahh arkadaşım ya.tmm benim de hedefim 68,5 olsun.beraber yarışalım belki gaza gelirim.bende hiç hırs yoktur.hep biraz hırs olması gerektiğine inanırımkız neler yedin bakim de 70 çıktınbu hafta cumaya kadar 69un altında çıkmalıyız mesela ben 68.5 u hedefliyorum inşallah
selinO nerelerdesin bakimmm gözümüz yollarda kaldıyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ')
bende de yok maksat muhabbet olsunah ahh arkadaşım ya.tmm benim de hedefim 68,5 olsun.beraber yarışalım belki gaza gelirim.bende hiç hırs yoktur.hep biraz hırs olması gerektiğine inanırım
bu tartılarla başımız dertte anacım.Baska bir tartida tartildim simdi 64.6 ciktim. Nasil bu kadar fark olur yahangisine inanacagim ben simdi
Ilk tartiyi test ettim 5 litrelik su dolu bidonla
Dogru cikti.
Simdir tartildigimi edemem ama vucut analizli olunca tartmaz sanki bidonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?