hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Insallah oyle olur. Bi arti bi eksi insanin morali bozuluyor. Oyle az buz da degil. +800 bildigin 1 kilo
Sabit kalinca bu kadar sinir olmuyorum saglam gidiyorum demek ki diyorum ama boyle cok oynadi mi emin olamiyorum gitti mi gitmedi mi diye
bazen bana da oluyor şöyle yapıyorum bekliyorum bir iki dakika sonra gene tartılıyorum bakıyorun tartı başka şey söylüyor tartının azizliği deyip geçiyorum sen de dene

bazen bana da oluyor şöyle yapıyorum bekliyorum bir iki dakika sonra gene tartılıyorum bakıyorun tartı başka şey söylüyor tartının azizliği deyip geçiyorum sen de dene
Denedimm
1 2 dakika da degil baya bekledim hicbir sey yemeden icmeden ı ıh tık yoktu

Denedimm
1 2 dakika da degil baya bekledim hicbir sey yemeden icmeden ı ıh tık yoktu
Off bende 66ya takildim ya. Dun gayet iyi bigundu az - gorsem sevinecektm sabah gene 66. Bugunde hamurisini cok yedim yarinda davet var bi umutsuzluga kapildm gene. Pztesi yeni bi başlangıç değişiklik yapmaliyim bende

Gunaydin kizlar :) ilk tarti resmimi yolluyorm 67 küsurdum tam hatirlayamiyorm gecen hafta tartildigimda, dun basladm 66.9..ilk gunler guzel guzel gidecek tabii..sigarayi birakmada 15.gun diyette olunca tabii biraz bosluga dustum ama dayanicam..hepinize sevgiler :)

Off bende 66ya takildim ya. Dun gayet iyi bigundu az - gorsem sevinecektm sabah gene 66. Bugunde hamurisini cok yedim yarinda davet var bi umutsuzluga kapildm gene. Pztesi yeni bi başlangıç değişiklik yapmaliyim bende

Kitapasigi senin menuler cok hafif. O kesin birgunluk biseydir yarina kalmaz

Bakalim yeni uyandim birazdan cikacagim tartiya korkuyorum valla.

Bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basliyorum. Patateslerim hazir. 66da biktim. 5 kilo olmasa da 63e falan dusersem yine cok mutlu olacagim. Gelismeleri yazarim. Baslamak isteyen olursa diye

Menum:

Sabah
2haslanmis patates
Peynir

Oglen
1 haslanmis patates

Aksam
1haslanmis patates
Peynir

Su:2 litre olacak
Yesilcayimi ictim.
Sporumu da gece yapacagim.

Aslinda peynir olmamaliydi ama peynirsiz yapamadim.
Umarim cok kotu etkilemez

Menum:

Sabah
2haslanmis patates
Peynir

Oglen
1 haslanmis patates

Aksam
1haslanmis patates
Peynir

Su:2 litre olacak
Yesilcayimi ictim.
Sporumu da gece yapacagim.

Aslinda peynir olmamaliydi ama peynirsiz yapamadim.
Umarim cok kotu etkilemez
Merak etme canım Etkilemez ben de harfi harfine uyamadım ama 1.7 kilo verdim gerçi hafta sonu azcık geri aldım ama yapcak bişey yok

Bu hafta sonu yediklerimî ne siz sorun ne ben söyleyim. Çok felaket yedim. Tut tut nereye kadar resmen ipimden bosandım Bugun yarım saat eliptik yapım bari. Yarın tüm hız devam

Merak etme canım Etkilemez ben de harfi harfine uyamadım ama 1.7 kilo verdim gerçi hafta sonu azcık geri aldım ama yapcak bişey yok
Ben de harfi harfine uygulayamayacagim.
Yarin sebze gunu mesela salata yapacagim ama yag ve tuz olacak. Olmazsa olmaz cunku benim icin salatada
Ne kadarini geri aldin canim

Ben de harfi harfine uygulayamayacagim.
Yarin sebze gunu mesela salata yapacagim ama yag ve tuz olacak. Olmazsa olmaz cunku benim icin salatada
Ne kadarini geri aldin canim
500 gr kadar tam da emin deilim ama bi kaç gün geçmesi lazım ben de hep çok az kaya tuzu kullandım ama yağ kullanmadım bence sen de kullanma limon ve sirkeyle tatlandır

Bu hafta sonu yediklerimî ne siz sorun ne ben söyleyim. Çok felaket yedim. Tut tut nereye kadar resmen ipimden bosandım Bugun yarım saat eliptik yapım bari. Yarın tüm hız devam
Ben de dün tuttum ama bugün koyverdim 6 kilo verdim nerdeyse insanın hiç mi midesi küçülmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…