bazen bana da oluyor şöyle yapıyorum bekliyorum bir iki dakika sonra gene tartılıyorum bakıyorun tartı başka şey söylüyor tartının azizliği deyip geçiyorum sen de deneInsallah oyle olur. Bi arti bi eksi insanin morali bozuluyor. Oyle az buz da degil. +800 bildigin 1 kilo
Sabit kalinca bu kadar sinir olmuyorum saglam gidiyorum demek ki diyorum ama boyle cok oynadi mi emin olamiyorum gitti mi gitmedi mi diye
Denedimmbazen bana da oluyor şöyle yapıyorum bekliyorum bir iki dakika sonra gene tartılıyorum bakıyorun tartı başka şey söylüyor tartının azizliği deyip geçiyorum sen de dene
Off bende 66ya takildim ya. Dun gayet iyi bigundu az - gorsem sevinecektm sabah gene 66. Bugunde hamurisini cok yedim yarinda davet var bi umutsuzluga kapildm gene. Pztesi yeni bi başlangıç değişiklik yapmaliyim bendeDenedimm
1 2 dakika da degil baya bekledim hicbir sey yemeden icmeden ı ıh tık yoktu
tüh beDenedimm
1 2 dakika da degil baya bekledim hicbir sey yemeden icmeden ı ıh tık yoktu
gel tabi arkadaşım ne demekmerhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.
cuma günü bildirim günümüz tartı resmi koymaya özen gösteriyoruz.benimde boy 160 hedef 62
bence de katılıyorum.Kitapasigi senin menuler cok hafif. O kesin birgunluk biseydir yarina kalmaz
ikisini birden yapıyorsun maşallahEki Görüntüle 1508229
Gunaydin kizlar :) ilk tarti resmimi yolluyorm 67 küsurdum tam hatirlayamiyorm gecen hafta tartildigimda, dun basladm 66.9..ilk gunler guzel guzel gidecek tabii..sigarayi birakmada 15.gun diyette olunca tabii biraz bosluga dustum ama dayanicam..hepinize sevgiler :)
Canim tesekkur ederim insallah olur ikisi birden deniyorm simdilik diyelim :)) senide diyetin ardindan sigarasiz saglikli ince bir hayata bekliorum :))ikisini birden yapıyorsun maşallah
Off bende 66ya takildim ya. Dun gayet iyi bigundu az - gorsem sevinecektm sabah gene 66. Bugunde hamurisini cok yedim yarinda davet var bi umutsuzluga kapildm gene. Pztesi yeni bi başlangıç değişiklik yapmaliyim bende
Kitapasigi senin menuler cok hafif. O kesin birgunluk biseydir yarina kalmaz
Merak etme canım Etkilemez ben de harfi harfine uyamadım ama 1.7 kilo verdimMenum:
Sabah
2haslanmis patates
Peynir
Oglen
1 haslanmis patates
Aksam
1haslanmis patates
Peynir
Su:2 litre olacak
Yesilcayimi ictim.
Sporumu da gece yapacagim.
Aslinda peynir olmamaliydi ama peynirsiz yapamadim.
Umarim cok kotu etkilemez
Ben de harfi harfine uygulayamayacagim.Merak etme canım Etkilemez ben de harfi harfine uyamadım ama 1.7 kilo verdimgerçi hafta sonu azcık geri aldım ama yapcak bişey yok
500 gr kadar tam da emin deilim ama bi kaç gün geçmesi lazım ben de hep çok az kaya tuzu kullandım ama yağ kullanmadım bence sen de kullanma limon ve sirkeyle tatlandırBen de harfi harfine uygulayamayacagim.
Yarin sebze gunu mesela salata yapacagim ama yag ve tuz olacak. Olmazsa olmaz cunku benim icin salatada
Ne kadarini geri aldin canim
Ben de dün tuttum ama bugün koyverdim 6 kilo verdim nerdeyse insanın hiç mi midesi küçülmez yaBu hafta sonu yediklerimî ne siz sorun ne ben söyleyim. Çok felaket yedim. Tut tut nereye kadar resmen ipimden bosandımBugun yarım saat eliptik yapım bari. Yarın tüm hız devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?