anammm bu guzeller kimmis
Hosgeldin canim
Ulasirsin amacina umarim
Kizzzz sen gibi kac kisi geldi gitti geldi gitti tablonun basi dondu ondan oyle dedim..
boy nedir?
Merhaba kızlar,
Ben de 59.3 kilo çıktım, cumaya göre -200. Kızlar ben de 3 gün boyunca tatil diye çok fazla yedim, dün tekrar diyet moduna girdim. Bu yeme ataklarımı ne yapacağım bilmiyorum
Eki Görüntüle 1509548
super o zaman bizdensinn canimhoş buldum.hep birlikte umarım :)
ben buradayım ya Bi yere gitmiycem :):) siz gidersiniz ben kalırım yani o kadar söylim
1.62 canım
super o zaman bizdensinn canim
160 cm 65 ile basladim 9 martta. simdi 62 .cok yavas veriyorum ben nedense.diger bazi arkadaslar bayaa verdi.330.sayfada tablomuz var bakabilirsinsenin boy kg kaç canım ? Bu başlık ile kaç kg gitti ?
Ay saol şekerim :) esmerce olan benim sen biliyosunda arkadaşları aydınlatalım diğeride kardeşim :) Taze anne adayı kimanammm bu guzeller kimmis
Kim nerden çıktı yavv kardeşim anne adayı:)Ay saol şekerim :) esmerce olan benim sen biliyosunda arkadaşları aydınlatalım diğeride kardeşim :) Taze anne adayı kim
masallah pek guzelsiniz..Ay saol şekerim :) esmerce olan benim sen biliyosunda arkadaşları aydınlatalım diğeride kardeşim :) Taze anne adayı kim
Saol canım yanlışlıkla sildim gerçi şimdi :)masallah pek guzelsiniz..
hepimiz fazla istahliyiz canim.bugun cok yedim serzenisleri hemen hergun duyulur burda ama yine de azmettik az da olsa veriyoruz yaza fitiz insallahçok güzel vermişsiniz kızlar tebrikler ya :)
Tabi ki fitizhepimiz fazla istahliyiz canim.bugun cok yedim serzenisleri hemen hergun duyulur burda ama yine de azmettik az da olsa veriyoruz yaza fitiz insallah
yaza fitiz diyince içim kıpır kıpır oluyor :):) bir de bugün iş görüşmesine gittim ve olumlu oldu. Yarın başlıyorm. Sevindirikimm :)Tabi ki fitiz
Kimse girmemis demek ki.Kimsenin kimseyı umursadıgı yok valla bu forumda tenezzül edip bi şey yazan yok herkes kendi dedgını biliyo ancaa
Menum:
Sabah
Marul
Domates
Salatalik
Limon ve tuzdan olusan koca bir kase salata
Ara
Yesilcay
Aksam
2 catal sucuklu yumurta. Cok guzel koktu dayanamadim malesef. Aslinda cok bayilan biri de degilim ama diyet psikolojisinin gozu kör olsun
Ayni sekilde salata
Su 2 litre olacak
Spor 1 saat yuruyus.
Bu 5te 5 diyetinin et gununde sucuk yenir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?