hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

kizlar ben de +400 ciktimm cumaya gore.ya tam azicik verdim diyorum 1 gun suruyo hevesim kursagimda kaliyooo offf off

Günaydın kızlar ancak yapabiliyorum oğlum bu ara hiç peşimi bırakmıyor sürekli oyun oynuyoruz :) elimde telefon görmeye tahammülü yok beyzademin :) neyse bende cumaya göre + 400 çıktım ama wc'siz ona güveniyorum

Kızlar basküllere çok güvenmeyin her zaman eksik tartar dijital olanlardan şaşmayın

Canim bizim bedenimiz ayni calsiyor heralde ayni seyleri mi yiyoruz acaba bilmedenn. cumadan beri wc sorunum var.ben de ona guveniyorum azicikkk.

oy annesi benim yerime op onu. ben bu Sabah ayrildim kizcegizimle bakicisi izinli babaannesigilde kalacak 3 gun aramiz biraz uzak ama duramayip git gel yapcam sanirimm dayanamiyorum...

Canim bizim bedenimiz ayni calsiyor heralde ayni seyleri mi yiyoruz acaba bilmedenn. cumadan beri wc sorunum var.ben de ona guveniyorum azicikkk.
Galiba canım:) önceden hiç böyle değildim diyetler yapıyo birazda bol da su içiyorum halbuki ama çok farkettiriyo wc bence kilo almamışızdır

Galiba canım:) önceden hiç böyle değildim diyetler yapıyo birazda bol da su içiyorum halbuki ama çok farkettiriyo wc bence kilo almamışızdır
insallah canim ben de hic yasamazdim boyle sorun.ben de su cok iciyorum ama haftasonu hic lifli seyler yemedim ondan sanirim..

oy annesi benim yerime op onu. ben bu Sabah ayrildim kizcegizimle bakicisi izinli babaannesigilde kalacak 3 gun aramiz biraz uzak ama duramayip git gel yapcam sanirimm dayanamiyorum...
Kıyamam ya tabi dayanamazsın severim ben onu :) öperim teyzesi mıncıklarım da aynı performansı senden de bekliyorum ama kocaman öp kızçeyi benim yerime

Neden olmasin buyur gel canim. hergun takiliyoruz buraya.sohbet muhabbet kilo bildirimi vs. ancak cuma tablo gunu bildirim yapmak zorunlu. degilse tabloya kayit yapamiyoruz..

tamam o zaman ben de artık sizleyim :) amaç zaten her gün bildirim yapmak değil mi ? Haliyle cumaya da bildirim yapcm zaten :)

Bu sabah 68.1 çıktım amacım 1 ağustos a kadar 52,55 arası olmak :) dilerim olurum. 3 gündür diyetteyim. 69 ile başlamıştım.

Merhaba kızlar,

Ben de 59.3 kilo çıktım, cumaya göre -200. Kızlar ben de 3 gün boyunca tatil diye çok fazla yedim, dün tekrar diyet moduna girdim. Bu yeme ataklarımı ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…