hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

500 gr kadar tam da emin deilim ama bi kaç gün geçmesi lazım ben de hep çok az kaya tuzu kullandım ama yağ kullanmadım bence sen de kullanma limon ve sirkeyle tatlandır
Sirke de hic sevmem ya..
Yag olmasin tuz ve limon olsun o zaman.
Cok dikkat etmek lazimmis yoksa 5 kilo verildiyse 2si geri aliniyormus diye yaziyordu. Bence yerlesmeden yak gitsin o 500 grami.

Sirke de hic sevmem ya..
Yag olmasin tuz ve limon olsun o zaman.
Cok dikkat etmek lazimmis yoksa 5 kilo verildiyse 2si geri aliniyormus diye yaziyordu. Bence yerlesmeden yak gitsin o 500 grami.
Öyle yapıcam canım yarın spora giderim zaten çok da dikkat edicem yoksa hemen alıyorum ya

Ben de dün tuttum ama bugün koyverdim 6 kilo verdim nerdeyse insanın hiç mi midesi küçülmez ya
Yemeyi seven bizim gibi insanların midesi filan küçülmüyor canım malesef her an yiyebilecek potansiyel var bende bişi olmaz heralde arada yemekle yaaa

Öyle yapıcam canım yarın spora giderim zaten çok da dikkat edicem yoksa hemen alıyorum ya
Ben de aynen oyle. Daha 3 kilocuk verdim ve surekli aliyorum verdigimi
benim dikkat etmeme sonucum bu. Uyguladigim seyi dogru duzgun yapmam lazim
Sen de sporla verirsin cok takma bence. 6 kilo vermissin sonucta kalanlari mi veremeyeceksin

Merhaba kızlar. Bu yarışa bende katılmak istiyorum. doğum kilolarından kurtulmak için iki haftadan uzun süredir kalori sayımı yapıyorum. İlk hafta 1 gram bile veremedim. 2 hafta kadınlar kulübü sayesinde neslie sansone ile tanıştım. 5 millik programını uygulamaya başladım. 63.200 den 61.200 e düştüm. Hedefim ideal kilom olan 58 e inmek. Hepbirlikte istediğimiz kiloya ineriz inşallah

Ben de aynen oyle. Daha 3 kilocuk verdim ve surekli aliyorum verdigimi
benim dikkat etmeme sonucum bu. Uyguladigim seyi dogru duzgun yapmam lazim
Sen de sporla verirsin cok takma bence. 6 kilo vermissin sonucta kalanlari mi veremeyeceksin
Off bu ara garip bi psikolojideyim kendimi kısıtlamaktan sıkıldım sanırım o yüzden biraz motivasyonum düştü bu hafta sonu yarın sporda güzel bi ter atayım kendime gelirim heralde saol canım

3 kilo varmis ya cok az benim durumuma gore
Veririz hep birlikte insallah

Off bu ara garip bi psikolojideyim kendimi kısıtlamaktan sıkıldım sanırım o yüzden biraz motivasyonum düştü bu hafta sonu yarın sporda güzel bi ter atayım kendime gelirim heralde saol canım
Ben de arti cikmaktan sıkıldım ve motivasyonum dustu.
Havalar guzellesmeye basladi yavas yavas -her ne kadar iki gun once kar yagmis olsa da - ondan mi acaba saliveresim var ya
Offff.
Insallah motivene kavusursun tekrar canim
sonra beni de motive edersin

sakın salıvermeyin ha ben mahvolurum

bugün neler yedim?
Pazar olduğu için geç kahvaltı yaptım menemen, beyaz peynir ve zeytin. yanında bir dilim çavdar ve çay
ara bir muz
Akşam 4 gibi bir iskender ve salata ( iskenderin pideleri yenmedi ama kendisi bol tereyağlı ve yoğurtluydu)
Yeşil çay ve su.

Bence tereyağı ve yoğurt zararsız canım iyi yapmışsın. Ben de bugün 2 büyük lahmacun dışında çok az yedim ama lahmacunlar nolcak

Günaydın kızlar eşim bugün daha iyi inşallah bugün cıkarız hastanedhastaneden.kızımı çok özledim
Sakın diyeti bırakmayın şurda ne kafar kaldıki yaza ha gayret asılın küreklere

Geçmiş olsun :) zayıflamak için kefir içen ve faydasını gören var mı kızlar ?

günaydın herkese ben bu sabah beş kere tartıldım beşinde de ayrı çıktım pes yani hiçbişey anlamadım doğrusu. bu yüzden en iyisi dünle aynı kilodayım deyip geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…