hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ya ne biliym braz fazla alınganım galiba kusura bakmayın yine de düello varsa katlmk isterm

Ya ne biliym braz fazla alınganım galiba kusura bakmayın yine de düello varsa katlmk isterm
Duello tarzi bir sey yok.
Her cuma tablo yapiliyor. Kim ne almis ne vermis bakiliyor.
Yanlis anladiniz buraya yazip da cevap almayan kimse olmadi daha yani. Kizlar cok seker ve iyi sag olsunlar. Herkese kapi acik
Boy , kilo, hedef nedir

Duello tarzi bir sey yok.
Her cuma tablo yapiliyor. Kim ne almis ne vermis bakiliyor.
Yanlis anladiniz buraya yazip da cevap almayan kimse olmadi daha yani. Kizlar cok seker ve iyi sag olsunlar. Herkese kapi acik
Boy , kilo, hedef nedir
Uzatmayalım bence çünkü yanlş anlaşlma olmş hepsi bu :) benim boyum 1.65 kilom 60 52 kg olmak istyorummmm ama bir trlü ekmek ymkten vazgecemıyorm siz bunu nasl hallediyosnuzz

Uzatmayalım bence çünkü yanlş anlaşlma olmş hepsi bu :) benim boyum 1.65 kilom 60 52 kg olmak istyorummmm ama bir trlü ekmek ymkten vazgecemıyorm siz bunu nasl hallediyosnuzz
Valla ben genelde tam bugday ekmegi yemeye basladim. Beyaz ekmek cok nadir bir iki lokma yiyorum. Ama oyle cok bayilan biri de degildim aslinda. Evde olmasa aramam cogu zaman. Bi yerden baslayinca devami geliyor. Cok yiyorsan azaltarak baslayabilirsin mesela. Bi de dilimletmenin cok faydasi var cunku kendine o zaman dur diyebiliyorsun. Oteki turlu bölerek cok daha fazla yeniyor.

Bizim eve de sadece tam buğdy ekmeği giriyo ama bende şöyle bişey oluyo zaten tam buğday ekmeği diyerek (sankii pek bısey degısıyomş gbı rahat rahat) günde 1ekmeği götryorm hemen hemen sabah pek yemiyorum da öğle ve akşam çok acıkıyorum yiyorum yaa ekmek yemeyince midem falan bulanıyo o kadar alıstrmısım kendimi bi ara elma diyetine başladım yok olmadı yine zayıflmYa niyet ettim işte yaz da geliyo malumm bikini sezonu açılcak bu basenlerle deniz hayal olacak gibii

Aksam yemen kotuymus ya
Sabah oglen 1er 2ser yesen aksam da 1 yesen daha iyi olur sanki baslangic icin
Ekmegin yerine kavrulmamis cig cerez oneriyor mesela karatay. Cerezi seversen ekmek yerine onlari tuketebilirsin?
Yok ama hayal olacak gibi deme motive olman lazim. Yaizn denize girmek istiyorsam zayiflamam lazim filan diye kendine telkinler versen ise yaramaz mi?

Bugün
bugün kendime söz verdim bundan sonra sabhları iki dilim öğle de aynı Akşam hiç yememye calıcacm hazirana kadar en az 5 kilo vermem lazım sabahları da yürüyüşe baslayacagm allah izin verirse inşallah fıstık gibi olacagız :) karatay ne diyo fıstık yiyin fıstık gibi olun :)

Iyi yapmissin
Verelim su kilolari ya of biktim ben de valla

Bu arada yaş kaç senin kaç kilosun hedefin ne :)
21 yasindayim ben. 168 boy, 66 da kilo. Once 59a sonra da 55e inecegim insallah

Ben telefondan girince anca cevap verebiliyorum ya kusura bakma

Yeni gelen alıngan arkadaşım hoşgeldin Kız ne tez canlısın sen öyle. Neyse olur arada öyle. Ben bugun döndüm diyetime ama wc sorunu ne olacak ya çok kötü hissediyorum kendimi. Kızlar sizin nasıldı gününüz.

Yaaa
aslında sakin biriyımdr genelde ama bugün diyet kompleksine girdim patlyacak yer arıyomsum galiba piyango burayaymıs dıyelim yarn tam gaz başlıyacam ben de bu aradaa hoşbuldumm wc sorunun ne çok su içmek mii

Yok canım wc çıkamamak . Çok sinir bozucu diyet zamanlarında çok oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…