- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
(Burda ( Fransa) da nerde bulurum ya da adı ne ki araştırmak lazım. Canım çok ama çok rahatsızım afedersiniz uzattım konuyu ama bugun 5.gün
Bugün kayısıdan tut pırasandan çık lifli ne varsa yedim dur bakalım :) sağl canım arıcamEki Görüntüle 1510177
Canim bunu bulamazsan form caylari da olur. Ve marul salatalik da iyi geliyor o duruma. Ben bugun sirf salata yiyince ona da iyi geldi aksam sirf salatayla durabilirsen bunu da deneyebilirsin.
Yaa ama nefen pes ettinizz yaa böyle konuşmayınbiz vedunla başabaşız geçi ben böyle dürümleri götürürsem onun verdiği kiloların arkasından el sallayacağım anca
yooo olur mu öyle şey bence sen gayet iyi gidiyorsun.hepimizin kendini tutamadığı zamanlar oluyor.hele benim.düşünsene 5 gün debelenip 1 kilo veriyorum hafta sonu çoğunu geri alıyorum.hadi bakayım tekrar toparla kendini.çıtır olup istediğimizi alacağımız günlere çok az kaldı.biz vedunla başabaşız geçi ben böyle dürümleri götürürsem onun verdiği kiloların arkasından el sallayacağım anca
günaydın canım geçmiş olsun.Günaydın 66.6 ile diyete devam Eki Görüntüle 1510264
süperHerkese günaydınlar....
Bugün çoook mutluyum.Bugün kilom 68.9
Düne göre -1100 gr.süpeeeeeerrrrrr
mesajını okuyunca önce gözlerim pörtledi arkadaşım 11 kilo far mı diye.yanlış yazmışsın 67.7 olacak galiba.eve gidince ben de bakayım.doğru tartı için sert zemin gerekli ama sert zemininde eğimli olmaması gerek diye biliyorum.ben baskülün yerde kıpırdamamasına dikkat ediyorumkızlaaar
dün yapılan paylaşımları okuyunca dedim acaba benim tartım normal tartıyomu..digital tartı.. ben hep parkenin üstünde tartıldım..bugğnde 66.3 çıktı yani düne göre -300 sonra gittim banyoda tartıldım banyo karo bidiginiz yer fayansı işte orda 77.7 !!!!! çıktı..bu nasıl olur kırk kere denedim sonuç aynı..bilgisi olan varsa yazssın lütfeeenhangisi doğru 1.5 kilo fark!!! sizde deneyin nolur..ben bugün gidip yağ falan ölçen vücut analizli bişi alıcam..bu yola baş koydum..
ahhh evet oyle bi delirdim ki 1.5 kilo fazlayı görünce hızla yanlış yazmışımmesajını okuyunca önce gözlerim pörtledi arkadaşım 11 kilo far mı diye.yanlış yazmışsın 67.7 olacak galiba.eve gidince ben de bakayım.doğru tartı için sert zemin gerekli ama sert zemininde eğimli olmaması gerek diye biliyorum.ben baskülün yerde kıpırdamamasına dikkat ediyorum
Ben hep banyonun fayansinda tartiliyorum ama parkeyi de bi deneyim bugun. Bu tartilarin hicbirine guvenilmez demek ki offfkızlaaar
dün yapılan paylaşımları okuyunca dedim acaba benim tartım normal tartıyomu..digital tartı.. ben hep parkenin üstünde tartıldım..bugğnde 66.3 çıktı yani düne göre -300 sonra gittim banyoda tartıldım banyo karo bidiginiz yer fayansı işte orda 77.7 !!!!! çıktı..bu nasıl olur kırk kere denedim sonuç aynı..bilgisi olan varsa yazssın lütfeeenhangisi doğru 1.5 kilo fark!!! sizde deneyin nolur..ben bugün gidip yağ falan ölçen vücut analizli bişi alıcam..bu yola baş koydum..
Ooo arkadaşim tebrik ederim.Herkese günaydınlar....
Bugün çoook mutluyum.Bugün kilom 68.9
Düne göre -1100 gr.süpeeeeeerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?