hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

(Burda ( Fransa) da nerde bulurum ya da adı ne ki araştırmak lazım. Canım çok ama çok rahatsızım afedersiniz uzattım konuyu ama bugun 5.gün

Canim bunu bulamazsan form caylari da olur. Ve marul salatalik da iyi geliyor o duruma. Ben bugun sirf salata yiyince ona da iyi geldi aksam sirf salatayla durabilirsen bunu da deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 1510177

Canim bunu bulamazsan form caylari da olur. Ve marul salatalik da iyi geliyor o duruma. Ben bugun sirf salata yiyince ona da iyi geldi aksam sirf salatayla durabilirsen bunu da deneyebilirsin.
Bugün kayısıdan tut pırasandan çık lifli ne varsa yedim dur bakalım :) sağl canım arıcam

biz vedunla başabaşız geçi ben böyle dürümleri götürürsem onun verdiği kiloların arkasından el sallayacağım anca
yooo olur mu öyle şey bence sen gayet iyi gidiyorsun.hepimizin kendini tutamadığı zamanlar oluyor.hele benim.düşünsene 5 gün debelenip 1 kilo veriyorum hafta sonu çoğunu geri alıyorum.hadi bakayım tekrar toparla kendini.çıtır olup istediğimizi alacağımız günlere çok az kaldı.

Günaydın kızlarr :) bugün ilk iş günüm, heyecanlıyım.
sabah tartıldım 68.1 aynı yani.inş yarın hafif çıkarım.

Günaydın kızlarr :) bugün ilk iş günüm, heyecanlıyım.
sabah tartıldım 68.1 aynı yani.inş yarın hafif çıkarım.

Dunki menüm

sabah domates salatalık.1 dilim peynir.tavada yumurta, 2 dilim kepek ekmeği çay

öğle 1 kase k fleks

akşam tonbalığı ,taze fasulye yarım tabak 2 dilim tb ekmek,

kızlaaar
dün yapılan paylaşımları okuyunca dedim acaba benim tartım normal tartıyomu..digital tartı.. ben hep parkenin üstünde tartıldım..bugğnde 66.3 çıktı yani düne göre -300 sonra gittim banyoda tartıldım banyo karo bidiginiz yer fayansı işte orda 77.7 !!!!! çıktı..bu nasıl olur kırk kere denedim sonuç aynı..bilgisi olan varsa yazssın lütfeeen hangisi doğru 1.5 kilo fark!!! sizde deneyin nolur..ben bugün gidip yağ falan ölçen vücut analizli bişi alıcam..bu yola baş koydum..

mesajını okuyunca önce gözlerim pörtledi arkadaşım 11 kilo far mı diye.yanlış yazmışsın 67.7 olacak galiba.eve gidince ben de bakayım.doğru tartı için sert zemin gerekli ama sert zemininde eğimli olmaması gerek diye biliyorum.ben baskülün yerde kıpırdamamasına dikkat ediyorum

ahhh evet oyle bi delirdim ki 1.5 kilo fazlayı görünce hızla yanlış yazmışım doğrusu 67.7..

Günaydın kızlar 56.7 cumaya göre + 200 tuuba0607 canım 5 gün çok fazla afedersin kabızlık olmuşsun sen bi doktora git uygun bişey versinler ben hamileyken bi kere böyle olmuştum bi şurup vermişlerdi

Ben hep banyonun fayansinda tartiliyorum ama parkeyi de bi deneyim bugun. Bu tartilarin hicbirine guvenilmez demek ki offf

66.0

Parkede de fayansta da ayni ciktim. Ama vucut analizi yapan tarti parkede yagi daha az gosterdi. %6 az hem de. Ucurum var yine

Dunle de ayniyim.

Iki tarti da esitlenmis bugun

eveet arkadaşlar yeni tartıyı uçarak gidip aldımm.. ve maalesef kii bu dahada fazla çıkardı..parkede 67.5 taş zeminde 68.3 ama kahvatı falan yaptım su içtim yarın asıl kilom belli olur.. parkede tartılan varsa taş zemine geçsin sonra benim gibi hüsrana uğramayın arkadaşlar.. haydin yola devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…