Aynen oyle malesef.benimki de digital. digitallere de güven olmuyor
Sinameki ic dicem de o da zararli. Cok rahatsiz ediyosa bir defalik icebilirsin heraldeYok canım wc çıkamamak . Çok sinir bozucu diyet zamanlarında çok oluyormuş.
diyt kompleksydi bu takılmayın buna bukadar yaçok üzüldüm ama şimdi. biz hepimiz hem birbirimizi destekliyoruz. hem yeni gelenleri teşvik ediyoruz.
Hoşgeldin canım eşin nasıl oldubende yarın diyete kaldıgım yerden devam ediyorum bakalım buarada ne kadar geri almışım en son 67 Li bişeydim hatırlamıyorum uzun süredir sporda yapamıyorum kilo vermem zorlaştı iyice
hade devam o zamanbende yarın diyete kaldıgım yerden devam ediyorum bakalım buarada ne kadar geri almışım en son 67 Li bişeydim hatırlamıyorum uzun süredir sporda yapamıyorum kilo vermem zorlaştı iyice
(Burda ( Fransa) da nerde bulurum ya da adı ne ki araştırmak lazım. Canım çok ama çok rahatsızım afedersiniz uzattım konuyu ama bugun 5.günSinameki ic dicem de o da zararli. Cok rahatsiz ediyosa bir defalik icebilirsin heraldeveya form cayi. Onun icinde de sinameki oluyo genelde
hoşgeldin o zamanÜ
diyt kompleksydi bu takılmayın buna bukadar ya
ay canım sende bendensin desene(Burda ( Fransa) da nerde bulurum ya da adı ne ki araştırmak lazım. Canım çok ama çok rahatsızım afedersiniz uzattım konuyu ama bugun 5.gün
hoşbuldum tekrarhoşgeldin o zaman
Sende mi çözüm bulamıyorsun canımay canım sende bendensin desene
Hosgeldin :) burda olmak motivasyonu arttiriyor. Oda olmazsa olmazimizHoşbul
hoşbuldum tekrarYaa düello yapsak aslında nasıl olur Kilosu yakın olanlar gruplndrsak daha cok hırslanrız bence ne dersnz kızlarrr
Hepsini deneyeceğim canım çok sağl yakınlarımda yok malesefTuuba turk marketleri yokmu yakininda bende yurtdisindaydm evvel zamanlarda form caylari satiliyor oralarda.. kuru kayisi veya erik kaynatip suyuyla icmeyi deneyebilirsin. Veya ac karnina kivide iyi geliyor
Canım hayecanını anlıyorum çünkü yeni başladın ama malesef ben de bu derece motive kalmadı bıktım tuta tuta kendimi son demlerimi yaşıyorum nerdeyse. O da kızların sayesinde. Dur bakalım savaşçı çıkacak mı karşınaHoşbul
hoşbuldum tekrarYaa düello yapsak aslında nasıl olur Kilosu yakın olanlar gruplndrsak daha cok hırslanrız bence ne dersnz kızlarrr
tesekkr ederm hoşbuldumm gercktenHosgeldin :) burda olmak motivasyonu arttiriyor. Oda olmazsa olmazimiz
Öylee deme ama yaa kırm a hevesini yaza daha çok var başarablirz bencee böyle dersen baştan kaybederz zatenCanım hayecanını anlıyorum çünkü yeni başladın ama malesef ben de bu derece motive kalmadı bıktım tuta tuta kendimi son demlerimi yaşıyorum nerdeyse. O da kızların sayesinde. Dur bakalım savaşçı çıkacak mı karşına
evet benim hep böyle malesefSende mi çözüm bulamıyorsun canım
biz vedunla başabaşız geçi ben böyle dürümleri götürürsem onun verdiği kiloların arkasından el sallayacağım ancaHoşbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?