hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Bende cok sık yazmıyorum evde 2 yaramazım var malum. Bugun fena sayilmazdi ikindileyn komsu serbetli tatli ve kurabiye ile gelinceye dek.. neyse artik yedim gitti.. boool salatali az ekmekli birgun gecirdm.
İştahtan bahsedilmis bendede bir istah var yesemde yesem onumde sofra hep dursa yok demem

bende yarın diyete kaldıgım yerden devam ediyorum bakalım buarada ne kadar geri almışım en son 67 Li bişeydim hatırlamıyorum uzun süredir sporda yapamıyorum kilo vermem zorlaştı iyice

Sinameki ic dicem de o da zararli. Cok rahatsiz ediyosa bir defalik icebilirsin heralde veya form cayi. Onun icinde de sinameki oluyo genelde
(Burda ( Fransa) da nerde bulurum ya da adı ne ki araştırmak lazım. Canım çok ama çok rahatsızım afedersiniz uzattım konuyu ama bugun 5.gün

Tuuba turk marketleri yokmu yakininda bende yurtdisindaydm evvel zamanlarda form caylari satiliyor oralarda.. kuru kayisi veya erik kaynatip suyuyla icmeyi deneyebilirsin. Veya ac karnina kivide iyi geliyor

Tuuba turk marketleri yokmu yakininda bende yurtdisindaydm evvel zamanlarda form caylari satiliyor oralarda.. kuru kayisi veya erik kaynatip suyuyla icmeyi deneyebilirsin. Veya ac karnina kivide iyi geliyor
Hepsini deneyeceğim canım çok sağl yakınlarımda yok malesef

Hoşbul

hoşbuldum tekrar Yaa düello yapsak aslında nasıl olur Kilosu yakın olanlar gruplndrsak daha cok hırslanrız bence ne dersnz kızlarrr
Canım hayecanını anlıyorum çünkü yeni başladın ama malesef ben de bu derece motive kalmadı bıktım tuta tuta kendimi son demlerimi yaşıyorum nerdeyse. O da kızların sayesinde. Dur bakalım savaşçı çıkacak mı karşına

Öylee deme ama yaa kırm a hevesini yaza daha çok var başarablirz bencee böyle dersen baştan kaybederz zaten

Hoşbul

hoşbuldum tekrar Yaa düello yapsak aslında nasıl olur Kilosu yakın olanlar gruplndrsak daha cok hırslanrız bence ne dersnz kızlarrr
biz vedunla başabaşız geçi ben böyle dürümleri götürürsem onun verdiği kiloların arkasından el sallayacağım anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…