hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

hemen iade et arkadaşım o acımasız tartıyı

canım ben bu hafta 5 günde 5 kilo diyetine başladım.bugün 2. günündeyim

Waw bende dun başlamştm o diyete ama bugun biraktim canim çk agr geldi başima agrilar girdi. 1gunde -100farketti bende sadece. Sende snuç supermş walla. Cok çok kolay gelsn sana canim

Bugün kayısıdan tut pırasandan çık lifli ne varsa yedim dur bakalım :) sağl canım arıcam
canim çok geçmş olsun. Bu bir hastalik bence. Bende bu konudan sik sik muzdarip oluyrum. Ama bu aralar hamileyken doktorumun werdigi bir ilaç wardi onu kullaniyorum çok sikintiya girersem. Adi magnezi kalsine. Toz şeklinde bi ilaç. Reçetesiz satiliyor. Alabilirsen faydasini görursun canim. Hamileyken bile kullanilabiliyorsa zararsiz demekki dye duşunuyorum.

Waw bende dun başlamştm o diyete ama bugun biraktim canim çk agr geldi başima agrilar girdi. 1gunde -100farketti bende sadece. Sende snuç supermş walla. Cok çok kolay gelsn sana canim
Evet zor bir diyet bencede.Hele günler ilerledikçe daha da zorluyor insanı.ben geçen yılda yapmıştım ve bir sürü kaçamaklarla beraber kör topal tamamlamıştım diyeti.o zaman 3,5 kilo vermiştim.

Sendemi yapiyosun canim ya. Başini agritmadimi senınde. Bi bende sorun war sanirim
Ben tuz kullaniyorum canim sen kullanmis miydin? Ondandir belki?
Veya basinin agrimasiyla diyetin cakismistir. Diyetle ilgisi yoktur belki de? Aradan biraz zaman gecsin tekrar dene istersen?

Ah canim turkiye de olsam hemen alirim.yurtdisinda recetesiz hic birsey vermiyorlar doktora gitmem lazim ama useniyorum devam ederse mecbur gidecegim ama cok sagol onerin icin tr ye giden gelen olursa aldirayim bari.

kızlar Günaydın . anca okula giderken bakabiliyorum sayfaya . ben de cuma ya göre -200 ama haftasonuna göre -1kg haftasonu yemeği abartınca ptesi sabah ne görsem 66.2 olmuşum. o patates diyetine ben de dün başladım ve bugün bitirdim. daha doğrusu önce o beni bitirdi. dün akşam berbat durumdaydı kızlar beni mahvetti o ben De onu bıraktım.

Ben tuz kullaniyorum canim sen kullanmis miydin? Ondandir belki?
Veya basinin agrimasiyla diyetin cakismistir. Diyetle ilgisi yoktur belki de? Aradan biraz zaman gecsin tekrar dene istersen?
Tuz kullamadim canim. Òncednde yapmştm bu diyeti et gununde tuz kullaniyodum sadece. Tuzsuz et midemi bulandryodu. O zaman başm agrmşmydi hatrlamiyorum canim ya. Dedign gbi belki dyetle ilgsi yoktur.

Ah canim turkiye de olsam hemen alirim.yurtdisinda recetesiz hic birsey vermiyorlar doktora gitmem lazim ama useniyorum devam ederse mecbur gidecegim ama cok sagol onerin icin tr ye giden gelen olursa aldirayim bari.

Anladim canim gurbette zor herşey. En kisa surede çozume ulaşirsin inh.

Benden olan bi arkadaş daha warmis iyi bari. Herkese yaramiyor demekki bu rejim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…