hemen iade et arkadaşım o acımasız tartıyıeveet arkadaşlar yeni tartıyı uçarak gidip aldımm.. ve maalesef kii bu dahada fazla çıkardı..parkede 67.5 taş zeminde 68.3ama kahvatı falan yaptım su içtim yarın asıl kilom belli olur.. parkede tartılan varsa taş zemine geçsin sonra benim gibi hüsrana uğramayın arkadaşlar.. haydin yola devam :))
canım ben bu hafta 5 günde 5 kilo diyetine başladım.bugün 2. günündeyimOoo arkadaşim tebrik ederim.Bu işin sirri nedir acaba? Nasl bi dyet uyguluyosun merak ettm vallahi
canım ben bu hafta 5 günde 5 kilo diyetine başladım.bugün 2. günündeyim
canım ben bu hafta 5 günde 5 kilo diyetine başladım.bugün 2. günündeyim
canim çok geçmş olsun. Bu bir hastalik bence. Bende bu konudan sik sik muzdarip oluyrum. Ama bu aralar hamileyken doktorumun werdigi bir ilaç wardi onu kullaniyorum çok sikintiya girersem. Adi magnezi kalsine. Toz şeklinde bi ilaç. Reçetesiz satiliyor. Alabilirsen faydasini görursun canim. Hamileyken bile kullanilabiliyorsa zararsiz demekki dye duşunuyorum.Bugün kayısıdan tut pırasandan çık lifli ne varsa yedim dur bakalım :) sağl canım arıcam
Sendemi yapiyosun canim ya. Başini agritmadimi senınde. Bi bende sorun war sanirimBen de basladim ona. 3.günüm. Ama bende bu kadar fark yoook. Hatta hicfark yok.
Evet zor bir diyet bencede.Hele günler ilerledikçe daha da zorluyor insanı.ben geçen yılda yapmıştım ve bir sürü kaçamaklarla beraber kör topal tamamlamıştım diyeti.o zaman 3,5 kilo vermiştim.Waw bende dun başlamştm o diyete ama bugun biraktim canimçk agr geldi başima agrilar girdi. 1gunde -100farketti bende sadece. Sende snuç supermş walla. Cok çok kolay gelsn sana canim
Ben tuz kullaniyorum canim sen kullanmis miydin? Ondandir belki?Sendemi yapiyosun canim ya. Başini agritmadimi senınde. Bi bende sorun war sanirim
evet ben de biraz tuz atıyorum.Ben tuz kullaniyorum canim sen kullanmis miydin? Ondandir belki?
Veya basinin agrimasiyla diyetin cakismistir. Diyetle ilgisi yoktur belki de? Aradan biraz zaman gecsin tekrar dene istersen?
Ah canim turkiye de olsam hemen alirim.yurtdisinda recetesiz hic birsey vermiyorlar doktora gitmem lazim ama useniyorumcanim çok geçmş olsun. Bu bir hastalik bence. Bende bu konudan sik sik muzdarip oluyrum. Ama bu aralar hamileyken doktorumun werdigi bir ilaç wardi onu kullaniyorum çok sikintiya girersem. Adi magnezi kalsine. Toz şeklinde bi ilaç. Reçetesiz satiliyor. Alabilirsen faydasini görursun canim. Hamileyken bile kullanilabiliyorsa zararsiz demekki dye duşunuyorum.
Tuz kullamadim canim. Òncednde yapmştm bu diyeti et gununde tuz kullaniyodum sadece. Tuzsuz et midemi bulandryodu. O zaman başm agrmşmydi hatrlamiyorum canim ya. Dedign gbi belki dyetle ilgsi yoktur.Ben tuz kullaniyorum canim sen kullanmis miydin? Ondandir belki?
Veya basinin agrimasiyla diyetin cakismistir. Diyetle ilgisi yoktur belki de? Aradan biraz zaman gecsin tekrar dene istersen?
Ah canim turkiye de olsam hemen alirim.yurtdisinda recetesiz hic birsey vermiyorlar doktora gitmem lazim ama useniyorumdevam ederse mecbur gidecegim ama cok sagol onerin icin tr ye giden gelen olursa aldirayim bari.
Benden olan bi arkadaş daha warmis iyi bari. Herkese yaramiyor demekki bu rejimEki Görüntüle 1510489
kızlar Günaydın . anca okula giderken bakabiliyorum sayfaya . ben de cuma ya göre -200 ama haftasonuna göre -1kg haftasonu yemeği abartınca ptesi sabah ne görsem 66.2 olmuşum. o patates diyetine ben de dün başladım ve bugün bitirdim. daha doğrusu önce o beni bitirdi. dün akşam berbat durumdaydı kızlar beni mahvetti o ben De onu bıraktım.
yok canim inan bana hiç yaramadı . bence de herkese yaramıyor. yapamıyorsak zorlamayalim kendimizi..Benden olan bi arkadaş daha warmis iyi bari. Herkese yaramiyor demekki bu rejim
yok canim inan bana hiç yaramadı . bence de herkese yaramıyor. yapamıyorsak zorlamayalim kendimizi..
Aynen canim bize rejim mi yok. Kilolarimiz yakinmis takipteym seni
maşallah...inşallah kısa süre sonra ben de 5 li rakamları yazarım.Merhaba kızlar,
BEnim kilom 59.2 çıktı, düne göre -100 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?