İnşallah canım hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşacağızmaşallah...inşallah kısa süre sonra ben de 5 li rakamları yazarım.
Ben patateste de kullandim salatada da kullandim. Benim normalde tansiyonum 7 civari oldugu icin tuz kullanmasaydim ayilip bayilirdim heralde.Tuz kullamadim canim. Òncednde yapmştm bu diyeti et gununde tuz kullaniyodum sadece. Tuzsuz et midemi bulandryodu. O zaman başm agrmşmydi hatrlamiyorum canim ya. Dedign gbi belki dyetle ilgsi yoktur.
Beni kotu olarak sadece ilk gun etkiledi ama kilo anlaminda bana da yaramayacak galiba.Benden olan bi arkadaş daha warmis iyi bari. Herkese yaramiyor demekki bu rejim
Canım çok sevindim zaten diyet yapmasanda gelene gidene hizmet etmekten kilo verirsin :)kızlar eşimin durumu şimdi daha iyi herkese teşekkür ederim.buaralar misafirim fazla olacak gelen gidenden cok fırsatım olmayacak diyet yapmaya ama dikkat etmeye çalışacağım. yaz yaklaştıkça yeni gelen arkadaşlar artıyor.pek takip edemiyorum hoşgelmişler aramıza
Benim tansiyonumda aynı bende o yüzden hep tuz kullandım verilen kiloda bence kişinin kilosuyla alakalı ben 1.7 verdim mesela 4 kilo verende biliyorum 3 kiloda 500 gr da bünyeylede alakalı biraz et gününden sonra güzel bi eksi görürsün ama merak etmeBen patateste de kullandim salatada da kullandim. Benim normalde tansiyonum 7 civari oldugu icin tuz kullanmasaydim ayilip bayilirdim heralde.
Kullandigim halde ilk gun cok kotu oldum. Sebze gunu rahat gecti ama o patates olmamali bence eger tekrar yapacak olursam 4 gunlu uygulamayi dusunuyorum patates gununu cikartip.
Insallah deger.
Beni kotu olarak sadece ilk gun etkiledi ama kilo anlaminda bana da yaramayacak galiba.Ilk gunden 1 kilosu gitmis yapanlarin hep. 3.gundeyim tık yok
Benim kilolar senelerdir yerlesik olunca mi veremedim nedir gicik oldum kendime.Benim tansiyonumda aynı bende o yüzden hep tuz kullandım verilen kiloda bence kişinin kilosuyla alakalı ben 1.7 verdim mesela 4 kilo verende biliyorum 3 kiloda 500 gr da bünyeylede alakalı biraz et gününden sonra güzel bi eksi görürsün ama merak etme
Ben çok zor bi aşamada yaptım bu canım bu diyeti kilo vermem tamamen durmuştu sende verirsin merak etme bi kilo olsun bizim olsunBenim kilolar senelerdir yerlesik olunca mi veremedim nedir gicik oldum kendime.
Ilk gun dogru duzgun spor da yapamadim ondan da olabilir belki.
Zor da bi diyet o kadar ugrastim gram veremezsem cok uzulurum
Insallah yarin gorurum bakalim
Tesekkur ederim canim
Insallah veririmBen çok zor bi aşamada yaptım bu canım bu diyeti kilo vermem tamamen durmuştu sende verirsin merak etme bi kilo olsun bizim olsun
Canim bu rejmde patates yerine kepek makarnada yiyebilyosun bdaha yaparsan bilgn olsun canimBen patateste de kullandim salatada da kullandim. Benim normalde tansiyonum 7 civari oldugu icin tuz kullanmasaydim ayilip bayilirdim heralde.
Kullandigim halde ilk gun cok kotu oldum. Sebze gunu rahat gecti ama o patates olmamali bence eger tekrar yapacak olursam 4 gunlu uygulamayi dusunuyorum patates gununu cikartip.
Insallah deger.
Beni kotu olarak sadece ilk gun etkiledi ama kilo anlaminda bana da yaramayacak galiba.Ilk gunden 1 kilosu gitmis yapanlarin hep. 3.gundeyim tık yok
bu cuma Dubaiye gidiyorum da kısmetse konferansa. ona çalışıyorum.
ingilizce eğitimi üzerine canım, öğretmenim de benKolay gelsn canim.ne uzerine konfrns vercksn merakimi cezbetti
ohoo yine hiçbirşey yememişsin ama ben sana nasıl yetişecemBu gun o kadar yogundu ki aksam biraz rahatlayinca aciktigimi fark ettim ama saat 19.30 olmus yemedim.su an acim ama yatacagim birazdan yersem butun cabam bosa gidecek.
Bugun sebze gunuydu.kurutulmus yesil fasulye yemegi ve salata yedim.sabah ve ogleyin.oglen bayaaa cok yemek yedim bu seferde acaba bu yemek diyete uygun degil mi diye korktum acikcasi.sabah gorecegim bakalim uygunmuymus.
Bizi de götür ya tatile ihtiyacım var sen arada çalışırsınbu cuma Dubaiye gidiyorum da kısmetse konferansa. ona çalışıyorum.
Anladm canim şmdiden iyi yolculuklar.ingilizce eğitimi üzerine canım, öğretmenim de ben
Bi
Bizi de götür ya tatile ihtiyacım var sen arada çalışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?