boşver kahvaltı çok sorun değil. günün geri kalanına bak sen. Olcak olcak hep birlikte başaracağız.Düşündümde evet ya doğru. İlk dogumumdan sonrada bi sure bu kiloda durmuştum dahada inmemistim çıkışa gitmistim. Belini kirmaliym ama isteğim azaldı kahvaltida cokokremi kaşıkladm biguzel.. ofofff 63u gorebilecekmiym yaa bugün pek hevessizim
boşver kahvaltı çok sorun değil. günün geri kalanına bak sen. Olcak olcak hep birlikte başaracağız.
Tsk ederim iyi geldi bunlari duymak.. olmayacak is degilde bi isteksizlik var ustumde. Aslinda ac kalipta verememezlk degil bu cok kacamak oluyor. Bu sekilde verdm ama artik daha bi gayret gerekiyor anlasilan gecen yil buzamanlar 74 idim ozamanda bi 5-7kg vermstm iste 68 69 oldm ama yok yok bu yaz 63 olacak. Olmaliii. Yahu neden olmasin dimii :)))hadi çok ne kalmış ki tatlım 63 e yapma... sakin bırakma.. bak sadece 3 kilo vereceksin ve süper olacak . sakin pes etme.. ben de veremiyorum bu ara takıldım kaldım ama pes etmeyelim biz kilolardan değil kilolar bizden biksin bizi terk etsin.. hadi bakalım şimdi bi gayret aksama kadar dikkat et yedikleri ne biraz da spor yaptın mi tamamdır
olacak tabi ki bu yaz hepimiz çok güzel iltifatlar duymaliyiz kızlar!!!!!! ay sen ne kadar zayıflamasın ne yaptın diyecekler biz de herkes gibi bişey yapmadım kendiliğinden gitti dicezzTsk ederim iyi geldi bunlari duymak.. olmayacak is degilde bi isteksizlik var ustumde. Aslinda ac kalipta verememezlk degil bu cok kacamak oluyor. Bu sekilde verdm ama artik daha bi gayret gerekiyor anlasilan gecen yil buzamanlar 74 idim ozamanda bi 5-7kg vermstm iste 68 69 oldm ama yok yok bu yaz 63 olacak. Olmaliii. Yahu neden olmasin dimii :)))
evet işte budurTsk ederim iyi geldi bunlari duymak.. olmayacak is degilde bi isteksizlik var ustumde. Aslinda ac kalipta verememezlk degil bu cok kacamak oluyor. Bu sekilde verdm ama artik daha bi gayret gerekiyor anlasilan gecen yil buzamanlar 74 idim ozamanda bi 5-7kg vermstm iste 68 69 oldm ama yok yok bu yaz 63 olacak. Olmaliii. Yahu neden olmasin dimii :)))
süpermiş bayıldımolacak tabi ki bu yaz hepimiz çok güzel iltifatlar duymaliyiz kızlar!!!!!! ay sen ne kadar zayıflamasın ne yaptın diyecekler biz de herkes gibi bişey yapmadım kendiliğinden gitti dicezzne büyük yalan yaa kendiliğinden giden kilo gördünüz mü siz kızlar ben hiç görmedim de
BU KIZ KUGU OLACAK GORUN DE BAKINben de 69 kiloyum net.
O 63 gorulecek merak etme basaracagiz hepberaberDüşündümde evet ya doğru. İlk dogumumdan sonrada bi sure bu kiloda durmuştum dahada inmemistim çıkışa gitmistim. Belini kirmaliym ama isteğim azaldı kahvaltida cokokremi kaşıkladm biguzel.. ofofff 63u gorebilecekmiym yaa bugün pek hevessizim
BEN DE FARKETMIYO CANIM YA YA DA BEN DIKKAT ETMIYORUM FARKAEki Görüntüle 1511515
kızlar herkese Günaydın.. ben de düne göre +200 deyim ama bugun regl dönemimin 1. günü. sanırım o yüzden + çıkıyorum yoksa elimden geleni yapıyorum vermek için kiloları.. bakalim regl bitince ne olck. regl yeni biten arkadaşlarım ne kadar fark etti sizde bittikten sonra ???
ben de gormedim canim.... yalniz ben duymaya basladim bile hatta beni en son gecen sene goren bi hanim uzaktan taniyamamis beni ne guldum demek o derece toparlaktim diyeolacak tabi ki bu yaz hepimiz çok güzel iltifatlar duymaliyiz kızlar!!!!!! ay sen ne kadar zayıflamasın ne yaptın diyecekler biz de herkes gibi bişey yapmadım kendiliğinden gitti dicezzne büyük yalan yaa kendiliğinden giden kilo gördünüz mü siz kızlar ben hiç görmedim de
ooo bak bu süper .... demek bir hayli fark ediliyor ohhhhh süper bayildim inan buna. ben de istiyorum ben de bendeeee :)ben de gormedim canim.... yalniz ben duymaya basladim bile hatta beni en son gecen sene goren bi hanim uzaktan taniyamamis beni ne guldum demek o derece toparlaktim diye
olacak olacak cok guzel bi duyguuuooo bak bu süper .... demek bir hayli fark ediliyor ohhhhh süper bayildim inan buna. ben de istiyorum ben de bendeeee :)
ya çok tatlısınnnBU KIZ KUGU OLACAK GORUN DE BAKIN
canim vucut alisti tabi surekli az yemeye simdi normal geliyo tutuyo kendini.kirilma noktasi bulmamiz lazim artik o da spor mu olur ya da metabolizmayi ne hizlandirirsa bilmiyorum.anliyorum seni ayni durumdayiz....kızlar geçmişi okuyamadım kilo verenleri tebrik ederim
ben bugün 67.0 ım düne göre +400 alıştım artık 1 ileri 2 geri gelmeye napalım normalde bu hafta 64 ü görmem gerekirdi ama olmuyor bitürlü
şaşırtın vücudu bazen bir dürüm yiyin. Ben öyle yapıyorum hem ne güzel ödül gibi oluyor. Vücut şok oluyor hayda kıtlık vardı bu da nerden çıktı diyor bir sonraki gün vermeye başlıyor yenidencanim vucut alisti tabi surekli az yemeye simdi normal geliyo tutuyo kendini.kirilma noktasi bulmamiz lazim artik o da spor mu olur ya da metabolizmayi ne hizlandirirsa bilmiyorum.anliyorum seni ayni durumdayiz....
aaa bak şimdi ben de merakla bekliyordum kesin regl sonrası birden vercm diye...BEN DE FARKETMIYO CANIM YA YA DA BEN DIKKAT ETMIYORUM FARKA
Ben bu hafta sonu yedim canim bana niye oyle guzel etkisi olmadi acaba kişaşırtın vücudu bazen bir dürüm yiyin. Ben öyle yapıyorum hem ne güzel ödül gibi oluyor. Vücut şok oluyor hayda kıtlık vardı bu da nerden çıktı diyor bir sonraki gün vermeye başlıyor yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?