Benim hic zayif fotografim yokişte bu da 78 kilo halim ikisini yanyana koydum
Hadi gözün aydin sevindim senin adinaKilomu da yazayim.
65.2 sonunda.
Sinameki sag olsun.
Dune gore -800
canım bence 78 göstermiyorsun.işte bu da 78 kilo halim ikisini yanyana koydum
Hadi gözün aydin sevindim senin adinainşallah bidaa 66yi hic gormezsn hemen 64lere gecersn. Ben 10gundur 66. Bazi gunler 65.7de gordm ama bugun gene 66
Yesilcay veya liptonun 10bitkili bir cayi var icinde sinameki yok yani oyle aliskanlik yapacagini sanmiyorum tuvalet konusunda. 10 bitkili cayi ictikten sonra zınk diye sıkışıyorum.Kizlar ödeme karşı varmi bi bildiginiz. Sabahlari yuzuklermden anliyorum bazen siskinligim cok oluyor. Su tuketimimde iyi ama..
Sagol canim artik bidahasina denerim. sinameki beni kuruttu resmen uyku uyutmadi o derece ne otmus vay anasiniÇıbık krakerlerim bu arada tuvalet sorunuyla ilgili bir sey daha ogrendim. Henuz denemedim ama bir zarari yok gibi gorunuyor paylasiyorum denemek isteyen olursa diye. Gece yatmadan once bir bardaga su dolduruyoruz. Icine de 1 tane hurma atiyoruz. Ramazan ayinda tuketilenden. Sabaha kadar oyle bekliyor. Sabah kalkinca suyu icip hurmayi da yiyoruz. Bagirsaklari calistiryormus.
ben ilkini tercih ediyorum lutfen..işte bu da 78 kilo halim ikisini yanyana koydum
Evet cok fena ben de dun ictim yattim da gece kac kez karin agrisiyla uyandim bi ben bilirimSagol canim artik bidahasina denerim. sinameki beni kuruttu resmen uyku uyutmadi o derece ne otmus vay anasini
Ben ilk defa ictim.ise kesinlikle yariyo onu ispat ettim deEvet cok fena ben de dun ictim yattim da gece kac kez karin agrisiyla uyandim bi ben bilirim
Ise yariyor ya cekecegim artik ara sira yapiyorum ben cok mecbur kaldikca
zayıflayınca çekersin bol bolBenim hic zayif fotografim yok
ah be güzelim. ama artık çok daha iyi gösteriyorum tabi dokuz kilo gidincecanım bence 78 göstermiyorsun.
asıl sen bakmavimli bi gelen kutuna Baksan arkadasimmm.
BENIM DEOFF KARNIM ÇOK ACIKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?