hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Hadi gözün aydin sevindim senin adina inşallah bidaa 66yi hic gormezsn hemen 64lere gecersn. Ben 10gundur 66. Bazi gunler 65.7de gordm ama bugun gene 66

Tesekkur ederim ya insallah bi dussem 64lere zaten motivasyonum artacak da iste dustugum zaman kalamiyorum iki gune tekrar 66ya cikiyorum..
Insallah sen de en kisa zamanda dusersinn

Kizlar ödeme karşı varmi bi bildiginiz. Sabahlari yuzuklermden anliyorum bazen siskinligim cok oluyor. Su tuketimimde iyi ama..
Yesilcay veya liptonun 10bitkili bir cayi var icinde sinameki yok yani oyle aliskanlik yapacagini sanmiyorum tuvalet konusunda. 10 bitkili cayi ictikten sonra zınk diye sıkışıyorum.

Sagol canim artik bidahasina denerim. sinameki beni kuruttu resmen uyku uyutmadi o derece ne otmus vay anasini

Sagol canim artik bidahasina denerim. sinameki beni kuruttu resmen uyku uyutmadi o derece ne otmus vay anasini
Evet cok fena ben de dun ictim yattim da gece kac kez karin agrisiyla uyandim bi ben bilirim
Ise yariyor ya cekecegim artik ara sira yapiyorum ben cok mecbur kaldikca

Evet cok fena ben de dun ictim yattim da gece kac kez karin agrisiyla uyandim bi ben bilirim
Ise yariyor ya cekecegim artik ara sira yapiyorum ben cok mecbur kaldikca
Ben ilk defa ictim.ise kesinlikle yariyo onu ispat ettim de perisan da ediyor.insallah gerek kalmaz bi daha. saglik ne buyuk nimet ya bi kere daha anladim kendimize cok dikkat etmeliyiz..

Selam kizlar bugun 65.1 geldm dune göre -200 bugün motivasyonum duşuk hadi bakalim hayirlisi

Eklentiler

• 20150429_125847.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 77
evet bugünkü menüm şöyleydi
Malum 5 günde 5 kilo diyetinin 3.günündeydim.sabah ve öğlen haşlanmış tavuk yedim ve tiksindim yine.şu tavuğu üst üste yiyemiyorum.akşam yemeğinde tavuk değil yeşil fasülye yedim.diyetide bıraktım.az da beyaz ekmek bir de 2 lokum
bu günde inşallah yeme olayını bitirdim.Bakalım perşembe sabahı ne göreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…