hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

o zaman ben bu öğle bi dürüm partisi yaparım hep vücut sasirsin hem ben

eminim super verilir bu sekilde yapabilinirse tabi.. bu arada canim kayinvalidem sinameki gibi bisi verdi bana cok iyi geldi hemen bi aktardan karisim al sende bari.

eminim super verilir bu sekilde yapabilinirse tabi.. bu arada canim kayinvalidem sinameki gibi bisi verdi bana cok iyi geldi hemen bi aktardan karisim al sende bari.
Yaparım canım da işte asidik bi meyve olduğu için ağzımın içi uyuşuyor bi tuhaf oluyor. bizim buralarda aktar yok birine sipariş edeyim bari saol canım

hadi siz buldunuzda yiyosunuz ben bu dağ başında nerde bulayım ananası

sinamekini sık kullanm canım sonra bünye alışıyor onu içmeden wc sorunun düzelmiyor

yok ben de farketmiyor malesef ama farkeden varmış öyle duydum :)

Kizlar tarti terorunden sonra eski tartinin olctugu kiloya donemesemde ssnki bastan baslamis gibi oldum bugun 66.8..regl donemi basladi..bakalim cumaya kadar neler olacak..yola devaaam :)))

Bende gene 66 hep 66. Kök saldım
Ben de sanirim kök saldim ya.
64.8 gorup sonra iki gun icinde yine 66 oluyorum.
6 rakamindan hic bu kadar nefret etmemistim

Ben 800 gram kadar veriyorum direk canim. Ama tabi bunyeden bunyeye de fark ediyor. Su icmeyi ihmal etme

kızlar bakın eski halime bunu buldum çıktısını aldım koydum önüme tam gaz hehe

Hepimiz boyle olucaz

Çıbık krakerlerim bu arada tuvalet sorunuyla ilgili bir sey daha ogrendim. Henuz denemedim ama bir zarari yok gibi gorunuyor paylasiyorum denemek isteyen olursa diye. Gece yatmadan once bir bardaga su dolduruyoruz. Icine de 1 tane hurma atiyoruz. Ramazan ayinda tuketilenden. Sabaha kadar oyle bekliyor. Sabah kalkinca suyu icip hurmayi da yiyoruz. Bagirsaklari calistiryormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…