o zaman ben bu öğle bi dürüm partisi yaparımşaşırtın vücudu bazen bir dürüm yiyin. Ben öyle yapıyorum hem ne güzel ödül gibi oluyor. Vücut şok oluyor hayda kıtlık vardı bu da nerden çıktı diyor bir sonraki gün vermeye başlıyor yeniden
eminim super verilir bu sekilde yapabilinirse tabi.. bu arada canim kayinvalidem sinameki gibi bisi verdi bana cok iyi geldi hemen bi aktardan karisim al sende bari.Kızlar sabah tv de izledim şansa sefa Doğanay vardı ananas diyetiyle 35 kilo vermiş diyetin özü şu akşam sadece ananas yiyosun diğer öğünleri de yarıya indiriyosun gerçi biz halihazırda diyette olduğumuz için buna gerek yok ben bu cuma İstanbul a gidiyorum bir hafta kalcam dönüşte yapayım diyorum ama ananas benim ağzımı bi tuhaf yapıyobi kaç gün denerim olmadı
o zaman ben bu öğle bi dürüm partisi yaparımhep vücut sasirsin hem ben
Yaparım canım da işte asidik bi meyve olduğu için ağzımın içi uyuşuyor bi tuhaf oluyor. bizim buralarda aktar yok birine sipariş edeyim bari saol canımeminim super verilir bu sekilde yapabilinirse tabi.. bu arada canim kayinvalidem sinameki gibi bisi verdi bana cok iyi geldi hemen bi aktardan karisim al sende bari.
Bi de o var demi her gün yesen haftada en az 40 tlananasta pahalı yaww
aynennn tabi ev ahalisi de tırtıklayacak ayrıca.40 olur 60-70.beni aşar anam bu ananasBi de o var demi her gün yesen haftada en az 40 tl
sinamekini sık kullanm canım sonra bünye alışıyor onu içmeden wc sorunun düzelmiyoreminim super verilir bu sekilde yapabilinirse tabi.. bu arada canim kayinvalidem sinameki gibi bisi verdi bana cok iyi geldi hemen bi aktardan karisim al sende bari.
evet canim oyleymis zaten bi kerelik kullandim caresiz kalinca..sinamekini sık kullanm canım sonra bünye alışıyor onu içmeden wc sorunun düzelmiyor
yok ben de farketmiyor malesef ama farkeden varmış öyle duydum :)aaa bak şimdi ben de merakla bekliyordum kesin regl sonrası birden vercm diye...kızlar kilo veren var mi regl sonrasında.. yani regl şişlik vs filan yapıyor da o yüzden mi veremiyorum yoksa benim vücudum da mı az yemeğe alıştı acaba...
bilmem mi annem ona mahkum yaşıyor resmen.sinamekini sık kullanm canım sonra bünye alışıyor onu içmeden wc sorunun düzelmiyor
tüh beBen bu hafta sonu yedim canim bana niye oyle guzel etkisi olmadi acaba ki
süpeeeeerkızlar bakın eski halime bunu buldum çıktısını aldım koydum önüme tam gaz hehe
Gunun birinde boyle gorunebiliriz umarim hepimiz dekızlar bakın eski halime bunu buldum çıktısını aldım koydum önüme tam gaz hehe
Göndeririz canım sen iste yeter kihadi siz buldunuzda yiyosunuz ben bu dağ başında nerde bulayım ananası
Ben de sanirim kök saldim ya.Bende gene 66 hep 66. Kök saldım
Ben 800 gram kadar veriyorum direk canim. Ama tabi bunyeden bunyeye de fark ediyor. Su icmeyi ihmal etmeaaa bak şimdi ben de merakla bekliyordum kesin regl sonrası birden vercm diye...kızlar kilo veren var mi regl sonrasında.. yani regl şişlik vs filan yapıyor da o yüzden mi veremiyorum yoksa benim vücudum da mı az yemeğe alıştı acaba...
kızlar bakın eski halime bunu buldum çıktısını aldım koydum önüme tam gaz hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?