teşekkürler canımAnladm canim şmdiden iyi yolculuklar.
iyisin iyisin bir günde -400 kötü değil ki canım.Herkese gunaydinlar.....
Insallah piril piril bir gun olur.mutlu saglikli ve huzurlu bir gun olsun.
Bugun kilom 68.5 cikti.dune gore -400 yani.demek yaptigim yemek bu diyete uygun degilmis.
Günaydın canım bence de gayet iyiHerkese gunaydinlar.....
Insallah piril piril bir gun olur.mutlu saglikli ve huzurlu bir gun olsun.
Bugun kilom 68.5 cikti.dune gore -400 yani.demek yaptigim yemek bu diyete uygun degilmis.
belki bu kiloda uzun zaman durmuşsundur verirkende orada dururmuş vücutBende gene 66 hep 66. Kök saldım
evet aynen öyle derler katılıyorumbelki bu kiloda uzun zaman durmuşsundur verirkende orada dururmuş vücut
süpersin ben de bir ayda 6 kilo vermiştim aynen devammerhaba kızlar
kılom bugun 67,2 kg
bugun tam diyette 30.günüm
Sonuç 1 ayda 5,3 kilo verıldı !!!!
süpersin ben de bir ayda 6 kilo vermiştim aynen devam
6 kilo daha mı vereceksin yoksa toplamda 6 kilo mu? öyleyse hedefe nisan sonu ulaşacaksın gibi görünüyoray teşekkür ederım canım hedef mayıs sonuna kadar 6 kılo vermek!!!
6 kilo daha mı vereceksin yoksa toplamda 6 kilo mu? öyleyse hedefe nisan sonu ulaşacaksın gibi görünüyor
Düşündümde evet ya doğru. İlk dogumumdan sonrada bi sure bu kiloda durmuştum dahada inmemistim çıkışa gitmistim. Belini kirmaliym ama isteğim azaldı kahvaltida cokokremi kaşıkladm biguzel.. ofofff 63u gorebilecekmiym yaa bugün pek hevessizimbelki bu kiloda uzun zaman durmuşsundur verirkende orada dururmuş vücut
ben de 78 başladım 64 hedefledim yani toplamda 14 kilo. şimdilik 9 unu verdim. ha gayret başaracağız yaza kadar6 kılo daha verecegım canım malesef yanı toplamda 12 kıloya yakın vermıs olacagım
72 kılodan 61 e ınecegım
hadi çok ne kalmış ki tatlım 63 e yapma... sakin bırakma.. bak sadece 3 kilo vereceksin ve süper olacak . sakin pes etme.. ben de veremiyorum bu ara takıldım kaldım ama pes etmeyelim biz kilolardan değil kilolar bizden biksin bizi terk etsin.. hadi bakalım şimdi bi gayret aksama kadar dikkat et yedikleri ne biraz da spor yaptın mi tamamdırDüşündümde evet ya doğru. İlk dogumumdan sonrada bi sure bu kiloda durmuştum dahada inmemistim çıkışa gitmistim. Belini kirmaliym ama isteğim azaldı kahvaltida cokokremi kaşıkladm biguzel.. ofofff 63u gorebilecekmiym yaa bugün pek hevessizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?