Gecen hafta bende oyleydim en fazla 200gr verip hemen aliyordum tam bi koruma evresi gibi.. moralini bozma az dinlenip devam etmis oluyorsun. Ufak degisikliklerle yeniden vermeye baslayacaksinMerhaba kızlar,
Ben de 59.5 çıktım salıya göre +300, geçen haftayla aynı.
Ya kızlar neden böyle oldum bilmiyorum ama salıdan beri diyet yapamıyorum çok boşladım. Nasıl eski düzenime sokucam kendimi bilemiyorum. 59lara çakıldım kaldım resmen
O sıkı diyetleri ben hayatta yapamam duser bayılırımBugunku yeme fasli bittii.
O nalet diyetten kurtuldum cok mutluyum
Sabah
3 yemek kasigi patates kavurmasi
Peynir
Dereotu
Ceviz
Ara
1 yagsiz gevrek
Yesilcay
Aksam
4 yemek kasigi kisir
Yaninda bol bol marul
Su 2 litre olacak.
Sporum da gece yapilacak. Leslie 2 miles
Ben de oflaya puflaya yaptim bitirdim. Ama 1bucuk kilo icin o eziyete degmez bence yani.O sıkı diyetleri ben hayatta yapamam duser bayılırım
Detoks gibi vucudun temizlenmistir amabasbasa gidiyoruz seninle bu sabah yarim kilo fazla ciktim dune gore
Bence de keske oyle olsa..Ya keşke insanın elinde olsa da yemeden filan kilo verebilse . Bende başka işler var . Diyetisyene gitmeye de üşeniyorum ama mecbur gitmem gerek galiba.
Tablo pazartesi yapacağım canım cuma tatil olduğu için büro da değildimBu hafta tablo yok galiba
Bacaklarım inceldi farkedelir şekilde ama karnım ve kenarlar yerli yerinde canım. Kan değerlerime mi baktırsam napsam. Metabolik bir sorun var ya da dediğin gibi kas ağırlığıBen de oflaya puflaya yaptim bitirdim. Ama 1bucuk kilo icin o eziyete degmez bence yani.
Ben de bugun +400 ciktim dune gore
65.4
Bence de keske oyle olsa..
Moralini bozma. Diyetisyene gitmende fayda var gercekten. Veya degisik seyler deneyebilirsin. Cok zor olmayan 1 gunluk seyler. Ayrica her gun sporunu yapiyorsan kaslarin artiyor olabilir. Inceldigini hissediyorsan problem yapma yaglar gidip kaslar geliyordur ve tartiya oyle yansiyordur belki de.
O bölgelere yönelik egzersizler yap canim mekik squat vs. Veya plates yapabilirsen onu yap o da cok inceltiyor ama ben beceremiyorumBacaklarım inceldi farkedelir şekilde ama karnım ve kenarlar yerli yerinde canım. Kan değerlerime mi baktırsam napsam. Metabolik bir sorun var ya da dediğin gibi kas ağırlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?