hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ben foto çekemedim kızlar unutmuşum 57 çıktı kilom wc'siz geçen haftaya göre + 500

Gunaydin kizlar 65.4 dune gòre-100 geçen haftaya göre -500

Eklentiler

• 20150501_113628.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 101
kızlar ben de foto çektim ama yoldayım tel pek çekmiyor yukleyemiyorum. 65.300 geçen haftaya göre -100 galiba.. napalım hiç yoktan iyidir.

Merhaba kızlar,

Ben de 59.5 çıktım salıya göre +300, geçen haftayla aynı.

Ya kızlar neden böyle oldum bilmiyorum ama salıdan beri diyet yapamıyorum çok boşladım. Nasıl eski düzenime sokucam kendimi bilemiyorum. 59lara çakıldım kaldım resmen

Arkadaşlarım dün yatılı misafirim vardı sabah telaştan tartılmayı unuttum. Büro da olmadığımdan tablomuzuda hazırlayamayacağım bilgiler yok elimde . Kusuruma bakmayın yarın kilomu p tesi tablomuzu paylaşırım inşallah

Bu hafta pek iyi geçmemiş herkes için bakalım ben naptım vermedim kilo ama umarım almamşımdır

Bugunku yeme fasli bittii.

O nalet diyetten kurtuldum cok mutluyum

Sabah
3 yemek kasigi patates kavurmasi
Peynir
Dereotu
Ceviz

Ara
1 yagsiz gevrek
Yesilcay

Aksam
4 yemek kasigi kisir
Yaninda bol bol marul

Su 2 litre olacak.
Sporum da gece yapilacak. Leslie 2 miles

Sabah malum tatil olduğundan biraz geç kalktık.sonra akrabalarım toplanıp gelmiş bizim bahçeyi biraz çapalayıp bellemek için.akşama kadar bahçede çalıştık.çay yemek derken saat 23.00 oldu.tam onlar gitti bildirimimi yaayım derken pc eşime kaptırıldı şimdi girebildm.
benim cuma sabahı kilom 68.9 çıktı.

Gecen hafta bende oyleydim en fazla 200gr verip hemen aliyordum tam bi koruma evresi gibi.. moralini bozma az dinlenip devam etmis oluyorsun. Ufak degisikliklerle yeniden vermeye baslayacaksin

O sıkı diyetleri ben hayatta yapamam duser bayılırım
Detoks gibi vucudun temizlenmistir ama basbasa gidiyoruz seninle bu sabah yarim kilo fazla ciktim dune gore

Günaydın kızlar. İyice sinirim bozulmaya başladı hergün aksatmadan yarım saat eliptik yapıyorum ara ara yürüyüş yapıyorum diyeti haftada 1 2 gün dışında aksatmıyorum.dün evde olmama rağmen 3 den sonra badem kuru üzümden başka hiçbirşey yemedim o da bir avuç. Sonuç geçen haftaya göre +300 . Tabi ki wc sorunum yine var ama otlara sarmak istemiyorum. İnsanın kontrolünde olmaması ne acı kilo verme işinin.

Kızlar bende 1 hafta içinde 3 kilo vermiştim bir umutlarım ki sormayın ☺ ama grip buldu beni yürüyüşü falan aksattim eski kiloma döndüm.85. Şimdi tartildimda 83 olmuşum hadi inşallah devamı gelir

Ya keşke insanın elinde olsa da yemeden filan kilo verebilse . Bende başka işler var . Diyetisyene gitmeye de üşeniyorum ama mecbur gitmem gerek galiba.

O sıkı diyetleri ben hayatta yapamam duser bayılırım
Detoks gibi vucudun temizlenmistir ama basbasa gidiyoruz seninle bu sabah yarim kilo fazla ciktim dune gore
Ben de oflaya puflaya yaptim bitirdim. Ama 1bucuk kilo icin o eziyete degmez bence yani.
Ben de bugun +400 ciktim dune gore

65.4

Ya keşke insanın elinde olsa da yemeden filan kilo verebilse . Bende başka işler var . Diyetisyene gitmeye de üşeniyorum ama mecbur gitmem gerek galiba.
Bence de keske oyle olsa..
Moralini bozma. Diyetisyene gitmende fayda var gercekten. Veya degisik seyler deneyebilirsin. Cok zor olmayan 1 gunluk seyler. Ayrica her gun sporunu yapiyorsan kaslarin artiyor olabilir. Inceldigini hissediyorsan problem yapma yaglar gidip kaslar geliyordur ve tartiya oyle yansiyordur belki de.

Bacaklarım inceldi farkedelir şekilde ama karnım ve kenarlar yerli yerinde canım. Kan değerlerime mi baktırsam napsam. Metabolik bir sorun var ya da dediğin gibi kas ağırlığı

Bacaklarım inceldi farkedelir şekilde ama karnım ve kenarlar yerli yerinde canım. Kan değerlerime mi baktırsam napsam. Metabolik bir sorun var ya da dediğin gibi kas ağırlığı
O bölgelere yönelik egzersizler yap canim mekik squat vs. Veya plates yapabilirsen onu yap o da cok inceltiyor ama ben beceremiyorum
Oralardan da incelirsin mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…