CUMAYA GORECEKSIN GUVENIYORUMsabah uyansam 67 yi görsem ahhh ahhh hayali bile ne güzell
benimde ve bu yüzden akşam yemeği yemeyecektim ama yedimOFF KARNIM ÇOK ACIKTI
inşallah canım benimsabah uyansam 67 yi görsem ahhh ahhh hayali bile ne güzell
aynen arkadaşım bu diyet zor gerçekten.akşam çocuklara tavuk ve bulgur pilavı yapmıştım oturdum bir kase pilav yedim.sonra misafir geldi büyüklerinden bir ekler yedim.yok yok yemedim yuttum resmen.yemiyorsun kaç gün sonra iştah patlaması oluyor saldırıyor insan.o kadar çaba ve umut yok oluyor.Benim de bugun meyve gunumdu.
Sabah
7 cilek
1 dilim ananas
Yarim eksi elma
1 kivi
Aksam
3kasik salcali makarna ve yaninda domatesle yesil sogan.
Tutamadim kendimi. Makarnayi aslinda pek sevmem ama bu diyet bana gore degilmis yemekte sirf ekmek olsa onu da canim cekip yiyecegim o hale geldim.
Bundan snra acikirsam yine cilek elma kivi ve ananas yiyecegim cok geciktirmeden.
Yarin yogurt gununu de atlatip kendi programima dort elle sariliyorum artik kiymetini iyi anladim.
Su cok az ictim yesilcay icmedim bile daha. Yatana kadar ne bulursam icecegim.
Aynen oyle malesef. Cok cok cok iradeli olmak lazim bunun icin ve ben oyle degilim yani. Bir sey yasaksa yapamiyorum. 5 gunde 5 kilo verenler olmus onlari gorup gaza geldim ama yok asiri zor. Gercekten istah patlamasi oluyor. Halbuki yiyebilecegimi bilsem dönüp bakmam makarnanin yuzune ben. Ayila bayila yedigim bir yemek degil. Kokusu bile cezbetmeye yetti yani salcali makarna dusunaynen arkadaşım bu diyet zor gerçekten.akşam çocuklara tavuk ve bulgur pilavı yapmıştım oturdum bir kase pilav yedim.sonra misafir geldi büyüklerinden bir ekler yedim.yok yok yemedim yuttum resmen.yemiyorsun kaç gün sonra iştah patlaması oluyor saldırıyor insan.o kadar çaba ve umut yok oluyor.
Siz boşverin o diyeti klasik diyete dönün bakimmm moraliniz bozulmuş ikinizinde. Yarın yeni bir gün. Hadi bakalım iyi geceler.aynen arkadaşım bu diyet zor gerçekten.akşam çocuklara tavuk ve bulgur pilavı yapmıştım oturdum bir kase pilav yedim.sonra misafir geldi büyüklerinden bir ekler yedim.yok yok yemedim yuttum resmen.yemiyorsun kaç gün sonra iştah patlaması oluyor saldırıyor insan.o kadar çaba ve umut yok oluyor.
Bol bol gezersin canım yakarsın yediklerini. Orda da yapma diyet keyfini çıkarBen bakalım nasıl diyet yapacağım yurt dışında??? Umarım kilo alıp dönmem
sağol canımSiz boşverin o diyeti klasik diyete dönün bakimmm moraliniz bozulmuş ikinizinde. Yarın yeni bir gün. Hadi bakalım iyi geceler.
evet bu sıralar çok yoğun çalışıyorum biraz değişiklik iyi olacak.Bol bol gezersin canım yakarsın yediklerini. Orda da yapma diyet keyfini çıkar
BENDE BU HAFTA AKŞAM YEMEKLERİ YEDİM HEP 67,10 MIHLANDIM YA BU YÜZDDEN BELKİ :)benimde ve bu yüzden akşam yemeği yemeyecektim ama yedimmaalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?