evliyim bebğim var canım hamile değilim ama yemek yiyorum.kuzum evlimiydin ya evliysen hamilesindr belki
hadi başka şeyden bahsedelim tuubam benim göz altlarım çok fena oldu önce bir kuruluk kaşıntı kızarıklık şimdide leke gibi duruyor iz kalacak sanırım
Yuz goz desen tavsiyeler ucustururum sana ama diz icin bilemedimBenim de dizlerim cok kotu su aralar. Kuruluktan kasiya kasiya bi hal oldum.
3 4 öğün kremleniyorum gece yatarken vazelin suruyorum yine de bana misin demiyor. Dizlerimin uzerine oturamiyorum resmen aciyor kuruluktan artik.
Krem tavsiyesi olan var mii
iyi ediyorsun canim bunu dile getirebilmek guzel .evliyim bebğim var canım hamile değilim ama yemek yiyorum.
3 ayda 6 kilo ..bu is olurbenim hedef kilom 64. 6 kilo var daha. Tarihi yakın arkadaşımın düğününe kadar diye hedef koydum yani 1 Ağustos. Ama ondan önce vermek istiyorum tabi mümkünse.
inşallah arkadaşım3 ayda 6 kilo ..bu is olurben de 30 haziranda 58 kilo olmak istiyorum. 4 kilom var halaaaa fazladan. 2 kilo mayista 2 kilo da haziranda erise tadindan yenmez...
NE YAPAYIM SIKILDIM HEP DİYETTE OLUNCA BÜNYEDE ALIŞIYO HAFTASONUNDAN BU YANA YEDİM KİLO VERMEDİM SADECE +300 GR OLMUŞUM. YARIN DİKKAT EDİYORUM TOPARLANMA ZAMANI :)iyi ediyorsun canim bunu dile getirebilmek guzel .
verdun kız nerelerdesin benim yarış arkadaşımsıkı durun bakayım geliyor benim hedef tarihi veeeeee 1 temmuz hedef 58bu sabah itibariyle kilom 70.1
Ne olacak benim halim bilmiyorum...
TARIH VE HEDEFIMIZ AYNI CANIM-TABI SENIN BOY AVANTAJIN OLDUGU ICIN BIRAZ FAZLAYMIS VERMEN GEREKEN.AMA OLUR ISTERSE BIR KADIN HERSEYI YAPARsıkı durun bakayım geliyor benim hedef tarihi veeeeee 1 temmuz hedef 58bu sabah itibariyle kilom 70.1
Ne olacak benim halim bilmiyorum...
ya ama uzun hanimlar siz 58-60 lara dusseniz fistik olursunuz heee bende sadece zayif sifatiyla yetinirim olsunnnn o da yeter...
evdeyim bu hafta.valla iş hiç bitmiyor girip biraz okuyup çıkıyorum çoğu zaman.Ah yarışdaşım az çok tanıdın beni hiç azimli iradeli birine benziyor muyum?keşkeeeeeeeverdun kız nerelerdesin benim yarış arkadaşımben de isterim 58 ama çok zor be belki sen gaza gelirsen ben de seni takip ederimmm
Bak simdi bukadarrr diyetteki insana yapilir mi bu hain arkadas.hain domdomPEYNİRLİ MAKARNA SALATA AYRAN OLSADA YESEK :)
ya bu konuda hırs gerekli yoksa olmuyor.bir kür filan mı yapsak.ama ben bir daha şok diyet yapmamaya tövbeliyim.2 kilo veriyorum sonra iştah patlaması oluyor 5 kilo alıyorum.maydanoz limon içiliyormuş deneyen var mı aramızda acep??TARIH VE HEDEFIMIZ AYNI CANIM-TABI SENIN BOY AVANTAJIN OLDUGU ICIN BIRAZ FAZLAYMIS VERMEN GEREKEN.AMA OLUR ISTERSE BIR KADIN HERSEYI YAPAR
Verirsin verirsin agustosa daha cooook var. Kolayca verirsin hem de 6 kilocuk.benim hedef kilom 64. 6 kilo var daha. Tarihi yakın arkadaşımın düğününe kadar diye hedef koydum yani 1 Ağustos. Ama ondan önce vermek istiyorum tabi mümkünse.
Yuzume krem surmekten hic hoslanmiyorum yaYuz goz desen tavsiyeler ucustururum sana ama diz icin bilemedim
olcak olcak gelcek o günler inşallahevdeyim bu hafta.valla iş hiç bitmiyor girip biraz okuyup çıkıyorum çoğu zaman.Ah yarışdaşım az çok tanıdın beni hiç azimli iradeli birine benziyor muyum?keşkeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?