hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

kuzum evlimiydin ya evliysen hamilesindr belki

hadi başka şeyden bahsedelim tuubam benim göz altlarım çok fena oldu önce bir kuruluk kaşıntı kızarıklık şimdide leke gibi duruyor iz kalacak sanırım
evliyim bebğim var canım hamile değilim ama yemek yiyorum.

benim hedef kilom 64. 6 kilo var daha. Tarihi yakın arkadaşımın düğününe kadar diye hedef koydum yani 1 Ağustos. Ama ondan önce vermek istiyorum tabi mümkünse.

Yuz goz desen tavsiyeler ucustururum sana ama diz icin bilemedim

benim hedef kilom 64. 6 kilo var daha. Tarihi yakın arkadaşımın düğününe kadar diye hedef koydum yani 1 Ağustos. Ama ondan önce vermek istiyorum tabi mümkünse.
3 ayda 6 kilo ..bu is olur ben de 30 haziranda 58 kilo olmak istiyorum. 4 kilom var halaaaa fazladan. 2 kilo mayista 2 kilo da haziranda erise tadindan yenmez...

3 ayda 6 kilo ..bu is olur ben de 30 haziranda 58 kilo olmak istiyorum. 4 kilom var halaaaa fazladan. 2 kilo mayista 2 kilo da haziranda erise tadindan yenmez...
inşallah arkadaşım ben de 2 kilo mayıs ( 3 hafta kaldı bitmesine mayısın ve ben daha birkaç kere şehir dışına çıkacağım bu ay) 4 kilo haziranda vermek istiyorum inşallah.

sıkı durun bakayım geliyor benim hedef tarihi veeeeee 1 temmuz hedef 58 bu sabah itibariyle kilom 70.1
Ne olacak benim halim bilmiyorum...

sıkı durun bakayım geliyor benim hedef tarihi veeeeee 1 temmuz hedef 58 bu sabah itibariyle kilom 70.1
verdun kız nerelerdesin benim yarış arkadaşım ben de isterim 58 ama çok zor be belki sen gaza gelirsen ben de seni takip ederimmm

TARIH VE HEDEFIMIZ AYNI CANIM-TABI SENIN BOY AVANTAJIN OLDUGU ICIN BIRAZ FAZLAYMIS VERMEN GEREKEN.AMA OLUR ISTERSE BIR KADIN HERSEYI YAPAR

ya ama uzun hanimlar siz 58-60 lara dusseniz fistik olursunuz heee bende sadece zayif sifatiyla yetinirim olsunnnn o da yeter...

verdun kız nerelerdesin benim yarış arkadaşım ben de isterim 58 ama çok zor be belki sen gaza gelirsen ben de seni takip ederimmm
evdeyim bu hafta.valla iş hiç bitmiyor girip biraz okuyup çıkıyorum çoğu zaman.Ah yarışdaşım az çok tanıdın beni hiç azimli iradeli birine benziyor muyum?keşkeeeeeee

TARIH VE HEDEFIMIZ AYNI CANIM-TABI SENIN BOY AVANTAJIN OLDUGU ICIN BIRAZ FAZLAYMIS VERMEN GEREKEN.AMA OLUR ISTERSE BIR KADIN HERSEYI YAPAR
ya bu konuda hırs gerekli yoksa olmuyor.bir kür filan mı yapsak.ama ben bir daha şok diyet yapmamaya tövbeliyim.2 kilo veriyorum sonra iştah patlaması oluyor 5 kilo alıyorum.maydanoz limon içiliyormuş deneyen var mı aramızda acep??

Verirsin verirsin agustosa daha cooook var. Kolayca verirsin hem de 6 kilocuk.

Yuz goz desen tavsiyeler ucustururum sana ama diz icin bilemedim
Yuzume krem surmekten hic hoslanmiyorum ya
Aslinda yuzum de kuruyor surmem lazim ama olmuyor suremiyorum. Geceyat arken belki suruyorum. O da sabaha beyaz beyaz pul pul olmus hale getiriyor suratimi. Hic krem surmemisim gibi kuru kalmasi da cabasi.

evet hani menüler?
sabah sütlü kahve, yarım peynirli tost
öğlen bir adet karnıyarık, yoğurt, yarım pilav
akşam iki dilim çavdar, beyaz peynir, 1 domates, 1 yeşil biber, 10 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…