ben de yüzüme sürüyorum azcık ama kuruyor cildim o yüzden eskiden hiç sürmezdim ah yirmili yaşlarVerirsin verirsin agustosa daha cooook var. Kolayca verirsin hem de 6 kilocuk.
inşallah arkadaşım hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz tez vakit
Yuzume krem surmekten hic hoslanmiyorum ya
Aslinda yuzum de kuruyor surmem lazim ama olmuyor suremiyorum. Geceyat arken belki suruyorum. O da sabaha beyaz beyaz pul pul olmus hale getiriyor suratimi. Hic krem surmemisim gibi kuru kalmasi da cabasi.
Ah ahh alması çok kolay vermesi zorgünaydın kızlar 69.5. bu hafta geziden dolayı aldığım yarım kiloyu henüz veremedim anlaşılan.
canım istedi ne yapayım sadece iki kaşık aldım :)Bak simdi bukadarrr diyetteki insana yapilir mi bu hain arkadas.hain domdom
hadi bakalım şeytanın bacağını kırmışsıngünaydın altın kızlar :) bugün 67,00 -400 :)
hiç deme umarım düşüş başlarhadi bakalım şeytanın bacağını kırmışsın
canim ben de hic sevmem bakim islerini hatta hamilelikte catlak kremimi surmemek icin direndim resmen nasilsa dekolte giymiyorum catlasa catlasa ne kadar catlar diye su anda catlaksiz tek yerim yok. iste dogumdan sonra ki uykusuzluklarda olusan goz alti torbalarim sayesinde goz kremine nemlendiriciye basladim. benim gibi gec almadan aliskanlik etsen cok iyi olur.Verirsin verirsin agustosa daha cooook var. Kolayca verirsin hem de 6 kilocuk.
Yuzume krem surmekten hic hoslanmiyorum ya
Aslinda yuzum de kuruyor surmem lazim ama olmuyor suremiyorum. Geceyat arken belki suruyorum. O da sabaha beyaz beyaz pul pul olmus hale getiriyor suratimi. Hic krem surmemisim gibi kuru kalmasi da cabasi.
iyi tatiller canım o zaman sana :)) bizde bu süre içinde daha çok zayıflarız inşallahkizlar bu cumada Fransa'da resmi tatil o yuzden tablo yapamayacagim hatta haftaya cuma da ben tatil aldim.bu haftanin tablosunu pazartesi yapacagim yine kusura bakmayin..siz yine yarin bildirin ben not alirim isteyen pazartesi de tekrar bildirim yapabilir oglene kadar.
canim ben de hic sevmem bakim islerini hatta hamilelikte catlak kremimi surmemek icin direndim resmen nasilsa dekolte giymiyorum catlasa catlasa ne kadar catlar diye su anda catlaksiz tek yerim yok. iste dogumdan sonra ki uykusuzluklarda olusan goz alti torbalarim sayesinde goz kremine nemlendiriciye basladim. benim gibi gec almadan aliskanlik etsen cok iyi olur.
kizlar bu cumada Fransa'da resmi tatil o yuzden tablo yapamayacagim hatta haftaya cuma da ben tatil aldim.bu haftanin tablosunu pazartesi yapacagim yine kusura bakmayin..siz yine yarin bildirin ben not alirim isteyen pazartesi de tekrar bildirim yapabilir oglene kadar.
2.Dunya Savasi ile ilgili bir tatil canim tam ayrintisini bilmiyorum bayrak filan da var heryerde. seve seve yapiyorum canim ama evde tablet var sadece, esimin bilgisayari da cok karisik buro da yapabiliyorum o yuzden.Tamam o zaman ben baslayim en iyisi
Aa ne guzel. Ne tatili ki?
Yok canim ne kusuru tablo yapmak zorunda degilken ugrasip edip yapiyorsun zaten birkac kez yapmayacak ya da gec yapacak olsan ve laf edersek ayip bize artik
Anladim canim :)2.Dunya Savasi ile ilgili bir tatil canim tam ayrintisini bilmiyorum bayrak filan da var heryerde. seve seve yapiyorum canim ama evde tablet var sadece, esimin bilgisayari da cok karisik buro da yapabiliyorum o yuzden.
Hadi bakalim - gorursun insallah artikben bugun tartilmadim ama yarindan umutluyum sislik yok ve cok siki spor yapiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?