hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Sonunda tatilde aldığım kiloları vermeye başladım. hadi bakalım hayırlısı ... geçen cumaya göre + olabilirim belki ama en azından 1 Mayıs tatilinde aldığım kilolarımi vermeye başladım hehhuuu :) bi de Mehter takımı gibi 1 ileri 2 geri olmasa şimdiye eriyip bitmistim resmen

Nasıl çıkıyo sun baskül é . Yani aç su içmeden . Kıyafetsiz. Mi ben onu baz alıyor m da

Selam kızlar,

Ben de bugün 59.1 çıktım , salıya göre -500

Supersiniz

Selam kızlar
Bugun 65.2 geldm bu hafta rejimde gitgeller yaşadim. 2gundur 65.8geliyordum. Dune göre -600. Cumaya göre -200.
Uzun suredir rejim yapan arkadaşlari tebrik ediyorum vallahikilo wermek zor ış ya

canim ne kuskusu o kadar emek veriyosun. Biz teşekkur edrz sana ne zaman musait olursan. Simdiden iyi tatller canim

Nasıl çıkıyo sun baskül é . Yani aç su içmeden . Kıyafetsiz. Mi ben onu baz alıyor m da
canım sabah tuvalete çıktıktan sonra ve hep aynı kıyafetlerle .. farklı bi durumda çıkmüdürüm yani hep aynı şekilde çıkmaya çalışıyorum ve hep sabah ki kilomu dikkate alıyorum.

Tebrikler canim azmin sonu zafermiş.
benimde şimdiye kadar werdgm kilolari toplasak bi ben daha çikar. Napalm ya hayatn guzellklern mahrum mu kalalm hep

biraz once 50 dakikalik bir dag yuruyusunden geldim.aksam da eliptik var biri beni tutsunnn

canım sabah tuvalete çıktıktan sonra ve hep aynı kıyafetlerle .. farklı bi durumda çıkmüdürüm yani hep aynı şekilde çıkmaya çalışıyorum ve hep sabah ki kilomu dikkate alıyorum.
valla heyecanlı oluyor . sabah olsa da dedğin gibi. wc den sonra çıkmak ... acaba bi farklılık olacak mı . bugün de yaptım sporumu

Gunaydiiin.

Ilk kez gunaydin demenin normal karsilanabilcegi bir saatte gunaydin yaziyorum buraya.

64.8

Gecen haftaya gore -200

Dune gore kac hatirlamiyorum

Bir ara kiyisindan 64.6 da gordum ama ikinci cikisimda 64.8 ciktim.

66lardan kalici olarak kurtuluyorum sanirim sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…