Nasıl çıkıyo sun baskül é . Yani aç su içmeden . Kıyafetsiz. Mi ben onu baz alıyor m daEki Görüntüle 1519441
Sonunda tatilde aldığım kiloları vermeye başladım. hadi bakalım hayırlısı ... geçen cumaya göre + olabilirim belki ama en azından 1 Mayıs tatilinde aldığım kilolarımi vermeye başladım hehhuuu :) bi de Mehter takımı gibi 1 ileri 2 geri olmasa şimdiye eriyip bitmistim resmen
62.6 eksi 200
Selam kızlar,
Ben de bugün 59.1 çıktım , salıya göre -500
Eki Görüntüle 1519441
Sonunda tatilde aldığım kiloları vermeye başladım. hadi bakalım hayırlısı ... geçen cumaya göre + olabilirim belki ama en azından 1 Mayıs tatilinde aldığım kilolarımi vermeye başladım hehhuuu :) bi de Mehter takımı gibi 1 ileri 2 geri olmasa şimdiye eriyip bitmistim resmen
kizlar bu cumada Fransa'da resmi tatil o yuzden tablo yapamayacagim hatta haftaya cuma da ben tatil aldim.bu haftanin tablosunu pazartesi yapacagim yine kusura bakmayin..siz yine yarin bildirin ben not alirim isteyen pazartesi de tekrar bildirim yapabilir oglene kadar.
canım sabah tuvalete çıktıktan sonra ve hep aynı kıyafetlerle .. farklı bi durumda çıkmüdürüm yani hep aynı şekilde çıkmaya çalışıyorum ve hep sabah ki kilomu dikkate alıyorum.Nasıl çıkıyo sun baskül é . Yani aç su içmeden . Kıyafetsiz. Mi ben onu baz alıyor m da
Tebrikler canim azmin sonu zafermiş.Eki Görüntüle 1519441
öyle arkadaşım ya malesefAh ahh alması çok kolay vermesi zor
ooo coşmuşsunbiraz once 50 dakikalik bir dag yuruyusunden geldim.aksam da eliptik var biri beni tutsunnn
iyi tatiller canım o zaman sana :)) bizde bu süre içinde daha çok zayıflarız inşallah
kendimi coskuya verdim canim diyet ise yaramayinca. az vakit kaldi ..ooo coşmuşsun
valla heyecanlı oluyor . sabah olsa da dedğin gibi. wc den sonra çıkmak ... acaba bi farklılık olacak mı . bugün de yaptım sporumucanım sabah tuvalete çıktıktan sonra ve hep aynı kıyafetlerle .. farklı bi durumda çıkmüdürüm yani hep aynı şekilde çıkmaya çalışıyorum ve hep sabah ki kilomu dikkate alıyorum.
ŞÜKÜRLER OLSUN ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIM DA Bİ İLERİ Bİ GERİ OLMASA DAHA İYİ OLACAK :)66.9 olmasın o
bende aynı durumdayımŞÜKÜRLER OLSUN ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIM DA Bİ İLERİ Bİ GERİ OLMASA DAHA İYİ OLACAK :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?