hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Merhaba kızlar ben bu hafta şehir dışındayım kilo bildirimi yapamıyorum o yüzden yalnız sağlam kilo aldım onu hissediyorum deli gibi yiyorum zaten pazartesi evimde olcam inşallah sonra kaldığım yerden devam :)) kilo veren arkadaşlarımı da çok tebrik ediyorum süpersiniz tuba yavaşta olsa gidiyor mu kilolar ne

Yıllardır en çok rahatsız olduğum en çok vermeye çalıştığım kilolarım 60 lı kilolar 1 yıldır 59 u göremedim.

Günaydın kızlar geçen haftaya + 100 ama hafta başına göre - çok o yüzden moralimizi bozmuyoz aynen devam ediyoruz... ha gayret ya şimdi de 65 te takıldım kaldım. 64 u goreydim iyiydi.. daha da çok var yaa ..

Ben 65.2
Geçen cumaya gore +200 halbuki dun 64.9 görmüştüm
Saglik olsun.. haftasonuda geldi aksama misafirimde var birazdan girisecem hazırlıklara ay sonuna zor gorurum ben bu gidisle 63u.. moral bozmak yok hic baslamasam diyete 70e yakindim.. yavas gitsin ama gitsin diyerek kendimi teselli eder hepiniziii cook tebrik ederim bu hafta ,,- ler cok maşallah

Canim seninle basa bas gidiyoruz daha bi ozel takip ediyorum seni bu hafta gectin beni yetiscem yetiscem e tebrik ederim Cok istikrarli ilerliyosun

Kızlar merhabalar. 63 görmüyorum artık baskülde. Bugün 62.4 gordumm . Çok açtım boştum içim dışıM

selam kızlar,

Ben de 59.2 çıktım bu sabah. Düne göre +100 geçen haftaya göre -300. Artık 58leri görmek istiyorum ben de! Ayrıca kilo veren herkesi tebrik ederim

selam kızlar,

Ben de 59.2 çıktım bu sabah. Düne göre +100 geçen haftaya göre -300. Artık 58leri görmek istiyorum ben de! Ayrıca kilo veren herkesi tebrik ederim

Eki Görüntüle 1520757
Ayyy 59 da olsa elllilerı gormekkkkk istiyorum. Az önce öğle yemeği yedim. 2 domates salatalık kutu peynir :) bi zeytin . Azıcık valla azıcık gofret . Tatlı niyetine. Şimdi okula yürüyüş yaparım veririm onu .

Canım senin de çok az kalmış, hep beraber kurtulucaz bu kilolardan!

Ay kızlar aksama ne pişirsem. Kabak var evde nasıl yapsam . Uf hiç de sevmem sırf sebze olsun diye aldımdi çürümesin yapiyim dedim.

mücver yaptım yedik . yağda kızarrttım ama olsun ekmek yemedim . sonrası spor yaptım ve 5 te yedim yarına kadar bişi yemek yok tabi. bakalım sabah kaç çıkacam merak ediorum :)) kimseler yok mu burda .

Canim seninle basa bas gidiyoruz daha bi ozel takip ediyorum seni bu hafta gectin beni yetiscem yetiscem e tebrik ederim Cok istikrarli ilerliyosun
Valla istikrarli degilim pek haftasonu benim de istahim aciliyor ve pazartesiye mutlaka almis oluyorum anca o aldiklarimi verebiliyorum yani ama ona da sukur
Bugun mesela kuzenimdeydim sirf kizartma vs vardi yani spor da yok daha bu saatte gelebildim eve. Minik kizinin pesinde cok dolandim yaktiysam anca oyle yakabilmisimdir ama yine 65 kusur cikacagim yarin
Bi toparlasak soyle kendimize adam gibi hakim olabilsek ne kilolar veririz de iste olmuyor

Gel gel de basabas gidelimm.
65 66 arasi olan cok var zaten burada

Misafirlikte kalabalıkta zor oluyor dikkat etmek. Bir olsa bir olmuyo. Benimde bugun vasat.. kek borek hak getire.. haftabasi gene bi sıkarız kemerleri

Misafirlikte kalabalıkta zor oluyor dikkat etmek. Bir olsa bir olmuyo. Benimde bugun vasat.. kek borek hak getire.. haftabasi gene bi sıkarız kemerleri
Malesef oyle oluyo ya.
Ben yarindan basliyorum bugunun telafisine anca ederim heralde
O kadar vasattim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…