- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
tubam en azından vermeye başladın gerisi gelecekEki Görüntüle 1520531 Günaydın kızlar sadece -400 gr o kadar da coşmuştum oysa ki :) 3 gun de tatil geri alirım onu da
peşindeyim canım bak haberin olsun . nerdeyse aynı kilodayiz. hadi bakalım neler yapıcaz. sıkı takipçinim haberin olaGunaydin kizlar 65.3 gecen haftaya göre -100şaka gibi ya.
peşindeyim canım bak haberin olsun . nerdeyse aynı kilodayiz. hadi bakalım neler yapıcaz. sıkı takipçinim haberin ola
Canim seninle basa bas gidiyoruz daha bi ozel takip ediyorum seniGunaydiiin.
Ilk kez gunaydin demenin normal karsilanabilcegi bir saatte gunaydin yaziyorum buraya.
64.8
Gecen haftaya gore -200
Dune gore kac hatirlamiyorum
Bir ara kiyisindan 64.6 da gordum ama ikinci cikisimda 64.8 ciktim.
66lardan kalici olarak kurtuluyorum sanirim sonunda
Ayyy 59 da olsa elllilerı gormekkkkk istiyorum. Az önce öğle yemeği yedim. 2 domates salatalık kutu peynir :) bi zeytin . Azıcık valla azıcık gofret . Tatlı niyetine. Şimdi okula yürüyüş yaparım veririm onu .selam kızlar,
Ben de 59.2 çıktım bu sabah. Düne göre +100 geçen haftaya göre -300. Artık 58leri görmek istiyorum ben de! Ayrıca kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 1520757
Ayyy 59 da olsa elllilerı gormekkkkk istiyorum. Az önce öğle yemeği yedim. 2 domates salatalık kutu peynir :) bi zeytin . Azıcık valla azıcık gofret . Tatlı niyetine. Şimdi okula yürüyüş yaparım veririm onu .
İnsallah canim . Senin boy kilo nedir. Benim 1.63 kilo ay bunu yazmak güzel 62.4 ciktimCanım senin de çok az kalmış, hep beraber kurtulucaz bu kilolardan!
Valla istikrarli degilim pek haftasonu benim de istahim aciliyor ve pazartesiye mutlaka almis oluyorum anca o aldiklarimi verebiliyorum yani ama ona da sukurCanim seninle basa bas gidiyoruz daha bi ozel takip ediyorum senibu hafta gectin beni yetiscem yetiscem e tebrik ederim Cok istikrarli ilerliyosun
Misafirlikte kalabalıkta zor oluyor dikkat etmek. Bir olsa bir olmuyo. Benimde bugun vasat.. kek borek hak getire.. haftabasi gene bi sıkarız kemerleriValla istikrarli degilim pek haftasonu benim de istahim aciliyor ve pazartesiye mutlaka almis oluyorum anca o aldiklarimi verebiliyorum yani ama ona da sukur
Bugun mesela kuzenimdeydim sirf kizartma vs vardi yani spor da yok daha bu saatte gelebildim eve. Minik kizinin pesinde cok dolandim yaktiysam anca oyle yakabilmisimdir ama yine 65 kusur cikacagim yarin
Bi toparlasak soyle kendimize adam gibi hakim olabilsek ne kilolar veririz de iste olmuyor
Gel gel de basabas gidelimm.
65 66 arasi olan cok var zaten burada
Malesef oyle oluyo ya.Misafirlikte kalabalıkta zor oluyor dikkat etmek. Bir olsa bir olmuyo. Benimde bugun vasat.. kek borek hak getire.. haftabasi gene bi sıkarız kemerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?