hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

selam kızlar,

Dün evimde kalmadığım için bu sabah tartılamadım, yarın yapacağım bildirimimi. Hepimize bol eksili bir hafta olsun

Kızlar ben geldim sonunda evimdeyim kilo almamışım çok şükür ama göbek fena şişti yarın 5/5 e başlıyorum hemen diyet moduna girmem lazım acilen

Sabahlari okul sebebiyle yazamam zor oluyo firsat buldukca sabah bildirmeye calisacagimm 65.4 dunle ayniyim yine :/
Hedefime ulasamiycam korkusu tasiyorum hep

Kızlar ben geldim sonunda evimdeyim kilo almamışım çok şükür ama göbek fena şişti yarın 5/5 e başlıyorum hemen diyet moduna girmem lazım acilen
canim fotolarinizi gordum inceciksin yahuu sen.bu arada benim face kilitlendi sifre degisti diyo ben oyle bisi yapmadim anlamadim ya

biz de oyle dusunuyorduk ama yavas yavas gidiyo moral bozmak yok bize takil
Her gün tartilanlardanim ben de . Dün 61.4 iken bugün 61.6 çıktı . Gıcık oldum duruma taBi. Akşam iyi yemiştiM ondan oldu galiba. 64 le başlamıştım bu arada. Boy 163. Hedef 58

Her gün tartilanlardanim ben de . Dün 61.4 iken bugün 61.6 çıktı . Gıcık oldum duruma taBi. Akşam iyi yemiştiM ondan oldu galiba. 64 le başlamıştım bu arada. Boy 163. Hedef 58
boyumuz disinda diger rakamlarimiz nerdeyse ayni hedef 58 suandaki kilom 61.7 cumalari aksatmadan yapabilirsen bildirim yazayim seni de tabloya

canim fotolarinizi gordum inceciksin yahuu sen.bu arada benim face kilitlendi sifre degisti diyo ben oyle bisi yapmadim anlamadim ya
Allah allah niye öyle oldu ki birisi falan mı girdi desem hiç paylaşım yok anlamadım bende. Canım inceldim gerçekten ama bi kilo alsam hemen belli ediyo kendini bende 2-3 kilo daha verip kafam rahat bi şekilde yemek yemek istiyorum artık o zaman alsamda çok kötü durmaz yazda geliyor zaten önümüz ramazan hep kilo alırım ben ramazanlarda iki senedir de tutamıyordum bilmiyorum nasıl olacak

anlamadim ya cok sinirim bozuldu sifremi de degistiremiyorum hep eski hesaplarimdi mail adresim. en son care 3 arkasiniza mesaj yollayacagiz kabul ederlerse acilacak gibi bisi yazdi kimseden haber yok. o hesap gitmeye gitti de kapansaydi bari.

aynen ben de sirf yemek yemek icin zayiflamak istiyorum. bu ne yaman celiski...

anlamadim ya cok sinirim bozuldu sifremi de degistiremiyorum hep eski hesaplarimdi mail adresim. en son care 3 arkasiniza mesaj yollayacagiz kabul ederlerse acilacak gibi bisi yazdi kimseden haber yok. o hesap gitmeye gitti de kapansaydi bari.
İlginç gerçekten ben bişey paylaşılırsa haber veririm sana tekrar bi hesap açarsın kuzum olmadı

kızlar ne alemdesiniz yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ben hastayım boğazım şiş diyete cok dikkat edemiyorum maalesef
tubacım bu cuma yokum ben yine eşim ameliyat olacak bildirim yapamayacağım beni çıkar istersen listeden kaç hafta üst üste bildirim yapmamışım. diyet modundanda sıkıldım artık.

Ben de valla ne yalan söyleyim. Yazın yemek yemek için şimdi zayıflayım istiyorum. Annemin yemeklerini bol bol yemek için . Bir de simit yeme hayalim var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…