hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Malesef oyle oluyo ya.
Ben yarindan basliyorum bugunun telafisine anca ederim heralde
O kadar vasattim yani
Değer ama ya kuzen kuzen birlikte ooh arada illa olacak.. yarin toparlayinca olur biter dedigin gibi.. bende aksam misafir vardi sofra hep durdu cayda bos gitmiyokiii agzima surekli biseyler attim.. karnim davul gibi ..haftasonu ben pek yapamiyorum

Olan oldu artik yedigimizi yedik
Daha dikkatli olalim yarin ve sonrasinda

Merhaba bayanlar bende size katılabilir miyim konunuzun kuralları var mı ?

Merhaba bayanlar bende size katılabilir miyim konunuzun kuralları var mı ?
Hosgeldiin
Her gun tartiliyoruz. Atabilecek olan tarti fotografini atiyor. Atamayan sadece bildirim yapiyor. Menu paylasma zorunlulugu yok galiba. Cumadan cumaya da tablomuz var. Yani cuma bildirim yapmak sart

Ohh tamamdir o zaman bugun bildirim yaparak baslayim o zaman ben 65.3 . 68lerden dusmek acaip sevindirici :)

Ah canım resmen saplandım kaldım yaa. Sen iyi gezdin sefan olsun. Hızlı veriyorsun maşallah bişi olmaz

Sabah tartida 65.4 çıktım dünkü yediklerime bakarsam +100 gram almam iyi bile kaliyo :)

kızlar yine hastayım ayda bir mutlaka hasta oluyorum sanırım diyeti
yüzünden yeterli vitamini alamıyorum diye böyle oldu.bundan sonra daha dengeli bir diyet yapacağım ve buaralar diyet yapmak içimden gelmiyor dikkat edeceğim ama

bence de canim hep bu diyetler hayattan soguttu bizi.dikkat etmek sart

selam bende hergun tartılanlardanım....aranıza katılabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…