Değer ama ya kuzen kuzen birlikte oohMalesef oyle oluyo ya.
Ben yarindan basliyorum bugunun telafisine anca ederim heralde
O kadar vasattim yani
Olan oldu artik yedigimizi yedikDeğer ama ya kuzen kuzen birlikte ooharada illa olacak.. yarin toparlayinca olur biter dedigin gibi.. bende aksam misafir vardi sofra hep durdu cayda bos gitmiyokiii agzima surekli biseyler attim.. karnim davul gibi ..haftasonu ben pek yapamiyorum
HosgeldiinMerhaba bayanlar bende size katılabilir miyim konunuzun kuralları var mı ?
Aynen oyleOhh tamamdir o zaman bugun bildirim yaparak baslayim o zaman ben 65.3 . 68lerden dusmek acaip sevindirici :)
Aynen oyle
60lardan dusmeye baslasak bir de
Ah canım resmen saplandım kaldım yaa. Sen iyi gezdin sefan olsun. Hızlı veriyorsun maşallah bişi olmazMerhaba kızlar ben bu hafta şehir dışındayım kilo bildirimi yapamıyorum o yüzden yalnız sağlam kilo aldım onu hissediyorum deli gibi yiyorum zatenpazartesi evimde olcam inşallah sonra kaldığım yerden devam :)) kilo veren arkadaşlarımı da çok tebrik ediyorum süpersiniz tuba yavaşta olsa gidiyor mu kilolar ne
HAFTA SONU KAÇAMAKMI YAPTINgünaydın arkadaşlarım.69.5 kilom.
bence de canim hep bu diyetler hayattan soguttu bizi.dikkat etmek sartkızlar yine hastayım ayda bir mutlaka hasta oluyorum sanırım diyeti
yüzünden yeterli vitamini alamıyorum diye böyle oldu.bundan sonra daha dengeli bir diyet yapacağım ve buaralar diyet yapmak içimden gelmiyor dikkat edeceğim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?