Onemli degil canim sen sonucta isteyerek aksatmiyorsun. ama ara vermek istiyorsan cikartayim yani sen nasil istersen. tekrar cok gecmis olsunkızlar ne alemdesiniz yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ben hastayım boğazım şiş diyete cok dikkat edemiyorum maalesef
tubacım bu cuma yokum ben yine eşim ameliyat olacak bildirim yapamayacağım beni çıkar istersen listeden kaç hafta üst üste bildirim yapmamışım. diyet modundanda sıkıldım artık.
Hehe ben geçen hafta annemin yanındaydım, valla homini gırtlak yedim simitte dahil hatta o en masumu sayılır öyle diyim ben sana ama gün içinde de hiçç oturmadım öyle olunca dengeledim :))Ben de valla ne yalan söyleyim. Yazın yemek yemek için şimdi zayıflayım istiyorum. Annemin yemeklerini bol bol yemek için . Bir de simit yeme hayalim var .
Ohhh misss . İyi yapmışsın. . Ama simdi acısını Çıkarmaca.Hehe ben geçen hafta annemin yanındaydım, valla homini gırtlak yedim simitte dahil hatta o en masumu sayılır öyle diyim ben sana ama gün içinde de hiçç oturmadım öyle olunca dengeledim :))
GEÇMİŞ OLSUN CANIM SENİ BEKLERİM BEN YİNEDE :)kızlar ne alemdesiniz yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ben hastayım boğazım şiş diyete cok dikkat edemiyorum maalesef
tubacım bu cuma yokum ben yine eşim ameliyat olacak bildirim yapamayacağım beni çıkar istersen listeden kaç hafta üst üste bildirim yapmamışım. diyet modundanda sıkıldım artık.
Gozumden kacmis kusura bakma canim. mayis ayi biraz zor oldu her cuma izinliyim yapamiyorum cumalari.o yuzden aksadi biraz.Ben kilo bildirimi yaptim diye hatirliyordum ama tabloda yokum.gerci olsam ne kirmiziyim yine ama gorevimiz dimi.pazartesi 69.5 tim
İnşallah canım bende kendi çapımda bişeyler yapıyorum bakalım sonuç ne olacakben de tam aaaa nerelerdesiniz yahuu siz siye atarlanmak icin girmistim ki arkadaslarim coktan bildirimlerini yapmiscumayi iple cekiyorum insallahhhh yuzumu guldurur tarti
hadi hayirlisi.. o degilde gitti gul gibi facem. haber var mi canim cevrim ici filan gozukuyor muİnşallah canım bende kendi çapımda bişeyler yapıyorum bakalım sonuç ne olacak
Yok canım hatta şimdi baktım arkadaş listemden çıkmışsın biri şifreyi mi kırdı acabahadi hayirlisi.. o degilde gitti gul gibi facem. haber var mi canim cevrim ici filan gozukuyor mu
aa cidden mi hayret bide guzelce kullaniyor mu calan .kim napsin benim facemi ya iyice iskillendim.Yok canım hatta şimdi baktım arkadaş listemden çıkmışsın biri şifreyi mi kırdı acaba
Yorum yaptığın fotolara baktım onlarda silinmiş ya kapanmış ya da arkadaşlıktan çıkartmış birisiYok canım hatta şimdi baktım arkadaş listemden çıkmışsın biri şifreyi mi kırdı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?