hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Onemli degil canim sen sonucta isteyerek aksatmiyorsun. ama ara vermek istiyorsan cikartayim yani sen nasil istersen. tekrar cok gecmis olsun

Ben de valla ne yalan söyleyim. Yazın yemek yemek için şimdi zayıflayım istiyorum. Annemin yemeklerini bol bol yemek için . Bir de simit yeme hayalim var .
Hehe ben geçen hafta annemin yanındaydım, valla homini gırtlak yedim simitte dahil hatta o en masumu sayılır öyle diyim ben sana ama gün içinde de hiçç oturmadım öyle olunca dengeledim :))

Hehe ben geçen hafta annemin yanındaydım, valla homini gırtlak yedim simitte dahil hatta o en masumu sayılır öyle diyim ben sana ama gün içinde de hiçç oturmadım öyle olunca dengeledim :))
Ohhh misss . İyi yapmışsın. . Ama simdi acısını Çıkarmaca.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM SENİ BEKLERİM BEN YİNEDE :)

Iyi aksamlar herkese sabah +100 gramda ciktim
65.4 bugünkü kilom.
bu arada ben bilgilerimi yazmamisim.

156 boy hedef kilo 60 simdilik bunu goreyim gaza gelip devam ederim

kızlar ben döndüm ama bu süre içinde rejim yapamadım. açıkçası biraz da sıkılmıştım. nasıl istediysem öyle yaptım. bakalım yarın tartıda ne çıkacağım. ama olsun yarın aynen devam ediyorum hedefe doğru.

Ben kilo bildirimi yaptim diye hatirliyordum ama tabloda yokum.gerci olsam ne kirmiziyim yine ama gorevimiz dimi.pazartesi 69.5 tim

Ben haftasonundan beri artilardayim ya malesef yine gordum basimin belasi 66yi.

Regl olacagim bir de daha kaclari gorecegiz bakalim

Ben kilo bildirimi yaptim diye hatirliyordum ama tabloda yokum.gerci olsam ne kirmiziyim yine ama gorevimiz dimi.pazartesi 69.5 tim
Gozumden kacmis kusura bakma canim. mayis ayi biraz zor oldu her cuma izinliyim yapamiyorum cumalari.o yuzden aksadi biraz.

ben de tam aaaa nerelerdesiniz yahuu siz siye atarlanmak icin girmistim ki arkadaslarim coktan bildirimlerini yapmis cumayi iple cekiyorum insallahhhh yuzumu guldurur tarti

ben de tam aaaa nerelerdesiniz yahuu siz siye atarlanmak icin girmistim ki arkadaslarim coktan bildirimlerini yapmis cumayi iple cekiyorum insallahhhh yuzumu guldurur tarti
İnşallah canım bende kendi çapımda bişeyler yapıyorum bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…