malesefGünaydın artık kimse uğramıyor sanırım listede yapmıyoruz
süpersin ya vermişsin iyice.Merhaba arkadaşlar.giremiyorum artık nete çok fazla.ama özellikle cuma günleri bildiim yapmaya çalışıyorum.Bu sabah 66.2 idim.
zaten bir kaç kişiyiz topu topu. herkes zayıfladı mı neEVT KİMSE UGRAMIYOR LİSTEDE YAPILMIYOR
hadi ya ben de isterimmmmSANIRIM BEN ZAYIFLIYORUM
gel buyur tabi hoşgeldin.bende varım kızlar gelebilir miyim
özlettin kendini valla. bir yoklama al liste için.sanki liste bayağı değişecek gibi geldi bana. Fransada havalar nasıl? İstanbulda bir türlü ısınamadı da.ben geldim acilin. kizlar kusuruma bakmayin cok yogundum ki hala oyle bir de ramazan olunca inanin 2 dk planin disindan cikamiyorum..bu cuma tekrar baslarim insallah tabloya.bastan baslarim yeni liste yeni isimler.. ben kilomu koruyorum sukur .ama iste fransa da yemek yeme suremiz kisitli oldugu icin sanirim zayiflayacagim ramazan da..eee siz neler yaptiniz
Burasi tipik Avrupa ulkeleri gibi iste sicak mi serin mi belli degil Sabah 10 derece aksam 27 28 .bir gun bir gunu tutmuyo ama guzel yani ..ofiste baya cok isim vardi malum dil problemi olunca insanlardan fazla efor sarfediyorum. sen nasilsin kilo ne alemde kugu olma yolunda emin adimlarla ilerliyor musun..özlettin kendini valla. bir yoklama al liste için.sanki liste bayağı değişecek gibi geldi bana. Fransada havalar nasıl? İstanbulda bir türlü ısınamadı da.
hoşbulduk. kilomu yazayım o zaman hemn.boy 1568. kilo dün 61.500 bugün 60.gel buyur tabi hoşgeldin.
.Burasi tipik Avrupa ulkeleri gibi iste sicak mi serin mi belli degil Sabah 10 derece aksam 27 28 .bir gun bir gunu tutmuyo ama guzel yani ..ofiste baya cok isim vardi malum dil problemi olunca insanlardan fazla efor sarfediyorum. sen nasilsin kilo ne alemde kugu olma yolunda emin adimlarla ilerliyor musun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?