hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Günaydın artık kimse uğramıyor sanırım listede yapmıyoruz

Merhaba arkadaşlar.giremiyorum artık nete çok fazla.ama özellikle cuma günleri bildiim yapmaya çalışıyorum.Bu sabah 66.2 idim.

ben bugün tartılamadım arkadaşlar. ama yarın tartılıp yazarım. bir haftadır yurtdışında gezmelerdeydim kesin iki kilo aldım diye düşünüyorum. açıkçası rejim falan da yapmadım.

ben geldim acilin. kizlar kusuruma bakmayin cok yogundum ki hala oyle bir de ramazan olunca inanin 2 dk planin disindan cikamiyorum..bu cuma tekrar baslarim insallah tabloya.bastan baslarim yeni liste yeni isimler.. ben kilomu koruyorum sukur .ama iste fransa da yemek yeme suremiz kisitli oldugu icin sanirim zayiflayacagim ramazan da.. eee siz neler yaptiniz

özlettin kendini valla. bir yoklama al liste için.sanki liste bayağı değişecek gibi geldi bana. Fransada havalar nasıl? İstanbulda bir türlü ısınamadı da.

özlettin kendini valla. bir yoklama al liste için.sanki liste bayağı değişecek gibi geldi bana. Fransada havalar nasıl? İstanbulda bir türlü ısınamadı da.
Burasi tipik Avrupa ulkeleri gibi iste sicak mi serin mi belli degil Sabah 10 derece aksam 27 28 .bir gun bir gunu tutmuyo ama guzel yani ..ofiste baya cok isim vardi malum dil problemi olunca insanlardan fazla efor sarfediyorum. sen nasilsin kilo ne alemde kugu olma yolunda emin adimlarla ilerliyor musun..

.
çok sıcak da çekilmiyor serin havayı severim ben. nasıl dilinde ilerleme var mı? Efor sarfede sarfede olacak bu iş eminim
ağustos başına 60ı hedefliyorum ben. bakalım yarın ne çıkacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…