- 15 Haziran 2015
- 2
- 0
- 6
Haydi inşallah yarın öğlene kadar bildiren herkesi katayım tabloya..
çok sıcak da çekilmiyor serin havayı severim ben. nasıl dilinde ilerleme var mı? Efor sarfede sarfede olacak bu iş eminim
ağustos başına 60ı hedefliyorum ben. bakalım yarın ne çıkacağım?
olmaz mı hem de nasıl. küçükken öğrenen şanslı bu yüzden.Haydi inşallah yarın öğlene kadar bildiren herkesi katayım tabloya.
İşimi yapabiliyorum terimleri öğrendiğim için zorlanmıyorum. Ama hep masa başı bilgisayla çalışıyorum insanlarla birebir iletişime geçmeye çekiniyorum sonuçta müşterilerle formal konuşuluyor pek beceremiyorum . Onun dışında herşey yolunda ne zormuş dil öğrenmek ...
oyy kıyamam yavrumm buralardayım geri döndüm sen beni sollamışın bak eferin sanaKİMSE YOK Kİ NE DİYETİ :) SEN NERELERDESİN TEK BIRAKTIN BURDA BENİ :)
ooo ben 68.5 im aldım maalesef şimdi hedefim san yaklaşmak o halde :))YOK KIZ BIRAKTIGIN GİBİYİM AMA ALMADIM :) 65 ŞUANDA. SEN NE DURUMDASIN
yok be reklam ben de burdayım da kimse yok sanıyordumKİMSE YOK Kİ NE DİYETİ :) SEN NERELERDESİN TEK BIRAKTIN BURDA BENİ :)
ben de 69umooo ben 68.5 im aldım maalesef şimdi hedefim san yaklaşmak o halde :))
hıı mavimli sen beni geçersin kuzum sendeki bu azim maşallahben de 69um
yok be uzun zamandır yerimde sayıyorumhıı mavimli sen beni geçersin kuzum sendeki bu azim maşallah
hadi bakalım ne zaman başlıyoruz tabii reklamda buarada yerinde saysın bananeyok be uzun zamandır yerimde sayıyorumama bi yarış yapalım istersen reklama önce kim yetişecek diye
hadi bakalım ne zaman başlıyoruz tabii reklamda buarada yerinde saysın banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?