benim geçen haftaki durumumIyi pazarlar kizlar bugun regl oldm tartim bu hafta sasabilir:) bu sabah 86.9 ciktim bugun biraz kacirdim bakalim ins kotu olmaz
Evet canim ya cok moral bozucu yarin da bi tartilayim bakalim cok moralimi bozarsa cuma ya kadar tartilmambenim geçen haftaki durumumevet tartı biraz şaş oluyor ama aldırma regl bitince kendine geliyor tam gaz devam
evet olabilir mantıklı. ben her gün tartıldım ama regl döneminde hepimize böyle bir esneklik tanınabilir bence değil mi arkadaşlar?Evet canim ya cok moral bozucu yarin da bi tartilayim bakalim cok moralimi bozarsa cuma ya kadar tartilmam
evet olabilir mantıklı. ben her gün tartıldım ama regl döneminde hepimize böyle bir esneklik tanınabilir bence değil mi arkadaşlar?
Aynen bencede :)evet olabilir mantıklı. ben her gün tartıldım ama regl döneminde hepimize böyle bir esneklik tanınabilir bence değil mi arkadaşlar?
diyelim arkadaşım kim tutar biziKizlaaaar motive olmamiz sart yaza ne kaldi surda guzel bir haftaya merhaba diyelim yarin
Hadi bakalim baslayalim :) bu arada Allah kavustursun smdiden :)tamam kızlar bende yarın başlayanlardanım :) yemek günlüğü tutucam ve tartı fotoğraflarımı yarından itibaren aksatmayacağım ben hep burdayım birbirimize destek olalım ayrılmayalım gruptan. yarın tartı da yoklama çekelim bakalım tablomuzu ona göre düzenleriz.
iyi geceler hepimize bu hafta çok aktif olıucam eşim tekrar gidiyor iş seyahatine. yarın akşamdan itibaren yoğurt kürünü düzeli yapacağım
Gunaydiiiinnn. Dun spor yapamadim ve aksam birazcik patlams misir yedim ama normal yemeklerimi hic abartmamama ragmen +100 nasil oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?