hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Evet canim ya cok moral bozucu yarin da bi tartilayim bakalim cok moralimi bozarsa cuma ya kadar tartilmam
evet olabilir mantıklı. ben her gün tartıldım ama regl döneminde hepimize böyle bir esneklik tanınabilir bence değil mi arkadaşlar?

İnşallahhhhh yaza görünmek istediğimiz gibi gireriz kızlar. Ben 3 gün oldu başlayalı çok kararlıyım gidecek bu kilolar benim bi de göbüş problemi var doğum yaptığım için spora da başladım o yüzden

Kızlar kızlar kader arkadaşlarım... İki gündür misafirim vardı. Çok yoğundum. Biraz kaçırdım.sürekli de hareketliydim ama:) yarın tam hız başlayalım inşallah. Hepimize bol eksili günler

tamam kızlar bende yarın başlayanlardanım :) yemek günlüğü tutucam ve tartı fotoğraflarımı yarından itibaren aksatmayacağım ben hep burdayım birbirimize destek olalım ayrılmayalım gruptan. yarın tartı da yoklama çekelim bakalım tablomuzu ona göre düzenleriz.
iyi geceler hepimize bu hafta çok aktif olıucam eşim tekrar gidiyor iş seyahatine. yarın akşamdan itibaren yoğurt kürünü düzeli yapacağım

Hadi bakalim baslayalim :) bu arada Allah kavustursun smdiden :)

Gunaydiiiinnn. Dun spor yapamadim ve aksam birazcik patlams misir yedim ama normal yemeklerimi hic abartmamama ragmen +100 nasil oluyor ya

Eklentiler

• 1426484882470-1292025282.webp
    5 KB · Görüntüleme: 51
Gunaydin kizlar +500 le bu haftaya basladim regl donemindeyim tarti kafasina gore takiliyor. Cuma gunune kadar tartilmamaya karar verdim moralimi cok bozuyor. Guncel kilom 87.4 kg.

kızlaer günaydın
haftasonu yatılı misafrim vardı,çok kaçırdık
bir kaç gün diyet yapıp öyle tartıya cıkacağım
yani bir kaç gün foto paylaşamayacağım kusuruma baakmayın

günaydın kızlar :)) hafta sonu giremedim kilom aynı bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…