hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

bir mesajini okudum 1.5 sene once 83 ile doguma girdim simdi 63 diye ..ben de 20 ay once 83-84 ile doguma girdim simdi 64.4 baya vermisiz biraz motive edeyim bizi... ben de arada mekik cekiyorum zumba yapiyorum. hundred hareketi neymis bilemedim

bir mesajini okudum 1.5 sene once 83 ile doguma girdim simdi 63 diye ..ben de 20 ay once 83-84 ile doguma girdim simdi 64.4 baya vermisiz biraz motive edeyim bizi... ben de arada mekik cekiyorum zumba yapiyorum. hundred hareketi neymis bilemedim
Baya vermisiz gerçekten dile kolay 20 kilo geri kalanını da vercez tığ gibi olcaz ben inanıyorum hundred hareketini de burda gördüm nete yaz canım çıkar videoları çok kolay. Ben daha çok yeni başladım spor salonuna da gidiyorum haftada iki kez ancak. aslında sınırsız ama oğlumu bırakamıyorum işte

ah ah ben yurtdisinda yasiyorum canim.kizimi birakacak kimsem yok. calisiyorum bir de ama sizlerle cok iyi motive oldum bahane yok o kilolar gidecek...aksam ilk is hundred ile tanismak

pirinc lapasini nasil yapiyosunuz o gun nasil yol izliyorsunuz canlarr ?
Bide ben bir sitede hergun ne yiyorsam yaziyorm kaydediyo hergun aldgm kaloriyi hesapliyorum ortalama ne kadar vermem gerektiginide bana cikariyo :)

Bide ben bir sitede hergun ne yiyorsam yaziyorm kaydediyo hergun aldgm kaloriyi hesapliyorum ortalama ne kadar vermem gerektiginide bana cikariyo :)
cnm ben pirinç lapasını adet dönemimde yada bittikten sonra yapıyorum 2 çay bardağı pirinci haşlıyorum biraz sulu bırakıyorum bütün gün bu şekilde yemen gerekiyor ama ben içine bazen yoğurt salatalık nane koyuyorum bazen domates salatalık maydanoz acı biber birazda nar ekşisi ekliyorum böyle daha rahat yeniliyor en azından -500 gr veriyorum

Supermiss ya yarin bende denicemm :) gun boyu 2 cay bardagi pirinci yiyorz sadece ek yapmiyoruz dimi?

Canm ozel mesaj atmaya calstm site adini yazdm sana ama becerebldmmi bilmiyorum :)

ben cok kalori takibi yaapamıyorum gerçi ben takip edilecek bişey varsa cok skılıyorum tıpkı diyetisyenimin verdiği listeler gibi

Bende 1 sene önce 83 ile doğuma girdim şuanda 69,50 inşallah dahada veririm.

Anladım canım bende yediklerimi not ediyorum üstüne bi de puan veriyorum. Yazınca insan daha çok motive oluyo. Tez zamanda kurtuluruz inşallah bu kilolardan
aynen canım ayrıca telefonuma fatsecret programını yükledim şiddetle tavsiye ederim.

Hangi site bu ben de yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…