bir mesajini okudum 1.5 sene once 83 ile doguma girdim simdi 63 diye ..ben de 20 ay once 83-84 ile doguma girdim simdi 64.4 baya vermisiz biraz motive edeyim bizi...İşte kb diyeti de bana o yüzden makul geldi yiyebiliyorsun ama belli ölçülerde inşallah işe yarar. Bizim sıkıntımız aynı arkadaşım bende çabuk kilo veriyorum ama göbek bölgem ne yazıkki doğumdan sonra çok kötü oldu düzelmedi de. Ama bu sefer onu da halledicem oğluşu uyutup mekik çekiyorum hundred hareketi yapıyorum işe yarıyor gibi
Baya vermisiz gerçekten dile kolay 20 kilo geri kalanını da vercez tığ gibi olcaz ben inanıyorumbir mesajini okudum 1.5 sene once 83 ile doguma girdim simdi 63 diye ..ben de 20 ay once 83-84 ile doguma girdim simdi 64.4 baya vermisiz biraz motive edeyim bizi...ben de arada mekik cekiyorum zumba yapiyorum. hundred hareketi neymis bilemedim
ah ah ben yurtdisinda yasiyorum canim.kizimi birakacak kimsem yok. calisiyorum bir de ama sizlerle cok iyi motive oldum bahane yok o kilolar gidecek...aksam ilk is hundred ile tanismakBaya vermisiz gerçekten dile kolay 20 kilo geri kalanını da vercez tığ gibi olcaz ben inanıyorumhundred hareketini de burda gördüm nete yaz canım çıkar videoları çok kolay. Ben daha çok yeni başladım spor salonuna da gidiyorum haftada iki kez ancak. aslında sınırsız ama oğlumu bırakamıyorum işte
Yook canm bozmuyorum tabii devam edicem evet bi kabizlik problemi var bakalm nolcakk :)Canim takilma sen ona wc idi bilmem neydi farkedebilir.
Devam bozmak yok.
bugün tartılmadım. Haftasonu diyet yaptıgım söylenemez ödül veriyorum kendime :)sen kaçsın bugün
cnm ben pirinç lapasını adet dönemimde yada bittikten sonra yapıyorum 2 çay bardağı pirinci haşlıyorum biraz sulu bırakıyorum bütün gün bu şekilde yemen gerekiyor ama ben içine bazen yoğurt salatalık nane koyuyorum bazen domates salatalık maydanoz acı biber birazda nar ekşisi ekliyorum böyle daha rahat yeniliyor en azından -500 gr veriyorumpirinc lapasini nasil yapiyosunuz o gun nasil yol izliyorsunuz canlarr ?
Bide ben bir sitede hergun ne yiyorsam yaziyorm kaydediyo hergun aldgm kaloriyi hesapliyorum ortalama ne kadar vermem gerektiginide bana cikariyo :)
Supermiss ya yarin bende denicemm :) gun boyu 2 cay bardagi pirinci yiyorz sadece ek yapmiyoruz dimi?cnm ben pirinç lapasını adet dönemimde yada bittikten sonra yapıyorum 2 çay bardağı pirinci haşlıyorum biraz sulu bırakıyorum bütün gün bu şekilde yemen gerekiyor ama ben içine bazen yoğurt salatalık nane koyuyorum bazen domates salatalık maydanoz acı biber birazda nar ekşisi ekliyorum böyle daha rahat yeniliyor en azından -500 gr veriyorum
pirinc lapasini nasil yapiyosunuz o gun nasil yol izliyorsunuz canlarr ?
Bide ben bir sitede hergun ne yiyorsam yaziyorm kaydediyo hergun aldgm kaloriyi hesapliyorum ortalama ne kadar vermem gerektiginide bana cikariyo :)[/QUOne guzelmis hemen bunu da arastiriyorum tesekkurler
ben göz kararı yapıyorum normalde 2 günlük bir diyet 2 cay bardağı fazla gelir eksik gelmez merak etmeSupermiss ya yarin bende denicemm :) gun boyu 2 cay bardagi pirinci yiyorz sadece ek yapmiyoruz dimi?
Hahahha tamam canm :)ben göz kararı yapıyorum normalde 2 günlük bir diyet 2 cay bardağı fazla gelir eksik gelmez merak etme
Bende 1 sene önce 83 ile doğuma girdim şuanda 69,50 inşallah dahada veririm.Baya vermisiz gerçekten dile kolay 20 kilo geri kalanını da vercez tığ gibi olcaz ben inanıyorumhundred hareketini de burda gördüm nete yaz canım çıkar videoları çok kolay. Ben daha çok yeni başladım spor salonuna da gidiyorum haftada iki kez ancak. aslında sınırsız ama oğlumu bırakamıyorum işte
Bunun icin bir site var bende ne yesem oraya yaziyorumm o bebn yarime topluyo aldgm kaloriyi :)ben cok kalori takibi yaapamıyorum gerçi ben takip edilecek bişey varsa cok skılıyorum tıpkı diyetisyenimin verdiği listeler gibi
aynen canım ayrıca telefonuma fatsecret programını yükledim şiddetle tavsiye ederim.Anladım canım bende yediklerimi not ediyorum üstüne bi de puan veriyorum. Yazınca insan daha çok motive oluyo. Tez zamanda kurtuluruz inşallah bu kilolardan
Çok merak ettim hemen bakıcam tesekkür ederimaynen canım ayrıca telefonuma fatsecret programını yükledim şiddetle tavsiye ederim.
Hangi site bu ben de yapacağımpirinc lapasini nasil yapiyosunuz o gun nasil yol izliyorsunuz canlarr ?
Bide ben bir sitede hergun ne yiyorsam yaziyorm kaydediyo hergun aldgm kaloriyi hesapliyorum ortalama ne kadar vermem gerektiginide bana cikariyo :)
bende merak ediyorumHangi site bu ben de yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?