SüpersinEki Görüntüle 1456342 benden de herkese günaydın. Bugün - 600 çok mutluyum hemde regl olmama rağmen
Çok teşekkür ederimSüpersin
karar almak cok onemli canimtamam kızlar bende yarın başlayanlardanım :) yemek günlüğü tutucam ve tartı fotoğraflarımı yarından itibaren aksatmayacağım ben hep burdayım birbirimize destek olalım ayrılmayalım gruptan. yarın tartı da yoklama çekelim bakalım tablomuzu ona göre düzenleriz.
iyi geceler hepimize bu hafta çok aktif olıucam eşim tekrar gidiyor iş seyahatine. yarın akşamdan itibaren yoğurt kürünü düzeli yapacağım
Canım bana yetişmişsin :)
canım hafif haftalara :)Süpersin
moralini bozma canim. arada olur .sen devam et diyetineEki Görüntüle 1456627 Bu ne yaaa!! Off
Ben kendime kısarak ve yediklerimi not alarak devam ediyorum.Akşamları sadece cacık yiyorum.Kızlar yaptığınız özel bi diyet var mı yoksa kısarak mı yapıyorsunuz. Ben biraz araştırdıktan sonra kb diyetinde karar kıldım ama yüzde yüz uyamıyorum bir sebze sever olarak :-(
besin gruplarindan bazilarini keserek diyet yapmak hic bana gore degil. ben herseyi yiyorum. gereken kalorinin biraz altinda yesem hemen verebiliyorum. benim sorunum spor yapamamak sikilasamamakKızlar yaptığınız özel bi diyet var mı yoksa kısarak mı yapıyorsunuz. Ben biraz araştırdıktan sonra kb diyetinde karar kıldım ama yüzde yüz uyamıyorum bir sebze sever olarak :-(
Anladım canım bende yediklerimi not ediyorum üstüne bi de puan veriyorum. Yazınca insan daha çok motive oluyo. Tez zamanda kurtuluruz inşallah bu kilolardanBen kendime kısarak ve yediklerimi not alarak devam ediyorum.Akşamları sadece cacık yiyorum.
İşte kb diyeti de bana o yüzden makul geldi yiyebiliyorsun ama belli ölçülerde inşallah işe yarar. Bizim sıkıntımız aynı arkadaşım bende çabuk kilo veriyorum ama göbek bölgem ne yazıkki doğumdan sonra çok kötü oldu düzelmedi de. Ama bu sefer onu da halledicem oğluşu uyutup mekik çekiyorum hundred hareketi yapıyorum işe yarıyor gibibesin gruplarindan bazilarini keserek diyet yapmak hic bana gore degil. ben herseyi yiyorum. gereken kalorinin biraz altinda yesem hemen verebiliyorum. benim sorunum spor yapamamak sikilasamamak
sen kaçsın bugünCanım bana yetişmişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?