hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Günaydın kızlar bende hafta sonu misafir mağdur olanlardanım hepinize eksik haftalar dilerim...

karar almak cok onemli canim

Merhabalar..
Hafta sonu bildirim yapamadım resim de yükleyemiyorum bu sabah ki kilom
64.9

teşekkürler. regl öncesi olur bu kadar ama biraz yedim de bu haftasonu dikakt ediyorum artık yapcak bişey yok

Kızlar yaptığınız özel bi diyet var mı yoksa kısarak mı yapıyorsunuz. Ben biraz araştırdıktan sonra kb diyetinde karar kıldım ama yüzde yüz uyamıyorum bir sebze sever olarak :-(

Kızlar yaptığınız özel bi diyet var mı yoksa kısarak mı yapıyorsunuz. Ben biraz araştırdıktan sonra kb diyetinde karar kıldım ama yüzde yüz uyamıyorum bir sebze sever olarak :-(
Ben kendime kısarak ve yediklerimi not alarak devam ediyorum.Akşamları sadece cacık yiyorum.

besin gruplarindan bazilarini keserek diyet yapmak hic bana gore degil. ben herseyi yiyorum. gereken kalorinin biraz altinda yesem hemen verebiliyorum. benim sorunum spor yapamamak sikilasamamak

Ben kendime kısarak ve yediklerimi not alarak devam ediyorum.Akşamları sadece cacık yiyorum.
Anladım canım bende yediklerimi not ediyorum üstüne bi de puan veriyorum. Yazınca insan daha çok motive oluyo. Tez zamanda kurtuluruz inşallah bu kilolardan

besin gruplarindan bazilarini keserek diyet yapmak hic bana gore degil. ben herseyi yiyorum. gereken kalorinin biraz altinda yesem hemen verebiliyorum. benim sorunum spor yapamamak sikilasamamak
İşte kb diyeti de bana o yüzden makul geldi yiyebiliyorsun ama belli ölçülerde inşallah işe yarar. Bizim sıkıntımız aynı arkadaşım bende çabuk kilo veriyorum ama göbek bölgem ne yazıkki doğumdan sonra çok kötü oldu düzelmedi de. Ama bu sefer onu da halledicem oğluşu uyutup mekik çekiyorum hundred hareketi yapıyorum işe yarıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…