daha ne olsun haftada 1 kilo iyi bir rakamben başlayalı 3 hafta oldu her hafta 1 kilo verdim toplamda 3 kilo oldu. yavaş yavaş vereceğim inşallah
sürecimiz benziyor peşinden geliyorum arkadaşım6 hafta oluyor yarın ama ben 75 ile başladım 74.6 başladığım günün akşamındaki sayıydı.5 kilo 600 gr gitmiş yarına -400 le girersem ki müthiş olacak ozaman 6 haftada 6 kilo vermiş olacağım
gel cnm gel hedefe koşar adımlarla gidelimsürecimiz benziyor peşinden geliyorum arkadaşım
Canım çok teşekkür ederim çok güzel bi uygulamaymış tek tek hesapladım dün akşam yediklerimi her şey varmış süperaynen canım ayrıca telefonuma fatsecret programını yükledim şiddetle tavsiye ederim.
Ben gelemiyorum almışımgel cnm gel hedefe koşar adımlarla gidelim
Off kuzum yaa morelim çok bozuldu ne demek +900ben bekliyorum burda seni hemen toparlan yetiş bana kızıyorum ama
1 günlük şok yapsana ayran yada pirinç lapası gibiOff kuzum yaa morelim çok bozuldu ne demek +900
günaydın arkadaşlar üzülerek söylüyorum bu sabah tartıldım 70,40 çıktım +900(( 6 rakamını gördüm diye sevinmiştim[/QUO
sikma canini bir gunde almis olamazsin. sislik filan vardir belki. moralini hiccc dusurme yola devam
cnm ilk gün dukan atak yapmıştım ama sonra bıraktım kafama göre takılıyorum akşam dan sonra yemiyorum[/QUO
Gerçekten çok güzel değişim olmuş :)
Nasıl yapıcam şok diyeti tarifi1 günlük şok yapsana ayran yada pirinç lapası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?