Bende yazın yani doğumdan bi sene sonra 69.9 kiloydum bi gazla 63 e düştüm sende verirsin merak etme daha bile fazla vercez hep birlikteBende 1 sene önce 83 ile doğuma girdim şuanda 69,50 inşallah dahada veririm.
iNŞALLAH :)Bende yazın yani doğumdan bi sene sonra 69.9 kiloydum bi gazla 63 e düştüm sende verirsin merak etme daha bile fazla vercez hep birlikte
Tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu biz burdayız inşallah birlikte vereceğiz tüm kilolarıah ah ben yurtdisinda yasiyorum canim.kizimi birakacak kimsem yok. calisiyorum bir de ama sizlerle cok iyi motive oldum bahane yok o kilolar gidecek...aksam ilk is hundred ile tanismak
kac kilo ile hamile kalmistin canim ben baya kilolu kaldim 71-72 filandim.hamileligim hep diyetle gecti bu yuzdenTahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu biz burdayız inşallah birlikte vereceğiz tüm kiloları
Benim 62-63 dü sanırım ama evlenmeden önce 56 kiloydum. Hamileliğim de ilk beş ayında hiç kilo almadım son iki ay da çok cozuttum ama onun ceremesini çekiyorum şimdi :-(kac kilo ile hamile kalmistin canim ben baya kilolu kaldim 71-72 filandim.hamileligim hep diyetle gecti bu yuzden
Diyetarkadasim :)) sitenin adiHangi site bu ben de yapacağım
Canım bencede mutlaka zayıfla öyle hamile kal.sonra hamilelik kiloları da eklenince daha zor oluyor. Benim de niyetim öyleydi aman hemen olmaz nasılsa dedim bir yandan da diyet yaparım ama benim kuzu aceleci çıktı bekletmedi çok şükürAh kızlar ben de hamile kalmadan zayıflayayım diyorum biraz yoksa işim yaş valla
teşekkürlerDiyetarkadasim :)) sitenin adi
canım diyet olarak ne uyguluyorsun ve müthiş değişim var :)günaydın arkadaşlar kilom dünle aynı 69.4
buarada 4 şubatta başlamıştım diyete. Bu resimleri paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1457758 Eki Görüntüle 1457759
soldaki yeni halim sağdaki ilk başladığım zaman fark az ama sporu tam yapamadım.göbk ve basen sorunum var görüldüğü üzere
canım diyet olarak ne uyguluyorsun ve müthiş değişim var :)
tebrikler canımgünaydın arkadaşlar kilom dünle aynı 69.4
buarada 4 şubatta başlamıştım diyete. Bu resimleri paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1457758 Eki Görüntüle 1457759
soldaki yeni halim sağdaki ilk başladığım zaman fark az ama sporu tam yapamadım.göbk ve basen sorunum var görüldüğü üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?