hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Bende 1 sene önce 83 ile doğuma girdim şuanda 69,50 inşallah dahada veririm.
Bende yazın yani doğumdan bi sene sonra 69.9 kiloydum bi gazla 63 e düştüm sende verirsin merak etme daha bile fazla vercez hep birlikte

ah ah ben yurtdisinda yasiyorum canim.kizimi birakacak kimsem yok. calisiyorum bir de ama sizlerle cok iyi motive oldum bahane yok o kilolar gidecek...aksam ilk is hundred ile tanismak
Tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu biz burdayız inşallah birlikte vereceğiz tüm kiloları

kac kilo ile hamile kalmistin canim ben baya kilolu kaldim 71-72 filandim.hamileligim hep diyetle gecti bu yuzden
Benim 62-63 dü sanırım ama evlenmeden önce 56 kiloydum. Hamileliğim de ilk beş ayında hiç kilo almadım son iki ay da çok cozuttum ama onun ceremesini çekiyorum şimdi :-(

Ah kızlar ben de hamile kalmadan zayıflayayım diyorum biraz yoksa işim yaş valla

Ah kızlar ben de hamile kalmadan zayıflayayım diyorum biraz yoksa işim yaş valla
Canım bencede mutlaka zayıfla öyle hamile kal.sonra hamilelik kiloları da eklenince daha zor oluyor. Benim de niyetim öyleydi aman hemen olmaz nasılsa dedim bir yandan da diyet yaparım ama benim kuzu aceleci çıktı bekletmedi çok şükür

günlüğümde yarın ki menümü yazdım arkadaşlar 28 martta diyetisyen var bakalım.

günaydın arkadaşlar üzülerek söylüyorum bu sabah tartıldım 70,40 çıktım +900 (( 6 rakamını gördüm diye sevinmiştim

günaydın arkadaşlar kilom dünle aynı 69.4

buarada 4 şubatta başlamıştım diyete. Bu resimleri paylaşmak istedim

soldaki yeni halim sağdaki ilk başladığım zaman fark az ama sporu tam yapamadım.göbk ve basen sorunum var görüldüğü üzere

günaydın herkese bende de bugün +400 çıktı şu an şoktayım

6 hafta oluyor yarın ama ben 75 ile başladım 74.6 başladığım günün akşamındaki sayıydı.5 kilo 600 gr gitmiş yarına -400 le girersem ki müthiş olacak ozaman 6 haftada 6 kilo vermiş olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…