hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

kızlar tabloyu bu cuma düzenliycem burda olmayanları sileceğim. tablo da olanlar ve devam edecekler büyük harflerle BURDAYIM yazabilirmi sadece.
komik bi yöntem ama belirgin olsun istedim :)

kızlar tabloyu bu cuma düzenliycem burda olmayanları sileceğim. tablo da olanlar ve devam edecekler büyük harflerle BURDAYIM yazabilirmi sadece.
komik bi yöntem ama belirgin olsun istedim :)
BURDAYIMMMMM canım aslında hurma vardı evde ama ben çikolataya sarıldım teşekkür ederim önerin için artık canım tatlı isteyince hurma ile devam edeceğim

BURDAYIMMMMM canım aslında hurma vardı evde ama ben çikolataya sarıldım teşekkür ederim önerin için artık canım tatlı isteyince hurma ile devam edeceğim
Kuru kayısı da olur arkadaşım maksat çeşit olsun

günaydın kızlar artı 200 gr 75.5 ama no problem dün akşam yemeğini azcık kaçırmışım bu gün telafi ederim

Eklentiler

• image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 69
ben dün hafta hesabımı yanlış yapmışım 3 hafta bitti sanıyordum meğersem daha iki hafta bitmiş dün. 3 Martta başladım diyete. yani iki haftada 3 kilo vermişim

BURADAYIM hemde büyük bir hırsla ya tartıya çıktım sabah 67,70 gösteriyor anlamadım acaba adet dönemime girdim ondan mı çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…