hadi bakalım sonucunu bekliyorum
Bende regl döneminde yapayım diyordum bu diyetiPeki bu diyeti uyguladığında kabizlik yaşadın mı?
daha regl tarihime 10 gün ama ben bazı belirtilerden şüphelendim erken gebelik testi aldım yarın yapıcamCanım ne kadar var regline bilmiyorum ama eğer gebelik şüphen varsa kanda çıkar zannediyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun.daha regl tarihime 10 gün ama ben bazı belirtilerden şüphelendim erken gebelik testi aldım yarın yapıcam
Yiyemedm ya baya kotu geldihadi bakalım sonucunu bekliyorum
hurma bulundur evde çikolata gibi geliyor yerini tutuyor :)Merhaba bugün 64.9 kilom ama Reglim başladı ve canım çok tatlı istiyor..
BURDAYIMMMMM canım aslında hurma vardı evde ama ben çikolataya sarıldım teşekkür ederim önerin için artık canım tatlı isteyince hurma ile devam edeceğimkızlar tabloyu bu cuma düzenliycem burda olmayanları sileceğim. tablo da olanlar ve devam edecekler büyük harflerle BURDAYIM yazabilirmi sadece.
komik bi yöntem ama belirgin olsun istedim :)
Kuru kayısı da olur arkadaşım maksat çeşit olsunBURDAYIMMMMM canım aslında hurma vardı evde ama ben çikolataya sarıldım teşekkür ederim önerin için artık canım tatlı isteyince hurma ile devam edeceğim
süpersin :)ben dün hafta hesabımı yanlış yapmışım 3 hafta bitti sanıyordum meğersem daha iki hafta bitmiş dün. 3 Martta başladım diyete. yani iki haftada 3 kilo vermişim
bende cumartesi ve pazar yapacağım bakalım...Bende regl döneminde yapayım diyordum bu diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?