regl im bitiyo ondan sanırım :) bir de ufak bir operasyon geçirdim dün ameliyat oldum pek bişe yiyemedim ondan oldu :)-900 ne be nasıl becerdin bunu maşallah
geçmiş olsun cnmregl im bitiyo ondan sanırım :) bir de ufak bir operasyon geçirdim dün ameliyat oldum pek bişe yiyemedim ondan oldu :)
Eki Görüntüle 1459641 -200 iyi gidiyorum darısı ve fazlası sizin başınıza :)QUOTE]
tuuba0607 Seninle aynı kilodayız. Başlangıç 65 ti değil mi benim 65 bugün 64.3 Hadi bakalım çok iyi oldu burası herkese bol iradeli bol eksili günler
regl im bitiyo ondan sanırım :) bir de ufak bir operasyon geçirdim dün ameliyat oldum pek bişe yiyemedim ondan oldu :)
Geçmiş olsun..regl im bitiyo ondan sanırım :) bir de ufak bir operasyon geçirdim dün ameliyat oldum pek bişe yiyemedim ondan oldu :)
gecmis olsun canimregl im bitiyo ondan sanırım :) bir de ufak bir operasyon geçirdim dün ameliyat oldum pek bişe yiyemedim ondan oldu :)
regl im bitiyo ondan sanırım :) bir de ufak bir operasyon geçirdim dün ameliyat oldum pek bişe yiyemedim ondan oldu :)
Geçmiş olsun ....regl im bitiyo ondan sanırım :) bir de ufak bir operasyon geçirdim dün ameliyat oldum pek bişe yiyemedim ondan oldu :)
Offf kızlar bugün hep aç hissediyorum kendimi ya. dün akşam sporu fazla abarttım ondan olabilirmi ki acaba kahvaltımı da güzel yaptımhalbuki bugünü sağsalim atlatabilirim inşallah
olabilir canim fazla enerji tukettiysen. ama unutma bunun iyi tarafi simdi depolardan gidecekOfff kızlar bugün hep aç hissediyorum kendimi ya. dün akşam sporu fazla abarttım ondan olabilirmi ki acaba kahvaltımı da güzel yaptımhalbuki bugünü sağsalim atlatabilirim inşallah
aynen ben de yedigimi kisabiliyorum buna da sukurtuuba0607 benim düzenli bir diyet listem yok uyamiyorum zaten. Sadece yediklerimin miktarını azaltıyorum. Bir de form macunu kullanıyorum iştah kapatıyor. Spor da düzenli yapamıyorum ara sıra leslie ile yürüyorum o kadar.
Ne demek bu gunler icin varizYoğurt yedim şimdi biraz bastırdım. bugün zor geçecek biraz inşallah dediğin gibi depodan gider depoda sorun yok nasılsa harca harca bitmez valla:) ay kızlar sağ olun yağ güç veriyorsunuz bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?