hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

evet canim aynen oyle benim de biraz yavas gidiyor ama olsun bakalim. biraz fazla hareket edebilsem daha iyi olur da masa basi calisiyorum anca bukadar oluyo. sen de mi diyetle veriyorsun sadece, yoksa spor yapiyor musun?

tuuba0607 benim düzenli bir diyet listem yok uyamiyorum zaten. Sadece yediklerimin miktarını azaltıyorum. Bir de form macunu kullanıyorum iştah kapatıyor. Spor da düzenli yapamıyorum ara sıra leslie ile yürüyorum o kadar.

Offf kızlar bugün hep aç hissediyorum kendimi ya. dün akşam sporu fazla abarttım ondan olabilirmi ki acaba kahvaltımı da güzel yaptımhalbuki bugünü sağsalim atlatabilirim inşallah

Offf kızlar bugün hep aç hissediyorum kendimi ya. dün akşam sporu fazla abarttım ondan olabilirmi ki acaba kahvaltımı da güzel yaptımhalbuki bugünü sağsalim atlatabilirim inşallah

canım salatalık soy ye ben acıkınca öyle yapıyorum biraz geçiyo acıkmam

olabilir canim fazla enerji tukettiysen. ama unutma bunun iyi tarafi simdi depolardan gidecek

aynen ben de yedigimi kisabiliyorum buna da sukur

Yoğurt yedim şimdi biraz bastırdım. bugün zor geçecek biraz inşallah dediğin gibi depodan gider depoda sorun yok nasılsa harca harca bitmez valla:) ay kızlar sağ olun yağ güç veriyorsunuz bana...

Yoğurt yedim şimdi biraz bastırdım. bugün zor geçecek biraz inşallah dediğin gibi depodan gider depoda sorun yok nasılsa harca harca bitmez valla:) ay kızlar sağ olun yağ güç veriyorsunuz bana...
Ne demek bu gunler icin variz

Az kalmış:) bende Kayısılı yeşil çayımı aldım elime azcık tatlı ya enerji verir şu reglim bi bilseydim daha iyi hissederim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…