- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
tabi adet dönemi etkiliyor canım hiç canını sıkma. benim de tartı şaş olmuştu regl dönemimde.BURADAYIM hemde büyük bir hırsla ya tartıya çıktım sabah 67,70 gösteriyor anlamadım acaba adet dönemime girdim ondan mı çok mutsuzum
teşekkürler darısı isteyen herkesin başınasüpersin :)
işte budur yetmişli zamanlarına dil sallagünaydın arkadaşlar
bende BURDAYIMM
bu sabah ki kilom tartya in çık in çık en sonunda 69.3 ü yakalamış bulunmaktayım.
Süperrrrriş
işte budur yetmişli zamanlarına dil salla
Bende öyleyim canım karar verdim cuma tartılacağımBURADAYIM hemde büyük bir hırsla ya tartıya çıktım sabah 67,70 gösteriyor anlamadım acaba adet dönemime girdim ondan mı çok mutsuzum
Haftasonuı yapmam çok zor diyeti evdekilere uyum sağlıyorum :)) ancak hafta içi regl tarihine yakın yapacağımbende cumartesi ve pazar yapacağım bakalım...
ayy hadi inşallah kesin kurtulmuş olayım 70 denniş
işte budur yetmişli zamanlarına dil salla
cumaya kadar 69.3 bekliyorum senden oda kötü ihtimalle ona göregünaydın kızlar bu sabah tartıldım 69,700 geldim. kendime ceza veriyorum cuma gününne kadar tartılmayacağım.
-900 ne be nasıl becerdin bunu maşallahgünaydın kızlar kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim ben bugün 86 lara gülümsedim :)
-900 gr ile 86.2 güncel kilo :) yuffi
Bende kendimden bekliyorum artık 69,00 kurtulmak istiyorumayy hadi inşallah kesin kurtulmuş olayım 70 denn
cumaya kadar 69.3 bekliyorum senden oda kötü ihtimalle ona göre
aminnnnEki Görüntüle 1459641 -200 iyi gidiyorum darısı ve fazlası sizin başınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?