BENIM DE 3 4 GUNUM KALDI INSALLAH TUM ARKADASLAR GIBI TARTI DA SOKA GIRMEMAz kalmış:) bende Kayısılı yeşil çayımı aldım elime azcık tatlı ya enerji verir şu reglim bi bilseydim daha iyi hissederim kendimi
İki gündür sürekli kilo aldığımı görüyorum motive sıfır canım yaBende öyleyim canım karar verdim cuma tartılacağım
inşallah canım bende olmadı mesela eksiyle başladım hatta o güneBENIM DE 3 4 GUNUM KALDI INSALLAH TUM ARKADASLAR GIBI TARTI DA SOKA GIRMEM
canim yarim saat yuruyus yap sonra da arkana yaslan oh sefam olsun yedim simitlerimi deoff yine kendimden gectim 1.5 simit yedim 1 bardak ayranla
Afiyet olsun valla :)günün geri kalanını hafif geçirmeye çalışın canım bişey olmazoff yine kendimden gectim 1.5 simit yedim 1 bardak ayranla
canim yarim saat yuruyus yap sonra da arkana yaslan oh sefam olsun yedim simitlerimi de
Afiyet olsun valla :)günün geri kalanını hafif geçirmeye çalışın canım bişey olmaz
bu cok ise yariyo. ben de su anda bir iddia icindeyim 1 hazirana kadar 59.9 olacagim insallahhh.. sen baya azimlisin bence olmayacak bise degil.buarada 3 tane arkadaşım benimle alay ediyorlardı bide sen tut bunlarla iddiaya gir 18 mayısa kadar 62 olacam diye
kazanırsam ayakkabı elbise t-shirt kazanıcam
kaybedersem mangal yapıcam onlara
evet etkili oluyor ama diyetimi sabote etmek için çabalıyorlar sürekli ve basarılı oluyorlarbu cok ise yariyo. ben de su anda bir iddia icindeyim 1 hazirana kadar 59.9 olacagim insallahhh.. sen baya azimlisin bence olmayacak bise degil.
oyy yerim o parmakları Allah bağışlasınBende oğluşumla yürüyüşe çıktım ama hava çok soğuktu kısa sürdü malesef şimdi de elinden badem fındık yiyorum :))
Burdayimm :)hurma bulundur evde çikolata gibi geliyor yerini tutuyor :)
BURDAYIM surekli dikkat etmeme ragmen alsamdakızlar tabloyu bu cuma düzenliycem burda olmayanları sileceğim. tablo da olanlar ve devam edecekler büyük harflerle BURDAYIM yazabilirmi sadece.
komik bi yöntem ama belirgin olsun istedim :)
Saol canım :)oyy yerim o parmakları Allah bağışlasın
sadece cuma mı buradayım yazacağız yoksa her gün mücuma günü burdayım dememişler siliniyor arkadaşlar ve yeni kişiler ekleyemiyorum çünkü tablo sıkıntılı oluyor bugün sabah idrar testi yaptım gebelik yok ama çok erken daha adetim de geçmedi yeşilçay falan içmiyorum artık biraz daha dikkatli gidicem bebiş yoksa bitki çaylarıma devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?