Ya aynısını bende düşünüyorum dün 4 km yürüyüş yaptım aletlerle çalıştım aç da kaldım resmen baya vermişimdir diye düşünüyordum ama 200 gr ancak gitmiş. Bence yağlar kasa dönüşüyor ağırlaşıyor başka türlü olamaz çünkü o kadar spora.Ya kizlar biri yardim etsin 1000 kaloriyi gecmiyorhm ve kosu bandini dun kullanmadim ama kondsyon bisikletini kullandm ve 77.2 ciktim yine. Kaslarimda artus var ondanmi acaba artiyo surekli
buradayım yazacağımıza liste yapalımcuma günü burdayım dememişler siliniyor arkadaşlar ve yeni kişiler ekleyemiyorum çünkü tablo sıkıntılı oluyor bugün sabah idrar testi yaptım gebelik yok ama çok erken daha adetim de geçmedi yeşilçay falan içmiyorum artık biraz daha dikkatli gidicem bebiş yoksa bitki çaylarıma devam edicem
Olabilir canim zaten biz hatali yaklasiyoruz olaya da iste oyle alismisiz. onemli olan yag kaybi kilo kaybi degil. kaslar yaglardan hacim olarak daha az yer kaplar. bu yuzden kasli kilosu fazla olan bir insanin vucudu harika dururken ondan az kilolu insan yag orani fazlaysa sisman gorunur . bu yuzden cok siki diyetler hic bi ise yaramazYa kizlar biri yardim etsin 1000 kaloriyi gecmiyorhm ve kosu bandini dun kullanmadim ama kondsyon bisikletini kullandm ve 77.2 ciktim yine. Kaslarimda artus var ondanmi acaba artiyo surekli
YİNEDE İYİSİN AKŞAMA DİKKAT EDERSİNoff yine kendimden gectim 1.5 simit yedim 1 bardak ayranla
bence hergün listeye adımızın kenarına kaç gram verdiğimizi/aldığımızı yazalım.. hem de tartı fotosu paylaşırız19 mart yoklama listesi
C CallanPinckney
papatyaozu
E Eliftde
Masanitsa
LaMeKaN369
tuuba0607
ebruef
pissiskom
Z zeynepera
mavimli
R reklam
Ayperim270
@tesaduf
BAZI HAFTASONLARI DISINDA BEN HEP AKTIFIM BURALARDAYIM BANA HERSEY UYARbence hergün listeye adımızın kenarına kaç gram verdiğimizi/aldığımızı yazalım.. hem de tartı fotosu paylaşırız
böyle olunca hem yoklama gibi olur
4gün listeye bildirim yapmayan listeden cıksın
mantıklı mı kızlar
masanitsa?
ÇOK İYİSİN MAŞALLAH :)spor yapanlar moralini bozmasın kas kütlesi arttığı için tabiki ağır gelirsiniz bana da aynısı oluyor.
bu saate kadar henüz kaçamak yapmadım reglim 4.günü hala tatlıya abanmadım sabrediyorum :)
ÇOK İYİSİN MAŞALLAH :)
ya incelme baya var farkındayım ama neden kilom düşmüyoOlabilir canim zaten biz hatali yaklasiyoruz olaya da iste oyle alismisiz. onemli olan yag kaybi kilo kaybi degil. kaslar yaglardan hacim olarak daha az yer kaplar. bu yuzden kasli kilosu fazla olan bir insanin vucudu harika dururken ondan az kilolu insan yag orani fazlaysa sisman gorunur . bu yuzden cok siki diyetler hic bi ise yaramaz
aynen öyle canm galiba yaYa aynısını bende düşünüyorum dün 4 km yürüyüş yaptım aletlerle çalıştım aç da kaldım resmen baya vermişimdir diye düşünüyordum ama 200 gr ancak gitmiş. Bence yağlar kasa dönüşüyor ağırlaşıyor başka türlü olamaz çünkü o kadar spora.
GIYDIKLERIN YAKISSIN YAGLAR UCSUN GITSIN VUCUDUN FIT OLSUN VARSIN KILO YERINDE KALSINya incelme baya var farkındayım ama neden kilom düşmüyodüşsün istiyorum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?