hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ya kizlar biri yardim etsin 1000 kaloriyi gecmiyorhm ve kosu bandini dun kullanmadim ama kondsyon bisikletini kullandm ve 77.2 ciktim yine. Kaslarimda artus var ondanmi acaba artiyo surekli
Ya aynısını bende düşünüyorum dün 4 km yürüyüş yaptım aletlerle çalıştım aç da kaldım resmen baya vermişimdir diye düşünüyordum ama 200 gr ancak gitmiş. Bence yağlar kasa dönüşüyor ağırlaşıyor başka türlü olamaz çünkü o kadar spora.

buradayım yazacağımıza liste yapalım
herkes hergün kendi isminin kenarına artı koysun (Kilo bildirimi yatıktan sonra)

Ya kizlar biri yardim etsin 1000 kaloriyi gecmiyorhm ve kosu bandini dun kullanmadim ama kondsyon bisikletini kullandm ve 77.2 ciktim yine. Kaslarimda artus var ondanmi acaba artiyo surekli
Olabilir canim zaten biz hatali yaklasiyoruz olaya da iste oyle alismisiz. onemli olan yag kaybi kilo kaybi degil. kaslar yaglardan hacim olarak daha az yer kaplar. bu yuzden kasli kilosu fazla olan bir insanin vucudu harika dururken ondan az kilolu insan yag orani fazlaysa sisman gorunur . bu yuzden cok siki diyetler hic bi ise yaramaz

BAZI HAFTASONLARI DISINDA BEN HEP AKTIFIM BURALARDAYIM BANA HERSEY UYAR

spor yapanlar moralini bozmasın kas kütlesi arttığı için tabiki ağır gelirsiniz bana da aynısı oluyor.
bu saate kadar henüz kaçamak yapmadım reglim 4.günü hala tatlıya abanmadım sabrediyorum :)

spor yapanlar moralini bozmasın kas kütlesi arttığı için tabiki ağır gelirsiniz bana da aynısı oluyor.
bu saate kadar henüz kaçamak yapmadım reglim 4.günü hala tatlıya abanmadım sabrediyorum :)
ÇOK İYİSİN MAŞALLAH :)

tamam banan uyar bu liste işi ama nasıl yapacağımızı anlamadım ben biraz yeniyim genele göre o yüzden

bende anlamadım maalesef hergün buraya bildirim yapalım bence tablo oluşturalım gün gün herkes o gün bildirimini yapsın sonucta bu günlüğün adı da her gün kilo bildirimi yapmak ..
cuma günleri ayrıca gösterilebilir

ya incelme baya var farkındayım ama neden kilom düşmüyo düşsün istiyorum yani :)

aynen öyle canm galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…