- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
tamamdır ben anladım cnm akşam net başında daha verimli olucam o zaman ilgilenicem ben bırakmayı düşünmüyorum grubumuzu devam ediyoruz tam gazneyse kızlar çok anlaşılmadı :))) boşverelim aynen devam edelim:)))
sabah bildirimde görüsürüz
öpüyorum :)))
hahahah mantıklı :)GIYDIKLERIN YAKISSIN YAGLAR UCSUN GITSIN VUCUDUN FIT OLSUN VARSIN KILO YERINDE KALSIN
afiyet olsun arkadaşım ben altıda yiyorum.akşam yemeğini en geç kaçta yiyosunuz kızlar ben 7 gibi yiycem baya acıktım ızgara köfte sebze yiyicem inş :)
sağol canım bende işte olduğum zaman 6 da yiyip çıkıyorum şimdi evde olduğumdan yatana kadar acıkmiyim diye 7 de yiyorum :)afiyet olsun arkadaşım ben altıda yiyorum.
Ben eşimi beklediğim için maalesef 19.30 u buluyor çoğu zaman bu akşam da dışarıda olacağız tavuk ızgara yerim heraldeakşam yemeğini en geç kaçta yiyosunuz kızlar ben 7 gibi yiycem baya acıktım ızgara köfte sebze yiyicem inş :)
Ben eşimi beklediğim için maalesef 19.30 u buluyor çoğu zaman bu akşam da dışarıda olacağız tavuk ızgara yerim heralde
oh oh afiyet olsun arkadaşımbende şimdi yedim erken pişti yemek :) oh çok şükür doydum bi kase de tarhana çorbası içtim
sakın ha cızzzzzzcanim tatli istiyorr
Şöyle düşün bir anlık tat bu. Diline değiyor sonra midene iniyor. Ne anlamı var de. Ben böyle yapıyorum. İşe yarıyor.canim tatli istiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?