hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

kızlar yoklama amaçlı buradayım yerine yazalım dedim
benim yazdığım mesajı cevapla diyorsunuz, QUOTE yazan parantez içindeki yerleri siliyorsunuz,kendi yanınıza artı koyuyorsunuz,ya da kaybettiğimiz gramı yazabiliriz
diğer türlü masanitsanın tek tek yoklama yapması yorucu olur,bir yerden sonra bıkar
biz diğer spor başlıklarında filan öyle yapıyoruz ama yine de siz bilirsiniz

neyse kızlar çok anlaşılmadı :))) boşverelim aynen devam edelim:)))
sabah bildirimde görüsürüz
öpüyorum :)))

Canım açıklayınca durum anlaşıldı yeni olduğumuz için biraz zorlanıyoruz yavaş yavaş öğreneceğiz artık

akşam yemeğini en geç kaçta yiyosunuz kızlar ben 7 gibi yiycem baya acıktım ızgara köfte sebze yiyicem inş :)

akşam yemeğini en geç kaçta yiyosunuz kızlar ben 7 gibi yiycem baya acıktım ızgara köfte sebze yiyicem inş :)
Ben eşimi beklediğim için maalesef 19.30 u buluyor çoğu zaman bu akşam da dışarıda olacağız tavuk ızgara yerim heralde

Yok yemiyorum dayanıyorum geç yatmama rağmen hain kocam dün spordan sonra koca bi kumpiri götürdü tadına bile bakmadım valla içim gitti ama çok severim de

sanırım benim akşam yemeği 8,00 buluyor eşim geç geliyor bazen bekliyorum .herkese iyi akşamlar ben çıkar.

Canım yedikten sonra ne kadar pişman olacağını düşün Hele bu saatte yeme sakın direkt kilo olarak döner sana:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…