hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

kızlar greyfurt mide bulantısı yaparmı? ben her sabah kahvaltımı yumurtayla yapıyorum bu sabah greyfurt yedim ama mide bulantım vardı sabahtan beri ve şimdi cıkardım acaba greyfurt yapmş olabilirmi kahvaltıdan önce bulantım falan yoktu

Olabilir ayrıca tansiyon düşüklüğüne sebep oluyor.

tuuba tebrik ederim sen -200 ben + 200 64.5 çıktım yine yaa
tesekkurler canim. bozma moralini bol bol su ic .ben hic su icmezdim artik aklima gelince bol bol iciyorum . cunku fazla diyet yapmiyorum aslinda suya bagliyorum bu hizli gidisati.

bilemedim olabilir belki de asitli ya rahatsiz etmistir

selam kızlar bişe sormak istiyorum size ben mesela alt olarak 44 üst olarak 42 giyiyorum sizin bedenleriniz nedir acaba ?

belki inandirici gelmeyecek ama 160 cm boy 65 kilo ile 38 giyiyorum. nasil oluyo ben de anlamiyorum. kime soylesem inanmadi 72 kilo iken 40 hatta bazen 42 giydim. soz verdim kendime 38 pantolonuma gircem diye ve 65 de girebildim.

walla gecen hafta pantolon aldım 40 beden aldım. üst olarak markaya göre değişiyor m-l-xl :)

Iste bana bu yuzden inanmiyorlar sen benden zayifsin ve 40 giyiyorsun ben nasil 38 anlamiyorum. vucut yapisi midir nedir
Ondan tabi canım benim basenlerim her zaman genişti zayıflasam bile oluyo yani. Senin bi de kas oranın fazla demek ki

Offf bi de ben dün çok yemişim ya kaç gündür 1000 kaloriyi geçmiyordum dün yemişim 1800 o da kilo olarak döndü tabi çok üzgünüm yarın bi de asıl tartı günü

Umarım gerçi regliden de olabilir bilmiyorum çok ağrım var kendimi biraz şiş hissediyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…