Olabilir ayrıca tansiyon düşüklüğüne sebep oluyor.kızlar greyfurt mide bulantısı yaparmı? ben her sabah kahvaltımı yumurtayla yapıyorum bu sabah greyfurt yedim ama mide bulantım vardı sabahtan beri ve şimdi cıkardımacaba greyfurt yapmş olabilirmi kahvaltıdan önce bulantım falan yoktu
tesekkurler canim. bozma moralini bol bol su ic .ben hic su icmezdim artik aklima gelince bol bol iciyorum . cunku fazla diyet yapmiyorum aslinda suya bagliyorum bu hizli gidisati.tuuba tebrik ederim sen -200 ben + 200 64.5 çıktım yine yaa
bilemedim olabilir belki de asitli ya rahatsiz etmistirkızlar greyfurt mide bulantısı yaparmı? ben her sabah kahvaltımı yumurtayla yapıyorum bu sabah greyfurt yedim ama mide bulantım vardı sabahtan beri ve şimdi cıkardımacaba greyfurt yapmş olabilirmi kahvaltıdan önce bulantım falan yoktu
şimdi okuduğum kadarıyla baş ağrısı yapıyormus bazı insanlarda bende de migren var baş ağrım mideme vuruyor sanırım ondan oldubilemedim olabilir belki de asitli ya rahatsiz etmistir
senin kilon kaçtı acaba offf keşke 40 beden olsam bende hemen :)walla gecen hafta pantolon aldım 40 beden aldım. üst olarak markaya göre değişiyor m-l-xl :)
Iste bana bu yuzden inanmiyorlarBenim de alt beden 40 üst beden 38
Ondan tabi canım benim basenlerim her zaman genişti zayıflasam bile oluyo yani. Senin bi de kas oranın fazla demek kiIste bana bu yuzden inanmiyorlarsen benden zayifsin ve 40 giyiyorsun ben nasil 38 anlamiyorum. vucut yapisi midir nedir
Offf bi de ben dün çok yemişim ya kaç gündür 1000 kaloriyi geçmiyordum dün yemişim 1800 o da kilo olarak döndü tabi çok üzgünüm yarın bi de asıl tartı günü[/
normalde 1800 ile kilo almaman lazim canim bence yarin donersin tekrar eski duzene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?