hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

ben diyet konusunda saçmalamıştım bi de tartılmayı aksatınca dikkat edilmiyor yarından itibaren devam ediyorum tartılmalarıma kesin aldım ama olsun başlamak başarmanın yarısıdır. ben bu hafta koptum biraz başka yerlere gittim. ama burdayım tam gaz artık şu soğuklar geçsin istiyorum ruh halimi mahvetti.

Buda bir ilerlemedir diye dusunuyorum bugun yumurta diyetine basliyorum bakalimmmm

Eklentiler

• 1426744407447-1292025282.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 60
yumurta diyeti nedir?
Canm sabah 1 haslabmis yumurta
oglen sadece yumurta beyazndan sinirsiz omlet
aksam omlet ama sinirsz degil ve aksamki yumurtada sarisida olcak. Aralarda meyve ve salata. Ben kahvaltida smdi yarim greyfurt yedim kalanini aksam yicem bakalimmm

Canm sabah 1 haslabmis yumurta
oglen sadece yumurta beyazndan sinirsiz omlet
aksam omlet ama sinirsz degil ve aksamki yumurtada sarisida olcak. Aralarda meyve ve salata. Ben kahvaltida smdi yarim greyfurt yedim kalanini aksam yicem bakalimmm
hadi bakalım kolay gelsin ben klasik diyet yapıyorum vücudum herşeyden istiyor azar azar çünkü. bir de dışarıdayım bütün gün. artık yemekte ne menü varsa ona göre küçük porsiyonlarda yiyorum, tatlıları yemiyorum. Ama işe yarayor çok şükür. sana da başarılar. kaç günlük bir diyet bu peki yaptığın?

günü yazmıyor ama yapabildiğim kadar yapmayı planlıyorum tabi haftada 1-2 gün ara vererek bakalım nasıl gidicek

günaydın
bugün 69.6
gelen +300 gr moralim cok bozuldu yani dün simit yedim ama 40 dk spor yapmama rağmen artılardayım yarından da umutlu değilim zaten

Gunaydin fistiklar masallah herkes aksami cok iyi gecirmis saglikli yemekler yemis aferin bize :) -300 gr ile gune baslamis oluyorum kilom 85.9 cok sukur :) aranizda en kilolu olarak kacamak yapma luksum yok :) ins bugunde kacamaksiz gecer. Hepinize bol eksili gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…