ohh cok iyi valla ben ne spor zamacak zamanim var ne de yrmek yapabilecek kadar zamanim.akşam yemeğim ızgara tavuk salata
40dk eliptik bisikletle sporumu yaptım.yeşil çayımı içiyorum
bu hafta istahim cok acik elimde degil hep yeme istegi napacam bilemiyorumŞöyle düşün bir anlık tat bu. Diline değiyor sonra midene iniyor. Ne anlamı var de. Ben böyle yapıyorum. İşe yarıyor.
haklısın valla ama kaçamak yapacaksan da günün erken saatlerini tercih et canım.bu hafta istahim cok acik elimde degil hep yeme istegi napacam bilemiyorum
elimden geldigi kadariyla dikkat ediyorumhaklısın valla ama kaçamak yapacaksan da günün erken saatlerini tercih et canım.
tamamdır o zamanelimden geldigi kadariyla dikkat ediyorum
yumurta diyeti nedir?Buda bir ilerlemedir diye dusunuyorum bugun yumurta diyetine basliyorum bakalimmmm
Canm sabah 1 haslabmis yumurtayumurta diyeti nedir?
hadi bakalım kolay gelsin ben klasik diyet yapıyorum vücudum herşeyden istiyor azar azar çünkü. bir de dışarıdayım bütün gün. artık yemekte ne menü varsa ona göre küçük porsiyonlarda yiyorum, tatlıları yemiyorum. Ama işe yarayor çok şükür. sana da başarılar. kaç günlük bir diyet bu peki yaptığın?Canm sabah 1 haslabmis yumurta
oglen sadece yumurta beyazndan sinirsiz omlet
aksam omlet ama sinirsz degil ve aksamki yumurtada sarisida olcak. Aralarda meyve ve salata. Ben kahvaltida smdi yarim greyfurt yedim kalanini aksam yicem bakalimmm
günü yazmıyor ama yapabildiğim kadar yapmayı planlıyorum tabi haftada 1-2 gün ara vererek bakalım nasıl gidicekhadi bakalım kolay gelsin ben klasik diyet yapıyorum vücudum herşeyden istiyor azar azar çünkü. bir de dışarıdayım bütün gün. artık yemekte ne menü varsa ona göre küçük porsiyonlarda yiyorum, tatlıları yemiyorum. Ama işe yarayor çok şükür. sana da başarılar. kaç günlük bir diyet bu peki yaptığın?
bişi olmaz bugün yeni bir günEki Görüntüle 1460747 0,9 kg aldım; geçen haftadan bu yana(
kolay gelsin sonuçları paylaşırsın bizimle canım.günü yazmıyor ama yapabildiğim kadar yapmayı planlıyorum tabi haftada 1-2 gün ara vererek bakalım nasıl gidicek
evet haklısın mavimli,teşekkür ederim:))bişi olmaz bugün yeni bir günhiçbirşey olmamış gibi yola devam.
Hiic bise olmaz vucut direnc gosterio ayrica sporla kas kutlen artiyo bence sakin pes etme gorceksin eksilerigünaydın
bugün 69.6
gelen +300 gr moralim cok bozuldu yani dün simit yedim ama 40 dk spor yapmama rağmen artılardayım yarından da umutlu değilim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?