eğer belli bir ilaç kullanıyorsan greyfurt tüketmemen gerekir diye biliyorum. ama tabi netten okuduğum bilgilere dayanarak söylüyorum kedin bir bilgim yok bu konudakızlar greyfurt mide bulantısı yaparmı? ben her sabah kahvaltımı yumurtayla yapıyorum bu sabah greyfurt yedim ama mide bulantım vardı sabahtan beri ve şimdi cıkardımacaba greyfurt yapmş olabilirmi kahvaltıdan önce bulantım falan yoktu
Bev hanımısınız sanırım
Ben calisiyorum canimev hanımısınız sanırım
[QUOTE="tuuba0607, post: 40039903, member: 644105" allah bağışlasın canım evlatlarımızı . Ne güzel kızın büyüyünce arkadaş olur sanadogru sen de yakisikli vardi. bende ki kiz olunca simdiden baslatiyorum bizim gibi dertlere dusmesin diye
Amin canim hepimizin kuzularini insallah. zaten benim tek ihtiyacim arkadas. yurtdisindayim ve ne ailem burda[QUOTE="tuuba0607, post: 40039903, member: 644105" allah bağışlasın canım evlatlarımızı . Ne güzel kızın büyüyünce arkadaş olur sana
ne de tek arkadasim var ben de kizimi dogurdumAmin canim hepimizin kuzularini insallah. zaten benim tek ihtiyacim arkadas. yurtdisindayim ve ne ailem burda
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim ailemde şehir dışında aynı olmaz tabi ama yine de özlem ne demek bilirim arkadaş desen hepimiz ayrı yerlere dağıldık evlenmeden dershanede çalışıyodum kpss ye hazırlanmak için bıraktım puanım iyiydi ama atanamadım işte kısmet iyi ki kuzularımız var can yoldaşlarımız onlar bizim yaa:))ne de tek arkadasim var ben de kizimi dogurdum
ben de kpss ye hazirlanmayim diye teee buralara geldimSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim ailemde şehir dışında aynı olmaz tabi ama yine de özlem ne demek bilirim arkadaş desen hepimiz ayrı yerlere dağıldık evlenmeden dershanede çalışıyodum kpss ye hazırlanmak için bıraktım puanım iyiydi ama atanamadım işte kısmet iyi ki kuzularımız var can yoldaşlarımız onlar bizim yaa:))
Benden de kocaman bir Aminn:)))ben de kpss ye hazirlanmayim diye teee buralara geldimsaka bir yana kaderde kismette ne varsa o. insallah en kisa zamanda atanirsin. VE HEPIMIZIN KISMETINDE ZAYIFLIK VARDIR UMARIM
evet ilacın etkisini arttırıyormuymus ne bi sıkıntı vardı ama yok ilaç kullanmıyorum. suanda gecti çok sükür. o bulantuya o kusmaya ragmen bozmadım diyetimi :)eğer belli bir ilaç kullanıyorsan greyfurt tüketmemen gerekir diye biliyorum. ama tabi netten okuduğum bilgilere dayanarak söylüyorum kedin bir bilgim yok bu konuda
aaa Selin evli ve bebeğin olduğuna şaşırdım ben seni bekar sanmıştım :)Bugün bir arkadaşımda kalıyorum yani tartımdan uzaktayım yarın sabah bildirim yapamayacağım malesef
Öyle oldu gerçekten içimi dökmeye de ihtiyacım vardıArkadaşlar muhabbetiniz koyulaşmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?