hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

bugün hiç ama hiç doymuyorum yarın tartıda gecen haftayla aynı çıksam bile şükredecem o denli yanii

1 saat kardiyo calismasi yaptim geldim ogle arasi ohh miss. haydi kizlarrr canlaninnn

aynen kızlar bu saate kadar yedikleriniz sizin olsun bu saatten sonra dikkat ederseniz günü kurtarırsınız bence
bende yemeğimi yedim geldim akşama 8 gibi ıspanak yoğurt var menude :)

1 saat kardiyo calismasi yaptim geldim ogle arasi ohh miss. haydi kizlarrr canlaninnn
Valla canım süpersin:) ben de yarım saat bi zumba yapayım dedim ama ufaklık izin vermedi tv yi kapatıp durdu mekik çekebildim sadece:-(

aynen kızlar bu saate kadar yedikleriniz sizin olsun bu saatten sonra dikkat ederseniz günü kurtarırsınız bence
bende yemeğimi yedim geldim akşama 8 gibi ıspanak yoğurt var menude :)
Şimdiden afiyet olsun canım benimde favorımdir

Valla canım süpersin:) ben de yarım saat bi zumba yapayım dedim ama ufaklık izin vermedi tv yi kapatıp durdu mekik çekebildim sadece:-(
Benim kizim zumbaya bayiliyo ama benim kucagimdaykenoyle dene bakalim bir de. ben de mekik cekiyorum gece yatmadan bence ise yarayacak...

Benim kizim zumbaya bayiliyo ama benim kucagimdaykenoyle dene bakalim bir de. ben de mekik cekiyorum gece yatmadan bence ise yarayacak...
Denemez olurmuyum canım denedim de benimki çok çabuk sıkılıyo erkek Milleti işte bende yatmadan mutlaka mekik çekiyorum kesinlikle işe yarayacak yaramalı yaa

dogru sen de yakisikli vardi. bende ki kiz olunca simdiden baslatiyorum bizim gibi dertlere dusmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…