tamamdir sefyarın tartııııı günüüüü kızlar bugün çok dikkatli olalım lütfeeeennnn
evet olabilir uzulme bugun iyi tutunUmarımgerçi regliden de olabilir bilmiyorum çok ağrım var kendimi biraz şiş hissediyorum zaten.
tamamdir sefogle yemegimi yemeden spora gidiyorum
bu sabah 77 cıktım canımsenin kilon kaçtı acaba offf keşke 40 beden olsam bende hemen :)
teşekkür ederim :)bu sabah 77 cıktım canım
Valla canım süpersin:) ben de yarım saat bi zumba yapayım dedim ama ufaklık izin vermedi tv yi kapatıp durdu mekik çekebildim sadece:-(1 saat kardiyo calismasi yaptim geldim ogle arasi ohh miss. haydi kizlarrr canlaninnn
Selinciğim ne kadar sürede toplam kaç kilo verdin?bugün hiç ama hiç doymuyorum yarın tartıda gecen haftayla aynı çıksam bile şükredecem o denli yanii
Şimdiden afiyet olsun canım benimde favorımdiraynen kızlar bu saate kadar yedikleriniz sizin olsun bu saatten sonra dikkat ederseniz günü kurtarırsınız bence
bende yemeğimi yedim geldim akşama 8 gibi ıspanak yoğurt var menude :)
saol canımŞimdiden afiyet olsun canım benimde favorımdir
Benim kizim zumbaya bayiliyo ama benim kucagimdaykenValla canım süpersin:) ben de yarım saat bi zumba yapayım dedim ama ufaklık izin vermedi tv yi kapatıp durdu mekik çekebildim sadece:-(
Denemez olurmuyum canım denedim de benimki çok çabuk sıkılıyo erkek Milleti işteBenim kizim zumbaya bayiliyo ama benim kucagimdaykenoyle dene bakalim bir de. ben de mekik cekiyorum gece yatmadan bence ise yarayacak...
ev hanımısınız sanırımdogru sen de yakisikli vardi. bende ki kiz olunca simdiden baslatiyorum bizim gibi dertlere dusmesin diye
bendensin dostum:)günaydın altın kızlar :))) Ben kendime ceza verdiğim içi bugün kilo bildirimi yapamayacağım yarın bildiririm inş..
bendensin dostum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?