Canım merhaba ben de cuma takımlarına katılmak istiyorum ama çok da emin değilim sen faydasını gördün mü bi de zaman ayıramazsam diye endişeleniyorum açıkcası kuralları okudum çünkükızlar ben dünkü kilomla aynı kilodayım 59.1
geçen haftaya göre 900 gram aldım
(haftasonu yatılı misafirim vardı,daha aldıklarımı veremedim)
Çok iyi canım:) benimde dün artı çıkmıştı bugün eksileri gördüm yine biliyosun. sen reglim yaklaştı demiştin ya ondan olabilirEki Görüntüle 1462232 Tebrik ederim hepinizi süper vermişsiniz. Ben bugün + 100 gecen haftaya göre -600 fena sayılmaz
Sen bi öğren canım emin ol ondan sonra devam edersin bu arada erken gebelik testlerine de çok güvenme ben de yapmıştım negatif çıkmıştı ama hamileydimbende artılardayım kızlar bu hafta hamilemiyim değilmiyim stresyile boğuştum garip bi haftaydı diyet rejim tamamen çıkmıştı aklımdan. 66.7
evet olabilir canim darisi basimaÇok iyi canım:) benimde dün artı çıkmıştı bugün eksileri gördüm yine biliyosun. sen reglim yaklaştı demiştin ya ondan olabilir
guzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben dün arkadaşımda kaldığım için bu sabah tartılamadım yarın sabah bildirim yapacağım mecburen.
daha cok kaç kg olduğunla ilişkiliKızlar size bir sorum var ortalama aylık ne kadar kilo verilir?
ben cuma zayıflama yarısması sayesinde 8 kg verdimCanım merhaba ben de cuma takımlarına katılmak istiyorum ama çok da emin değilim sen faydasını gördün mü bi de zaman ayıramazsam diye endişeleniyorum açıkcası kuralları okudum çünkü
Teşekkür ederim:) işte bende ciddiye aldığım için emin olamadım biraz daha düşüneyim emin olayım kendimden katılcam inşallahben cuma zayıflama yarısması sayesinde 8 kg verdim
ama gerçektne takıma karşı sorumluluk hissetmek ve çabalamak da lazım,bunlar yine sana bakıyor
2-3 kilo arası değişir heralde çok kilo varsa 5e kadar çıkar rakam benim hedefim ise haftada 1 kilo ayda 4. Şimdilik iyi gidiyor bakalım kilo vermem durmazsaKızlar size bir sorum var ortalama aylık ne kadar kilo verilir?
canım 1 kilo verebilmesi içinin bir kişinin 7000 kalori açık vermesi lazım .Yani 7000 kalori bir kiloya denk geliyo. İşte aldığın ve yaktığın kalorileri hesaplaman lazım. Bu hesaba göre haftada 1 en fazla 2 kilo verebilirsin daha fazlası imkansız verirsen de su ve kas kaybından başka bişi değildir o.Kızlar size bir sorum var ortalama aylık ne kadar kilo verilir?
bence yaşa, boya ve kilonun fazlalığına bakar ama tabi en önemlisi ne yediğimizeeeeeKızlar size bir sorum var ortalama aylık ne kadar kilo verilir?
inşallah canım.guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?