hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ay kizlar yemegi biraz gec yedim galiba 8 de ve ispanak yiyemedim sirket yemegi cikti basima 4 parca tavuk sis ve domates biber yedim. Insallah yarin tartiya kotu yansimaz
Canım tavuk şişten ne olacak ekmek yemediysen bişeycik olmaz.

Kızlar gecenin bu saatinde Leslie ile iki mil yürüdüm 60 mekik 40 çapraz mekik hundred yaptım aferin bana:)) yarın sabah bol eksili bir güne uyanalım iyi geceler

kızlar ben dünkü kilomla aynı kilodayım 59.1
geçen haftaya göre 900 gram aldım
(haftasonu yatılı misafirim vardı,daha aldıklarımı veremedim)

Gunaydin kizlarrr :) -900 ile ucuyorummmmmm :)) 76.100 :))))
süpersinn
Gunaydin kizlaaaar 85.2 guncel kilom -700 gr vermisim cook mutluyum gecen cuma 87.5 dim toplam bu hafta 2.3 kilo vermis oldummm
vuhuu 2.3 süper vermişsin
günaydın kızlar bu sabah tartıldım 69,500 geldim :))
tebrikler cnm az kaldı 68i görmeliyiz haftaya
Eki Görüntüle 1462012 oleyy benden de gitmiş -400 geçen hafta Cuma 63 le başladım diyete bir haftada 1,5 kilo vermişim:)))
1 haftada 1.5 süper tebrikler

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Ben 64.8 çıktım ama itiraf edeyim akşam yemeği kaçırdım bile bile oldu yani Bugün çok daha dikkatliyim. yine de geçen cumaya göre -300

süpersinn

vuhuu 2.3 süper vermişsin

tebrikler cnm az kaldı 68i görmeliyiz haftaya

1 haftada 1.5 süper tebrikler

çok sağol canımmmm inşallah hepimiz böyle devam ederiz ben 7 yi ucundan görene kadar kaçamağı yasakladım kendime ucundan görür görmez tatlı hediye edicem regl döneminde olmama rağmen tatlı yemedysem bravo bana sizin desteklerinizle

kilo veremeyen arkadaşlar üzülmesin kilolaları az olanlar biraz zor veriyor bir de takılma dönemi oluyoru ben 10 kilo verdikten sonra aynı kiloda 2 ay sabit kaldım vücüt direnç gösteriyor sabredin

kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ederim maşallah böyle devam

bende 6 lıları gördüğüm gibi çok sevgiğim herhangi birşey hediye edicem kendime o an canım ne isterse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…