Canım tavuk şişten ne olacak ekmek yemediysen bişeycik olmaz.Ay kizlar yemegi biraz gec yedim galiba 8 de ve ispanak yiyemedim sirket yemegi cikti basima 4 parca tavuk sis ve domates biber yedim. Insallah yarin tartiya kotu yansimaz
Canım tavuk şişten ne olacak ekmek yemediysen bişeycik olmaz.
Ohhh ohhhh yandan yandan superrr tebrik ederimGunaydin kizlarrr :) -900 ile ucuyorummmmmm :)) 76.100 :))))
ayy cok tesekkur ederimm cumaya böyle girmek harika olduu :)Ohhh ohhhh yandan yandan superrr tebrik ederim
süpersinnGunaydin kizlarrr :) -900 ile ucuyorummmmmm :)) 76.100 :))))
vuhuu 2.3 süper vermişsinGunaydin kizlaaaar 85.2 guncel kilom -700 gr vermisim cook mutluyum gecen cuma 87.5 dim toplam bu hafta 2.3 kilo vermis oldummm
tebrikler cnm az kaldı 68i görmeliyiz haftayagünaydın kızlar bu sabah tartıldım 69,500 geldim :))
1 haftada 1.5 süper tebriklerEki Görüntüle 1462012 oleyy benden de gitmiş -400 geçen hafta Cuma 63 le başladım diyete bir haftada 1,5 kilo vermişim:)))
eVT BU HAFTA ARTIK 68 GÖRMELİYİZsüpersinn
vuhuu 2.3 süper vermişsin
tebrikler cnm az kaldı 68i görmeliyiz haftaya
1 haftada 1.5 süper tebrikler
Teşekkür ederim canım hepimiz süperiz ve hedeflerimize ulaşacağızsüpersinn
bENDE GEÇEN HAFTAYLA AYNIYIM KİLO VERMEDİM AMA KORUMUŞUM :) BU HAFTA VERMEM GEREK ARTIKKilo veren arkadaşları tebrik ederim. Ben 64.8 çıktım ama itiraf edeyim akşam yemeği kaçırdım bile bile oldu yaniBugün çok daha dikkatliyim. yine de geçen cumaya göre -300
süpersinn
bende 6 lıları gördüğüm gibi çok sevgiğim herhangi birşey hediye edicem kendime o an canım ne isterse :))çok sağol canımmmm inşallah hepimiz böyle devam ederiz ben 7 yi ucundan görene kadar kaçamağı yasakladım kendime ucundan görür görmez tatlı hediye edicemregl döneminde olmama rağmen tatlı yemedysem bravo bana sizin desteklerinizle
kilo veremeyen arkadaşlar üzülmesin kilolaları az olanlar biraz zor veriyor bir de takılma dönemi oluyoru ben 10 kilo verdikten sonra aynı kiloda 2 ay sabit kaldım vücüt direnç gösteriyor sabredin
kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ederim maşallah böyle devam
bende 6 lıları gördüğüm gibi çok sevgiğim herhangi birşey hediye edicem kendime o an canım ne isterse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?