valla nerde olalım burdayızArkadaşlarr nerelerdesiniz nasilsiniz nasil gidiyorrr
Nasıl geçti hafta neler yapıyorsunuz ben diyet anlamında çok kopuktum toparlayamadım sözde diyetiayene gidiyorum ama boşşşvalla nerde olalım burdayız
valla herşey kafada bitiyor arkadaşım. tabi canın bişeyden çok isterse azıcık tadına bakıp bırakacaksın yoksa her daim sil baştan yapmak zorunda kalıyoruz.Nasıl geçti hafta neler yapıyorsunuz ben diyet anlamında çok kopuktum toparlayamadım sözde diyetiayene gidiyorum ama boşşş
benim de canım önüme konulan inanılmaz kurabiye tabağını yiyip bitirmek istedi bugün ama ben iki küçük kurabiye ile kurtardım neyseki.Kötü canım bu misafirlikler yok mu insanı zorluyor kurabiyelere dayandım ama o çiğköftelere dayanamadım maalesef ve de geç yedim yarın tartı da sonuç kötü olcak gibi
bişi olmaz iyi yapmışsın. sonra içimizde birikiyor herşeye saldırıyoruz.Aynen mesela bugun sabahtan beri canm deli gibi cikolata cektiiiii en son nutelladan kasigin az ucuyla aldim nefsimi koreltmem gerekiyodu kasik kasik saldirmadm umarim bisi olmaz :)
benim de canım önüme konulan inanılmaz kurabiye tabağını yiyip bitirmek istedi bugün ama ben iki küçük kurabiye ile kurtardım neyseki.
Evde olunca daha kolay da işte başka bi yere gidince böyle oluyo. Neyseki çok abartmamışız bende 3 tane yedim şimdi bi yeşil çay içelim de biraz hafifleyelim benim de canım önüme konulan inanılmaz kurabiye tabağını yiyip bitirmek istedi bugün ama ben iki küçük kurabiye ile kurtardım neyseki.
yarın bende lahmacun yemeyi düşünüyorum ne zamandır istiyodu cnm bol yeşillik ve ayranla bir tane yesek ne olur kiKızlar kızlar yarın menüde lahmacun ve baklava var. Baklavayı pek sevmem de lahmacuna nasıl dayanacağımm
Evet ya hatta tam da diyete uygun o kadar ağır yağlı filan değil hem sağlıklı kıyması sebzesi. Hamuru da incecik bence de yiyebiliriz bir taneCevapla
yarın bende lahmacun yemeyi düşünüyorum ne zamandır istiyodu cnm bol yeşillik ve ayranla bir tane yesek ne olur ki
off gecenin bu saatinde ne düşünüyozzEvet ya hatta tam da diyete uygun o kadar ağır yağlı filan değil hem sağlıklı kıyması sebzesi. Hamuru da incecik bence de yiyebiliriz bir tane
Azar azar gidiyor kilolarEki Görüntüle 1463061 300 gram gitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?